4AA transferované embryo
Dobry den komu sa podarilo otehotnieť s 4AA +hatchyng a embrioglue dakujem za odpovede
@taktotedanie dekuju
@holenka555 ahoj, nám mrazili 4AB, po rozmrazeni sme hatching nedávali, nebolo treba, lebo embryologicka hovorila, že obal malo úplne tenucky.. tak sme dali len lepidlo a pri vklade už vychádzalo z obalu samé.. včera potvrdené tehotenstvo krvou
@lisabon02 Gratuluj3m a citili ste n3jake priznaky že sa embrijko zahniezduje??
@holenka555 ďakujem.. druhý deň take divne pichnutie.. stále mi bola ale zima a boleli ma
Nohy moc.. teraz už len klasika, brucho, prsia a kríže
@holenka555
@lisabon02 Ahoj chcem sa spytat ja idem 8.8. na 12.45 hod na kontrolu po 10 dnoch bratia Estrofenu a Clexanu neviete mi povedat kedy by som mala mat vklad 3 embrijka mame zamrazene? Chodím Pani Dr. Hladovcovej. Ďakujem 😊
@janka271283 to ťažko povedať,, tým, že máte riadený cyklus sa bude sledovať výška sliznice.. ja keď som mala riadený vklad tak to bolo 19 a raz 20 DC
Zdravim dneska som bola na odbere krvi doktorka ma poslala som 2 den po transferu a nic je to negatyvne ani naznak zahniezdenia myslite že mám ešte šancu ??
@holenka555 prečo testujes 2 deň? Veď 48 h minimálne ma embryo čas na uhniezdenie.. ja som až 6 deň mala slabucku ciarku
@lisabon02
Preto sa pytam lebo mi povedali ze 1 vklad by mohol byt 7.8. ale to nestíham kedze 8.8. Idem na ultrazvuk a ze potom 17.8.povedala embriologicka tak som zvedava 😊
@lisabon02 no ja som nechcela ist ale volala mi sestrička ze mam ist tak som šla
@janka271283 to máš 19DC 🙂 všetko ale záleží, ako ti bude rásť sliznica 🙂 držím palce 🙂
@holenka555 sestrička z kliniky? To mi nesedí.. vždy sa ide na krv neskôr.. my v gyncare chodíme na 9 deň inde aj na 14 až
@lisabon02 No tak si ma splietli s inou klientkou🤣 chapete haha a ze sa mi ospravedlnuju mail som si našla
@lisabon02 Ďakujem uvidím v Utorok 😊
Ahojte baby ide niektora na vklad teraz 17.8.?

To je hop alebo trop
Moze byt najlepsej kvality a neuchyti sa, poznam aj take zeny co mali podstatne horsiu kvalitu a otehotneli na prvy sup
Zbytocne budete porovnavat