Absolvovali ste ERA test?
Ahojte, absolvovala niektorá z Vás ERA test? Mne volali, že test nemohli uskutočniť, nakoľko mám premnoženého streptokoka a to je určite jeden z dôvodov prečo nám 4x IVF nevyšlo, keďže embryo nemá vhodne podmienky na uhniezdenie. Boli mi nasadené antibiotiká a vaginálne probiotiká. Máte s tým prosím skúsenosti? Ďakujem
@smile7817 tiež chodím k Koukalovi mali sme tam 2x vklad darovane embryo no ani raz sa neuhniezdilo 😞
@butterfly333 to ma mrzí....asi to je už fakt len o šťastí. A ako si sa rozhodla ďalej,necháš to už tak ,či?
@smile7817 no teraz ideme 4.11 do gyncare NR na prvú konzultáciu robim v NR tak to nemám ďaleko ako Brno to je na cely deň. Tak ideme tam a chceme skúsiť soft keďže nám to zatiaľ nikto nenavrhol aj keď som mala amh 1,16 NP uvidím čo povie dr.
Ahojte baby čítam vašu diskusiu , ja zažívam obdobne to čo vy , mame všetky vyšetrenia , pga, era test , všetko ideálne podmienky , idem teraz na 11 Ket do reprofit .
@ivado držím palce, ja mám za sebou 5, 6 vyzeral, že možno z toho niečo bude, ale nakoniec to nevyšlo…klobúk dolu, že 11 vkladov si zvládla…mne po 6 doktorka odporučila oddych, aby som detoxicovala telo a išla do kúpeľov, som dohodnutá s gynekológom, že sa u neho zastavím a dá mi odporučenie…
@anna1802 áno mame aj genetiku spravenu , z 10 je 8 v poriadku . Postup je len taký že to mame skúšať . Ja mám problém ten , že vždy po vklade / po bráni estrofemu a utrogestanu , začnem špiniť a potom a vždy spustí menstruacia . Teraz som začala chodiť na akupunktúru a beriem nejaké kvapky z tradičnej čínskej medicíny . Sú nejaké špeciálne kúpele na podporu plodnosti ?
Ahojte, aj my chodíme do Brna do Reprogenesis k doktorovi Koukalovi. Zatial 3 vklady neúspešné. Zajtra máme konzultáciu, chcela by som tie ERA testy a potom sa do toho spustiť od znova keďže mrazáčikov už nemáme. Ako dlhá je príprava na Era testy, na odobratie vzorky? Aj mesiac alebo menej? Ďakujem. Baby treba len veriť a bojovať, nevzdávať to! Ja som už jeden neľahký boj v živote vyhrala s rakovinou. Treba stále len a len pozitívne myslieť a výjde to! 🙏❤️
@ddudu zaujímavé tiež som k nemu chodila 2x vklad neúspešný je náš nejako viac ktorým vklady nevyšli u Dr Koukala náhoda?🤔🤔🤔
@butterfly333 🤔 bude to len náhoda, môj gynekológ si tým prešiel tiež a vraví mi, že niekedy ide fakt len o šťastie a že je to niekedy dlhý boj ale oplatí sa 🙏❤️
@butterfly333 máš absolvované ERA testy? je tá príprava pred odobratím vzorky zdĺhavá? zajtra máme online konzutáciu s Koukalom a chcem sa dohodnúť na ERA teste len teraz chceme veci riešiť cez poisťovňu tak neviem na aký dlhý čas môžem čakať. Era testy asi poisťovna neprepláca,že?
baby mali sme dnes konzultaciu s panom doktorom Koukalom z Reprogenesis Brno, odporučil nám ešte KARIOTYP testy pre manžela 🤔 ani neviem čo to je aké testy, máte skúsenosti? A kde u nas na Slovensku sa robí také vyšetrenie prosím Vás? 🙏
chceme aj endometrio testy takže sa budem stimulovaná na odber vzorky od budúceho týždňa medzitým musíme vybavovať žiadosti pre posiťovňu na schválenie liečby a stihnúť ten Kariotyp test 😁😉

@adara777 áno, mame ešte 2