Absolvovali ste ERA test?
Ahojte, absolvovala niektorá z Vás ERA test? Mne volali, že test nemohli uskutočniť, nakoľko mám premnoženého streptokoka a to je určite jeden z dôvodov prečo nám 4x IVF nevyšlo, keďže embryo nemá vhodne podmienky na uhniezdenie. Boli mi nasadené antibiotiká a vaginálne probiotiká. Máte s tým prosím skúsenosti? Ďakujem
Ahojte, mne prisiel vysledok z ERA testu a mam posunute implantacne okno..vklady sme robili neskoro, musime ich robit skor...tie peniaze sa vyplatili teda..aspon mam novu nadej, ze dalsie vklady by mohli byt uspesne, ked vlozime embryjko vo vhodny cas, ked je moje endometrium receptivne.
Ahojte, prosím viete o klinike na Slovensku ktorá tiež robí ERA test? Alebo ste boli iba cez Brno?
baby potrebovala by som súrne radu, beriem estrofem 1mg 2-2-2 a neviem či som si dala na obed...ale potom som si dala okolo 17:00 a teraz neviem fakt či som si dala estrofem na obed a pýtam sa čo je lepšie dať si viac alebo menej? myslím....keď som si teda vzala lieky na obed a a tým pádom budem mať 2-(2?)-2-2 alebo iba 2-2. Dúfam že je to rozumitelné. ☺️🤔 ďakujem za reakcie
ahojte ☺️nájde sa tu niekto kto si dal žiadosť na poisťovňu Dôvera žiadosť o príspevok na IVF? potrebovala by som malú vecičku, poradiť ohľadne jednej veci v žiadosti čo vyznačiť.... ďakujem
Baby ja idem zajtra do Brna na odber na Endometrio testy. Bolí odber alebo ako to vlastne robia?😊 😁 ďakujem ❤️
@d_aniela je to ako príprava pred KET od 2. dňa menštruácie som brala estrofem 2-2-2. a od 10 dňa utrogestan 4-0-4 vaginalne a zajtra na odber. My sme to teraz riešili len telefonicky a mailom. Nebolo treba ísť do Brna. ultrazvukovú kontrolu na 10. deň som mohla absolvovať u nás u môjho gynekológa. my do Brna Reprogenesis už chodíme rok. Cena Endometrio je 1300€.
ešte otázka, máme spravený spermiogram aj z roku 8/2020 a aj 10/2021. 8.3. máme termín na karyotyptest u manžela kde vyžadujú aj spermiogram. Náhodou nemáte skúsenosti či stačí spermiogram z 10/2021? ďakujem 😉😘
Mám vysledky z Endometrio testov.
ERA 123+-3h
EMMA microbiome with ultralow biomass
ALICE negative
ord. v OD cyklu ke standardní přípravě přidat navíc od d4/d5 Gynoflor/lactobacilly 0-0-1 vag. denně.
Nerozumiem celkom výsledkom ale som rdaa, že niečo našli 😊 Mali ate niekto niečo podobné?

@ddudu karyotyp je genetické vyšetrenie.