Absolvovali ste ERA test?
Ahojte, absolvovala niektorá z Vás ERA test? Mne volali, že test nemohli uskutočniť, nakoľko mám premnoženého streptokoka a to je určite jeden z dôvodov prečo nám 4x IVF nevyšlo, keďže embryo nemá vhodne podmienky na uhniezdenie. Boli mi nasadené antibiotiká a vaginálne probiotiká. Máte s tým prosím skúsenosti? Ďakujem
@smile7817 tiež chodím k Koukalovi mali sme tam 2x vklad darovane embryo no ani raz sa neuhniezdilo 😞
@butterfly333 to ma mrzí....asi to je už fakt len o šťastí. A ako si sa rozhodla ďalej,necháš to už tak ,či?
@smile7817 no teraz ideme 4.11 do gyncare NR na prvú konzultáciu robim v NR tak to nemám ďaleko ako Brno to je na cely deň. Tak ideme tam a chceme skúsiť soft keďže nám to zatiaľ nikto nenavrhol aj keď som mala amh 1,16 NP uvidím čo povie dr.
Ahojte baby čítam vašu diskusiu , ja zažívam obdobne to čo vy , mame všetky vyšetrenia , pga, era test , všetko ideálne podmienky , idem teraz na 11 Ket do reprofit .
@ivado držím palce, ja mám za sebou 5, 6 vyzeral, že možno z toho niečo bude, ale nakoniec to nevyšlo…klobúk dolu, že 11 vkladov si zvládla…mne po 6 doktorka odporučila oddych, aby som detoxicovala telo a išla do kúpeľov, som dohodnutá s gynekológom, že sa u neho zastavím a dá mi odporučenie…
@anna1802 áno mame aj genetiku spravenu , z 10 je 8 v poriadku . Postup je len taký že to mame skúšať . Ja mám problém ten , že vždy po vklade / po bráni estrofemu a utrogestanu , začnem špiniť a potom a vždy spustí menstruacia . Teraz som začala chodiť na akupunktúru a beriem nejaké kvapky z tradičnej čínskej medicíny . Sú nejaké špeciálne kúpele na podporu plodnosti ?
Ahojte, aj my chodíme do Brna do Reprogenesis k doktorovi Koukalovi. Zatial 3 vklady neúspešné. Zajtra máme konzultáciu, chcela by som tie ERA testy a potom sa do toho spustiť od znova keďže mrazáčikov už nemáme. Ako dlhá je príprava na Era testy, na odobratie vzorky? Aj mesiac alebo menej? Ďakujem. Baby treba len veriť a bojovať, nevzdávať to! Ja som už jeden neľahký boj v živote vyhrala s rakovinou. Treba stále len a len pozitívne myslieť a výjde to! 🙏❤️
@ddudu zaujímavé tiež som k nemu chodila 2x vklad neúspešný je náš nejako viac ktorým vklady nevyšli u Dr Koukala náhoda?🤔🤔🤔
@butterfly333 🤔 bude to len náhoda, môj gynekológ si tým prešiel tiež a vraví mi, že niekedy ide fakt len o šťastie a že je to niekedy dlhý boj ale oplatí sa 🙏❤️
@butterfly333 máš absolvované ERA testy? je tá príprava pred odobratím vzorky zdĺhavá? zajtra máme online konzutáciu s Koukalom a chcem sa dohodnúť na ERA teste len teraz chceme veci riešiť cez poisťovňu tak neviem na aký dlhý čas môžem čakať. Era testy asi poisťovna neprepláca,že?
@ddudu nie ERA test nemám. Ja idem ako samoplatca keďže už mám 42r.
baby mali sme dnes konzultaciu s panom doktorom Koukalom z Reprogenesis Brno, odporučil nám ešte KARIOTYP testy pre manžela 🤔 ani neviem čo to je aké testy, máte skúsenosti? A kde u nas na Slovensku sa robí také vyšetrenie prosím Vás? 🙏
chceme aj endometrio testy takže sa budem stimulovaná na odber vzorky od budúceho týždňa medzitým musíme vybavovať žiadosti pre posiťovňu na schválenie liečby a stihnúť ten Kariotyp test 😁😉

@adara777 áno, mame ešte 2