Aké máte pohlavie dieťatka po IVF?
Ahojte babyyyyy 🙂
chcela by som zalozit tuto temu, aby sme sem mohli pridat svoju skusenost, skusenost svojich znamych.....
zatial kazdy, koho poznam a umele oplodnenie bolo u nich uspesne, ma doma krasnu bambulku.....naozaj z mojho okolia neviem ani o jednom chlapcekovi 🙂))))
aky mate na to nazor? co ste poculi? cim to podla vas je, ze sa rodia vacsinou dievcatka? 🙂))
Velmi zaujimava tema😊 my sme mali IVF s klasickym oplodnenim vajicok bez ICSI a tiez mi to pride, ze potom mozeme mat len chlapcekov, lebo vraj muzske spermie su rychlejsie a ked ich daju spolu do nadobky tak vyhra ten rychlejsi. Mozno sa ale uplne mylim😁 Mal niekto dievcatko po klasickom IVF?
Nás sa opýtali v brne , či si chceme vybrať pohlavie dieťata pri ivf , (samozrejme za príplatok) , ale my sme si nechali na náhodu , a podarilo sa dvojičky chlapec a dievča 😉
Ahojtr tak ja mam po prvom ivf chlapceka teraz ma 10mesiacov a uz rozmuslame nad druhym ale manzel bu chcel vemi dievcatko tak neviem ci mam.povedat v ba ze ci sa da dievcatko lebo nechcem vypadat jak nejake telatko 😐
Ahojte 🙋🏽♀️ my máme po IVF(reprofit) chlapčeka a dnes má 10dní 🤱🏽💙

Prvi chlapček po IvF a dievčatko po Ket nám embryologicka povedala že veľké embryo je chlapček a či sú menšie dievčatka