icon

Aké máte pohlavie dieťatka po IVF?

teleranka
20. jún 2010

Ahojte babyyyyy 🙂
chcela by som zalozit tuto temu, aby sme sem mohli pridat svoju skusenost, skusenost svojich znamych.....
zatial kazdy, koho poznam a umele oplodnenie bolo u nich uspesne, ma doma krasnu bambulku.....naozaj z mojho okolia neviem ani o jednom chlapcekovi 🙂))))
aky mate na to nazor? co ste poculi? cim to podla vas je, ze sa rodia vacsinou dievcatka? 🙂))

Strana
z2
mirka7582
1. jan 2017

Prvi chlapček po IvF a dievčatko po Ket nám embryologicka povedala že veľké embryo je chlapček a či sú menšie dievčatka

lavinis
1. jan 2017

@teleranka no, na zaklade tvojho okolia sa neda robit statistika, je to velmi male zanedbatelne cislo. Treba pozriet statistiky, ktore robia centra pre IVF, ci ozaj prevladaju dievcata

rokina13
1. jan 2017

Velmi zaujimava tema😊 my sme mali IVF s klasickym oplodnenim vajicok bez ICSI a tiez mi to pride, ze potom mozeme mat len chlapcekov, lebo vraj muzske spermie su rychlejsie a ked ich daju spolu do nadobky tak vyhra ten rychlejsi. Mozno sa ale uplne mylim😁 Mal niekto dievcatko po klasickom IVF?

lienka_1
1. jan 2017

@lilli202 Ahoj! Vybrat si pohlavie dietatka pri ivf sa neda. Ak to spravia, tak iba v pripade, ze mate geneticku zataz viazanu na dane pohlavie.

zuzu1209
5. jan 2017

Nás sa opýtali v brne , či si chceme vybrať pohlavie dieťata pri ivf , (samozrejme za príplatok) , ale my sme si nechali na náhodu , a podarilo sa dvojičky chlapec a dievča 😉

monso2107
11. jan 2018

Ahojtr tak ja mam po prvom ivf chlapceka teraz ma 10mesiacov a uz rozmuslame nad druhym ale manzel bu chcel vemi dievcatko tak neviem ci mam.povedat v ba ze ci sa da dievcatko lebo nechcem vypadat jak nejake telatko 😐

bobulazelena
Autor odpoveď zmazal
cistomilka
25. jan 2019

Ahojte 🙋🏽‍♀️ my máme po IVF(reprofit) chlapčeka a dnes má 10dní 🤱🏽💙

Strana
z2