icon

Aké máte skúsenosti s centrom Ferticent 2020?

lily411
5. jan 2020

Ahojte . Pridavam akt.temu nakoľko na tých ktoré sú tu už mi nikto neodpovedá🙂 tak sa chcem opýtať, ake mate s týmto centrom skusenosti, chodím tam teraz ,predtým som chodila do gynfiv. Mám amh 0,5 a doki povedal ,že nebudeme čakať na žiadne výsledky ani z genetiky ,že mi nevie povedať kedy mi úplne zlyhajuvajecniky ... máte niektorá podobnuskúsenosť???? Akú stimulku vám dali ?v GF 2x neúspešne IVF

ancike01
16. feb 2020

@leyyla teraz ti nerozumiem mala si ist alebo len pojdes tento stvrtok?

lily411
autor
16. feb 2020

@leyyla skús toto 0911 246 863... sestrička mi hovorila že mobil mávajú vždy jedna pri sebe aj cez víkendy, ak by bol problém. Skús, možno sa dovolas.

leyyla
16. feb 2020

@ancike01 mala som ísť stvrtok 20.2 ale zrejme nepojdem. Uvidim čo mi ráno povedia. Kedze mám ruzovkasty výtok a bolesti vaječníkov ako pri menstruácii.

leyyla
16. feb 2020

@lily411 volala som. Vypnuté. Ale ďakujem 😌

ancike01
17. feb 2020

@leyyla a test si si robila?

leyyla
17. feb 2020

@ancike01 test som si robila, bol negatívny. Dnes som bola na hcg 33. Na tehotnost malo ale nieco sa tam deje...skusia to podporiť a uvidíme

ancike01
17. feb 2020

@leyyla budem ti drzat silno palce😊bola si rano v centre? Aj ja som bola na krvy a sono

leyyla
Autor odpoveď zmazal
leyyla
17. feb 2020

@ancike01 Nebola. Ja som bola u svojho gynekológa 😊
Ty už si tehotná? Na kolky krát sa ti to podarilo? 😊

leyyla
17. feb 2020

@ancike01 A Ďakujeem 😘

ancike01
17. feb 2020

@leyyla ja som bola na vklade 15.1. Vkladali mi 2 embryjka. Isla som na krv hcg 807,pptom som zacala spinit ale hcg stupalo uz som mala 8427. A potom sa spustila krv som potratila. Je to moje prve ivf a prvy vklad

leyyla
17. feb 2020

@ancike01 To ma úprimne veľmi mrzí 😔
Toto je tiež moje prvé ivf a prvý vklad. Ja som si vložila len jedno keďže som mala len dve. A kedy teraz môžeš ísť na ďalší vklad? Máš nejaké mrazáčiky?

ancike01
17. feb 2020

@leyyla musim pockat kym hcg klesne na nulu,este jeden cyklus musim mat a az potom. Ja si myslim ze bud koncom marca alebo v aprili. Mam este 6 mrazacikov. Na 3 slamkach po 2 embryjka

leyyla
18. feb 2020

@ancike01 jeee tak to máš super 😍
Ja už mám iba jeden pokus potom. Neviem či pôjdem na to ešte raz. Skôr nie. Už máš nejaké detičky?

ancike01
19. feb 2020

@leyyla Ahoj este nemam ziadne a ty mas? Kedy chces ist na dalsi pokus?

leyyla
19. feb 2020

@ancike01 Ja mám 11 ročnú dcéru, manžel ma 2 z predchadzajucého manželstva( 12ročnú a 7 ročného). Ale chceli sme ešte jedno spoločné. Ale manžel ma 99% spermii patologických.
Tak ja uvidím zajtra. Idem na ďalšie hcg, v pondelok som mala 33 a poslali mi Duphaston tak uvidím ešte to neni stratené. Ale ak to nevyjde tak ja mám iba jedného mrazáčika a rozhodla som sa že pôjdem až tak v máji a hneď po vklade pôjdem aspoň na dva týždne na dovolenku. Lebo ja pracujem a možno som mala fakt len ležať a nič nerobiť.

ancike01
19. feb 2020

@leyyla ja som bola doma a aj tak sa to neudrzalo. Asi to tak malo byt. Ale aspon viem ze sa to uchyti v maternici. Chodis k Marsikovi?

leyyla
19. feb 2020

@ancike01 nie ja chodím k doktorke. Nezmyslím si tèaz ako sa volá.
Tak určite sa všetko pre niečo deje a je to tak ako to má byť.
Odkiaľ vieš že sa udrží v maternici? To ti robili nejaké vyšetrenia či?

ancike01
19. feb 2020

@leyyla Ja som mala spravene aj hysteroskopiu maternice. A ked som bola na vklade tak sa embryjko prichitilo a hcg pekne stupalo

leyyla
19. feb 2020

@ancike01 aj si si priplácala to,, lepidlo,, ?

ancike01
19. feb 2020

@leyyla nie

leyyla
19. feb 2020

@ancike01 Ja áno, tak uvidím zajtra

ancike01
19. feb 2020

@leyyla daj potom vediet

majkalabka
19. feb 2020

Za nas ferticent velke NIE. Prveho syna mame odtial,ale vtedy tam sefoval iny dr,kt umrel.Dr Marsik nas hned lanaril do jeho sukromneho centra liecby neplodnosti,neporobil.ziadne testy (bola som 2 roky po porode!) Hned bachol stimulaciu kratky protokol a mali sme len 2 embrya aj to zlej kvality.Po neuspesnom vklade hned sup sup do dalsej stimulky,zvysil mi davky liekov a mala som nabeh na OHSS a 7 embryi bez uspechu.Ked som.chcela doplnkove vysetrenia,tak ma odbil ze netreba a na konzultacii po vsetkych tych neuspechoch to hodil.citujem na moje stare nekvalitne vajicka.V tom case som mala 32 rokov a amh 3.9!!pricom problem.bol u muza...takze sa nenamahal ani kuknut nasu zlozku.... A potom.ze mozeme ust do softu,ze to bude lepsia stimulacia pre vas...tak sa ho pytam.apreco ste mi.teda dali kratky protokol s max davkami? Ceresnicka na torte robili spermiogram a cele zle iba na ICSI metodu.o 3 tyzdne konzultacia v Heliose a tam.zhorseny soermiogram.ale v pohode na INSEMINACIU ,rozdiel.v odberoch spermii 3 tyzdne! Ahned prva inseminacia v Heliose sa podarila,zial MA v 17tyzdni.Krajkovic nas poslal na vsetky vysettenia,zistila sa pricina a skusali sme dalej a 5.inseminacia vysla,mame 14 mesacnych chalanov.Takze vo Ferticente sme nechali kopu prachov ZBYTOCNE! Oh..snad sa pristup odvtedy zmenil pana doktora

leyyla
20. feb 2020

@ancike01 Tak nič, nevyšlo to 😕

ancike01
21. feb 2020

@leyyla tonma mrzi,nabuduce sa to podari. Kedy ides do centra?

ancike01
21. feb 2020

@leyyla tonma mrzi,nabuduce sa to podari. Kedy ides do centra?

leyyla
21. feb 2020

@ancike01 streda 26.2

ancike01
21. feb 2020

@leyyla ja v pondelok

ancike01
21. feb 2020

@leyyla ja v pondelok