Aké máte skúsenosti s centrom Ferticent 2020?
Ahojte . Pridavam akt.temu nakoľko na tých ktoré sú tu už mi nikto neodpovedá🙂 tak sa chcem opýtať, ake mate s týmto centrom skusenosti, chodím tam teraz ,predtým som chodila do gynfiv. Mám amh 0,5 a doki povedal ,že nebudeme čakať na žiadne výsledky ani z genetiky ,že mi nevie povedať kedy mi úplne zlyhajuvajecniky ... máte niektorá podobnuskúsenosť???? Akú stimulku vám dali ?v GF 2x neúspešne IVF
@ancike01 Ja mám 11 ročnú dcéru, manžel ma 2 z predchadzajucého manželstva( 12ročnú a 7 ročného). Ale chceli sme ešte jedno spoločné. Ale manžel ma 99% spermii patologických.
Tak ja uvidím zajtra. Idem na ďalšie hcg, v pondelok som mala 33 a poslali mi Duphaston tak uvidím ešte to neni stratené. Ale ak to nevyjde tak ja mám iba jedného mrazáčika a rozhodla som sa že pôjdem až tak v máji a hneď po vklade pôjdem aspoň na dva týždne na dovolenku. Lebo ja pracujem a možno som mala fakt len ležať a nič nerobiť.
Za nas ferticent velke NIE. Prveho syna mame odtial,ale vtedy tam sefoval iny dr,kt umrel.Dr Marsik nas hned lanaril do jeho sukromneho centra liecby neplodnosti,neporobil.ziadne testy (bola som 2 roky po porode!) Hned bachol stimulaciu kratky protokol a mali sme len 2 embrya aj to zlej kvality.Po neuspesnom vklade hned sup sup do dalsej stimulky,zvysil mi davky liekov a mala som nabeh na OHSS a 7 embryi bez uspechu.Ked som.chcela doplnkove vysetrenia,tak ma odbil ze netreba a na konzultacii po vsetkych tych neuspechoch to hodil.citujem na moje stare nekvalitne vajicka.V tom case som mala 32 rokov a amh 3.9!!pricom problem.bol u muza...takze sa nenamahal ani kuknut nasu zlozku.... A potom.ze mozeme ust do softu,ze to bude lepsia stimulacia pre vas...tak sa ho pytam.apreco ste mi.teda dali kratky protokol s max davkami? Ceresnicka na torte robili spermiogram a cele zle iba na ICSI metodu.o 3 tyzdne konzultacia v Heliose a tam.zhorseny soermiogram.ale v pohode na INSEMINACIU ,rozdiel.v odberoch spermii 3 tyzdne! Ahned prva inseminacia v Heliose sa podarila,zial MA v 17tyzdni.Krajkovic nas poslal na vsetky vysettenia,zistila sa pricina a skusali sme dalej a 5.inseminacia vysla,mame 14 mesacnych chalanov.Takze vo Ferticente sme nechali kopu prachov ZBYTOCNE! Oh..snad sa pristup odvtedy zmenil pana doktora

@leyyla teraz ti nerozumiem mala si ist alebo len pojdes tento stvrtok?