icon

Aké máte skúsenosti s centrom Iscare, kde sa lieči neplodnosť?

bella1303
30. nov 2011

ahojte mate niekto skusenosti s centrum iscare v Ba?

bella1303
autor
25. jan 2012

@ysarion nam povedali hned ze budem mat oplodnene len 2-3 vajicka. Takze to nam asi predlzen ultivaciu asi nenavrhnu:( dufam ze to vyjde aj bez nej

bella1303
autor
25. jan 2012

@clauda2010 mne sa tiez podarilo prirodzene otehotnie ale bohuzial som potratila;( na klinike nam povedali ze aj keby som prirodzene otehotnela tak zasa o o babo pridem, kedze manzel ma viac ako polovicu spermii nekvalitnych. Vysvetlili mi to tak ze su na koncoch ako keby " roztrapkane" . Dufame ze sa nam to teraz podari o babo sa snazime uz 3 roky

mary86
25. jan 2012

@clauda2010 ahoj tak to ste pomerne rýchlo začali riešiť, my sme rok len tak čakali, než sme sa rozhýbali...a môžem sa spýtať, ako dlho ti trval celý proces - myslím od prvej konzultácie až po samotné oplodnenie? nemám vôbec predstavu...

bella1303
autor
25. jan 2012

@akramgad
@akramgad vsetko zle je na nieco dobre;) tak nech vam dcerka len radost robi;)

clauda2010
25. jan 2012

@mary86 myslis kolko trva ivf? cca 3 tyzdne, 2 tyzdne som stimulovala a potom hned bol odber, za 3 alebo 5 dni vklad , zalezi ci mas predlzenu kultivaciu, ja som mala prvy krat na 3 den a druhy na 5

clauda2010
25. jan 2012

@bella1303 mozno budu liecit aj manzela a az potom pojdete na ivf

mary86
25. jan 2012

@clauda2010 no skôr som myslela celkovo, aké obdobie to trvalo - celý proces od konzultácie až po vklad - koľko týždňov, alebo mesiacov?

clauda2010
25. jan 2012

mna najprv liecili clostilom , potom boli medzi tym pauzy a az potom 2 umele , cca 1 aj pol roka

clauda2010
25. jan 2012

@mary86 mna najprv liecili clostilom , potom boli medzi tym pauzy a az potom 2 umele , cca 1 aj pol roka

mary86
25. jan 2012

@clauda2010 aha, no uvidíme, koľko to u nás potrvá... dúfam, že to bude čoskoro 🙂

clauda2010
25. jan 2012

@mary86 drzim palce

mary86
25. jan 2012

@clauda2010 ďakujem 😉

ysarion
25. jan 2012

@mary86 u nas po tom ako som sa JA rozhybala, to bolo: v okt ziadost na poistovnu a teraz som po ET a cakam na test..., (teoreticky by som bola stihala aj decembrovy cyklus ale nechcela som cez vianoce)

akramgad
25. jan 2012

@bella1303 ďakujem

bella1303
autor
25. jan 2012

@clauda2010 manzel sa uz liecil.na slovensku nam budu robit len umele oplodnenie.zijeme totiz v zahranici a manzel by tam aj tak nemohol dochadzat

bella1303
autor
25. jan 2012

@akramgad 🙂

zumike1
25. jan 2012

@mary86 ahoj, citala som, ze ides k DR Petrovej 🙂 nezlakni sa jej, je taka cudna, ale vie co a preco robi 🙂 je velmi sikovna, len obcas nepovie veci, treba sa jej vsetko pýtat. Ja k nej tiez chodim som snou velmi spokojna, len si na nu treba zvyknut 🙂 ale mozem ju doporucit 🙂

cuninka
25. jan 2012

Ja som to celé začala riešit, v apríli 2010,v maji som bola na hysteroskopii,potom bola dovolenka...,a 8.9.2010 vklad a 23.5.2011 sa narodila Monika 🙂 .Tiež som chodila dr.Petrovej,nezdala sa mi čudná,ani som nemala pocit, že sa musím pýtať/možno preto,že som zdravotak 😉 / Snažila sa aby to bolo čo najskôr,lebo mám vela rokov /teraz 37/,lebo treba rátat,že sa to nemusí podarit!!! A ked máš všetko absolvovat viac krát,tak ten vek je rozhodujúci. Ja som mala trocha vyšší prolaktín,inak som bola ok, môj muž mal zlých,poškodených,mrtvych 62% spermii /vtedy bola norma 75%,teraz je tuším 60%/, ale mal ich až 8mil. /norma je 2mil./ Aj si robili srandu,že si hotam nechajú ako DARCU 😎 !!!! Divili sa,že čo tam chceme... Máme jedného syna,teraz má 12,asi 3roky som mala ATK a odvtedy nič!!!! Sedem čistých rokov nič!!! Doky hovorila,že začína mat vela takých prípadov a začína byt zástancom,že za to môže stres......
DRŽÍM VŠETKÝM PALCE, ABY TO VYŠLO!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

mary86
25. jan 2012

@ysarion tak to je celkom ok, som sa bála, že to bude aj dlhšie trvať, už sme nedočkaví 🙂

mary86
25. jan 2012

@zumike1 ďakujem za rady 🙂 no čítala som to tu o nej, no napriek jej povahe, sú na ňu samé dobré ohlasy, tak preto som sa objednala k nej 🙂

cuninka
26. jan 2012

Ona s Valkym sú tam najlepšie kapacity 😎 ,tak treba sa ich držat!! Sem tam sa Ti stane,že budeš u niekoho iného, ale potom už duplom zistíš,že sú naj.!!!! My sme išli v špeci zrýchlenom režime,ktorý obnáša aj väčšie riziko
komplikácíí,preto je podla mna ticho/ako sa niekomu zda/, tak si asi overuje fyzicky a aj psychicky toho pacoša či by to zvládol. 🙂

mary86
3. feb 2012

@clauda2010
@ysarion
@zumike1
@cuninka
ahojte dievčence, tak práve sme prišli z ba - boli sme na prvej konzultácií - mali sme termín na 12.00, no dovnútra sme šli až okolo 13.30 - veľmi veľa ľudí tam dnes bolo. Urobili nám aj vyšetrenia, aj manželovi spermiogram a záver je - ISCI (tak sa to tuším píše), tak sme hneď podali žiadosť na poisťovňu a objednali nás ešte aj na genetické testy, máme ísť 13. feb., tak uvidíme... Inak tá Dr. Petrová je neskutočná žena, s takou ochotnou a milou lekárkou som sa ešte nestretla, kiež by bolo takých viac aj v ostatných odboroch ...

clauda2010
3. feb 2012

@mary86 tak super drzim palceky 🙂) , ja mam ist na amniocentezu a asi omietnem

mary86
3. feb 2012

@clauda2010 ďakujeme, snáď to vyjde na prvý šup 🙂
a čo je vlastne tá amniocentéza, mne to nič nehovorí...

clauda2010
3. feb 2012

je to vysetrenie plodovej vody ides na zakrok kde ti odoberu z brucha plod. vodu
@mary86

mary86
3. feb 2012

@clauda2010 aha jasné, už viem o čo ide, len ma to v tom momente nenapadlo 🙂 no neviem, ako to prebieha, ešte som to nezažila, neviem nakoľko to je bolestivé, no viem, že veľa žien to jednoducho odmietlo, a bolo všetko v poriadku.. myslím, že treba robiť, ako to ty cítiš, určite vieš viac informácií o tomto zákroku ako ja, budem ti držať palčeky, nech sa dobre rozhodneš, a nech ti všetko dobre dopadne 😉

cuninka
3. feb 2012

@mary86
ja som hovorila,že ona je fakt najlepšia 🙂 🙂 🙂 ,držíme palce

mary86
3. feb 2012

@cuninka ďakujem 🙂 hovorili tu ešte aj o dr. Valkym - zazrela som ho pár krát na chodbe, ale ten sa mi nezdal až taký milý :D som rada, že som si vybrala dr. Petrovú 🙂

cuninka
3. feb 2012

on vyzera taký "bručoun",ale on sa stará aj o pacientky,ktoré mu nepatria. Ja som mala tzv hyperstimulačný syndrom,a on ked ma videl na izbe kde som bola na infuzke, tak hned sa zastavil a kontroloval ma.... 🙂

mary86
4. feb 2012

@cuninka Môže byť, ono prvý dojem býva väčšinou klamlivý 🙂