Iscare Bratislava - recenzie

24. feb 2021

Ahojte, chcem sa spýtať chodíte niekto do IScare? Ste spokojné? Teda máte pocit že vám zodpovedá všetky otázky a zaujímajú sa?
My sme začali chodiť ale nemám dobrý pocit, aj rozmýšľam že zmeníme centrum tak za každú radu budem naozaj vďačná 🙏

hederamonstera
24. feb 2021

ahoj, ja som tam chodila minuly rok, tiez na co som sa nespytala, to mi doktorka nepovedala, len mi rovno vselijake lieky predpisovala, na co ja velmi nie som - kedze sa trocha zaujimam ako funguje telo, tak som sa vedela pytat. Ideme teraz v marci znova, ale vypytala som sa k inej lekarke, tak uvidime.

sally001
24. feb 2021

Ja chodim do ginfivu a tiez som mala pocit ze uz pre nas viac neurobia tak som nas objednala do ferticentra a repromediky buduci tyzden mame konzultacie...objednala by som nas aj do brna ale mam stres kvoli cestovaniu a korone

mikasz
24. feb 2021

My chodime do iscare BA a musim povedat, ze som spokojna 🤞
Ale teda, ruku na srdce,kazdy mame ine diagnozy, inu povahu, mozno ocakavame iny pristup a preto aj pocity mozu byt rozne.
Pred rokmi som tam chodila k dr.Rybanskej (teraz je na MD, ale mala by sa cochvila vratit) a naozaj top pristup, hladala priciny, vzdy mi vsetko zodpovedala a vdacime jej za syna 🙏
Minuly rok sme sa tam vratili po surodenca a to uz som pochodila viacerych dr., akosi som sa nemohla rozhodnut, ci mi dany dr.sedi. Nehovorim, ze by nieco bolo zle, ale proste pocitovo to nebolo ono, neboli sme na rovnakej vlne.
Keby som mala dat do poradia dr., ktore mi sadli, z tych co som skusila, tak by to bolo:
1.Dr.Lackova
2.Dr.Lapides a Dr.Malickova
3.Dr.Machanekova, nehovorim, ze zla, ale proste mi osobnostou nesadla

A velmi dobre ohlasy su na dr.Grossovu, ale u nej som nebola, tak neviem

Neviem u koho ste boli, ale kludne sa objednaj na konzultaciu este k inej dr. A teda zaklad je vela sa pytat. Nehovorim, ze beru veci ako rutinu, ale vacsinou maju skusenosti, ze baby co riesia asist.reprodukciu, uz maju vsetko nastudovane odpredu odzadu, takze niektore veci nevysvetluju mozno tak akoby si cakala, takze pytaj sa 😉👍

m123b
24. feb 2021

Ja som chodila ale uz to je par rokov, a bola som spokojna, 🙂 ciel splnilo, kamaratka chodila do ginfinu a co sa 2x nepodarilo tam sa v iscare nakoniec podarilo. Ano pocit ze ma niekto drzi za ruku a vsetko mi dopodrobna vysvetluje, priciny a nasledky, to som teda nemala. Ale evidentne vedeli co urobit a co skusit aby sme dosli spolocne k zdarnemu koncu. Ja urcite odporucam. 👍

autor
24. feb 2021

@hederamonstera
@mikasz
@m123b
Baby ďakujem úprimne mi odľahlo po Tom čo ste napísali 😊 Ono ja to chápem, tam ľudia idú už keď je problém takže viem že sa nebude zbytočne strácať čas, len teda neviem trošku sa mi zdá že chcú z nás len vytĺcť peniaze bez ohľadu na to či to má zmysel. Napr včera vyšiel manželovi trocha horší SPG, teda má 2% morfologicky dobrých len a ja som sa predtým dohodla s dr na inseminaciu hneď ďalší cyklus.
To bolo ale za predpokladu že bude mať dobrý spermiogram. Tak som tam včera písala či to môžme konzultovať, čítala som že pri zlom spg sa inseminacia naozaj neoplatí robiť že je fakt malá šanca aby to vyšlo a odpísali len stroho že postup už som konzultovala s dr a mám to v správe.....
Ja teraz ani tu inseminaciu podstúpiť nechcem, nebudem sa dopovať hormonami keď je to naozaj zbytočne to by sme išli radšej hneď na umelé.

Mali sme ísť doktorke Lackovej ale že už išla do nemocnice a najbližší rok tam robiť nebude. Tak nás dali dr Machanekovej a tá nesadla ani mne

mikasz
24. feb 2021

Tak sa kludne objednaj este raz na konzultaciu, alebo k inej dr, za to nic nedas 😉
Ale za dalsie, nie som si teda uplne ista tymi dg.ale pokial nemate aj iny zdravotny problem, tak napr.poistovna nemusi preplatit ivf pokial neboli predtym 3neusp.iui.
Takze za mna, obj.sa este raz na konzultaciu, pripadne aj k inej dr.
Drzim palce a hlavu hore 😉🍀

hederamonstera
24. feb 2021

moj manzel mal minuly rok 1% morfologiu a hned sa ma pytali, ci ideme na inseminaciu..a tiez som citala, ze to nema zmysel a pod. tak som nechapala. A chodila som k Lackovej. Teraz mam ist k dr.Dugatovej + skusime po roku SPG.

andy1985
24. feb 2021

Tiež od minulého roka sme chodili do iscare. Ja som mala ako ošetrujúcu lekárku dr. Grossovú. Za mňa top keď som mala hociaký problém písala som mail a vždy mi odpísala a poradila. Keď som chodievala na kontroly tak som bola aj k iným dr. najviac mi sadla Lacková a Lapides. Opu mi robila Lacková a super prístup, no 1. Ket mi robila Macháneková ona ani mne nesadla. 2. Mi robila Grossová. Teraz keď som bola na poslednej kontrole vo februári som si všimla tam nové tváre. Za mňa Iscare bola dobrá voľba.

stanzi
24. feb 2021

Autorka, riadila by som sa tym co ti poradila doktorka, spg ma rozne parametre a asi vie lepsie zhodnotit, kedy sa oplati IUI skusit a kedy nie 🙂 My sme mali tiez zlu morfologiu, ale ostatne parametre boli dobre; boli sme 3x na IUI a posledne vyslo. Ak mas normalny cyklus, tak pri IUI nemusis brat hormony, robieva sa aj v prirodzenom cykle 🙂 Tiez som chodila do Iscare, k vybornej doktorke Grossovej.

sally001
24. feb 2021

@hederamonstera tiez mame morfologiu 1%,ja som nas nakoniec objednala este aj do reprofitu a repromedy v brne a vyberieme si tych ktory nas niecim zaujmu🤷‍♀️

autor
24. feb 2021

Vďaka baby, tak skúsime tu inseminaciu a uvidíme 😊
@stanzi ja práveže nemám normálny cyklus 😊 takže som dostala progesterón a letrozol

hederamonstera
24. feb 2021

@stanzi super vediet, ze sa podarilo iui aj pri horsej morfologii 🙂)

stanzi
24. feb 2021

Autorka, aj ja som brala progesteron aj letrozol, pri vsetkych troch pokusoch, neboj sa ich, nic hrozne to nie je. Lieky ktore budes brat pri IVF su “narocnejsie”....

autor
24. feb 2021

@stanzi ďakujem za podporu 😊 a vám sa nakoniec podarilo pri ifv či?

stanzi
24. feb 2021

Nie, pisem ze nam vyslo tretie IUI 😊 IVF sme neskusali vobec.

maggie86
24. feb 2021

Ja chodim do Iscaru vyse roka, bola som na dvoch IVF a sice bez vysledku ale musim povedat ze co sa tyka pristupu tak som velmi spokojna. Velka flexibilia z ich strany, osobny pristup, lekarka mi kolkokrat zavola, ked je treba sa na niecom dohodnut, kedze som z Ba, tak som hocikedy dobehla ak bol problem a zobrala ma. Mam dr Machanekovu. Niekedy mavam problem s recepciou, ti mam pocit ze funguju uplne mimo centra a velakrat mi dali inu info ako lekarka. Ale inak pristup super, len teda vysledok ziadny ale to nebude asi ich chyba.

barus26
24. feb 2021

chodila som k dr. Rybanskej, ta išla na MD tak som potom išla k dr. Grossovej a bola som spokojná.. Môjmu mužovi vyšlo 1% morfologicky dobrých a otehotnela som prirodzene a to aj na mám dosť zdravotných problémov

joannita
24. feb 2021

5 rokov som chodila do Iscaru a lutujem doteraz. Za mna zle. Neviem ci tam este robi doc. Valky, ale on strasne chaosil, on bol asi kedysi dobry, nechcem ho urazit, ale teraz uz to neni dobre, uz je starucky. Ale celkovo neviem, nebola som spokojna.
Za mna gynfiv dr harbulak urcite ovela lepsie. Poznam osobne 7 parov co v Gynfiv otehotneli. Ja som tam otehotnela nakoniec tiez, 3x. Bola som aj v Brne, aj repromedica v Ba, ale skoncila som v GF a som rada.

zuzzi18
25. feb 2021

Dr. Grossova v ISCARE je TOP odborníčka. Po každom neúspešnom vklade kopec vyšetrení, žiadne vklady zaradom iba tak. Všetko čo si vždy pripravím aby som sa jej spýtala mi zodpovie bez toho aby som jej položila otázku. Plne jej dôverujem a som komplikovaný prípad veľmi, takže ma s nami kopec roboty ale verím tomu, že to zvládneme.

medovnicek123
25. feb 2021

@zuzzi18 mozem ti napísať správu?

zuzzi18
25. feb 2021

@medovnicek123 jasne 🙂

slimacik22
23. sep 2021

Iscare v žiadnom prípade neodporúčam. Chodili sme tam cca dva roky. Vedieť vtedy čo viem dnes… strata času, vyhodené peniaze, zničené nervy… dokonca mi vysokými dávkami liekov zničili štítnu žľazu a musím odvtedy užívať lieky. Ak naozaj chcete babo choďte do Brna. Tak to vyšlo na prvý sup a ešte sa primar čudoval, že však my sme boli taký jednoduchý prípad. Držím Vám palce!

autor
23. sep 2021

@slimacik22 tak ja nakoniec odporúčam hneď som zostala tehotná 😁

hederamonstera
23. sep 2021

Nam tam tiez vyslo druhe IUI 😊 s manzelovym hroznym spg

andy1985
23. sep 2021

Tiež odporúčam, vyšiel nám 2. Vklad.ja som bola spokojná.

feketka
9. mar 2022

AHojte, rozmyslam nad tym,ze sa objednam do ISCARE v BA. Ked som pozerala ich stranku,tak sa da objednat aj online kde si vsetko vypisete,ale nevidim tam moznost vybrat si lekara. Myslite,ze si to mozem dat do poznamky? :D

mikasz
10. mar 2022

@feketka ked chces vybrat lekara, tak radaej zavolaj

feketka
10. mar 2022

@mikasz mas pravdu,asi to bude jednoduchsie. Zajtra to vyskusam 🙂

barus26
10. mar 2022

@feketka ja som sa vždy objednavala mailom, aj prvyraz a napísala som ku ktorej dr chcem ísť 🙂

feketka
10. mar 2022

@barus26 a potom ti volali spat alebo len potvrdili mailom termin?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre