icon

Aké máte skúsenosti s centrom Iscare, kde sa lieči neplodnosť?

bella1303
30. nov 2011

ahojte mate niekto skusenosti s centrum iscare v Ba?

mary86
6. mar 2012

tak dnes ráno som bola na hormonálnom profile a keď som prišla domov našla som v schránke obáločku z unionu - žiadosť schválená 🙂 V pondelok idem ešte na konzultáciu ohľadom všetkých výsledkov, dúfam, že všetko bude ok.. som zvedavá ako sa bude ďalej postupovať...

timona
12. mar 2012

neviete prečo doc. Valky odišiel do železničnej nemocnice? a pracuje este v ISCAR-e?

miskalevica
17. mar 2012

@timona Doc.Valky este stale robi aj v Iscare, ja k nemu idem vo stvrtok na konzult. Staci si zavolat na recepciu a tam ti povedia, ktore dni ordinuje. 🙂

miskalevica
5. apr 2012

babulky 22.3. sme poslali do zdr.poistovne ziadost na schvalenie, ozvem sa ked budem mat nejake nove info

zelenybalonik
30. aug 2012

Ahojte. Poradi mi niekto kam sa otestovat na plodnost? Aj mna aj priatela. Dakujem 🙂

janielik87
17. okt 2012

ahoj,
kolko Vam asi trvalo, kym doslo schvalenie od poistovne? Ako sa o to ziada? Da sa tam dat aj ina adresa dorucenia, nez TP?

ada83
17. okt 2012

@janielik87 ahoj schvalenie trva cca mesiac. to musi dr vypísať žiadosť a ty ju podpíšes

janielik87
17. okt 2012

@ada83 vdaka
a nevies, ci je mozne, aby mi ho zaslali inde ako na miesto trvaleho bydliska? Na koho poistovnu sa zasiela? Na moju ci mm?

ada83
17. okt 2012

@janielik87 to neviem ale asi da sa musiš sa opýtať ako budeš v kancelarii to vypisovať posiela sa to do tvojej poistovne. ale aj centrum ti zavola ako to k nim pride

ada83
17. okt 2012

@janielik87 kedy ideš podavať žiadosť?

janielik87
17. okt 2012

@ada83 no radsej by som bola, keby to nedoslo ku mne domov, nechcem o tom vraviet s nasimi ani so svokrovcami..ak sa da, spytam sa lekara, ci sa moze poslat na centrum schvalenie.
V pondelok.

ada83
17. okt 2012

@janielik87 oni ti určte poradia ja čakám na schválenie my sme podávali 28.9 chcem zajtra zavolať do poisťovne v akom to je štádiu ak sa smiem opýtať ku komu chodiš?

janielik87
17. okt 2012

@ada83 ideme este len na prvu konzultaciu. Ale uz vieme co nas caka. Presne. Ideme k Doc. Valky.

ada83
17. okt 2012

@janielik87 tak to mas super ked vieš čo ta čaká my tam už chodíme od februára a máme za sebou 3 IUI a teraz cakame na schvalenie žiadosti my chodme k dr. Lattakovej

janielik87
17. okt 2012

@ada83 nas caka rovno IVF...to uz viem na zaklade spg mm.

ada83
17. okt 2012

@janielik87 my sme mali spg na hranici tak preto skúšali iui ale pri tretom neúspešnom ideme na ivf

janielik87
17. okt 2012

no tak my uz na spg mame napisane ze ISCI...cize tak..

ada83
17. okt 2012

@janielik87 mysliš že hneť na 1 vypíšete aj žiadosť lebo oni ešte robia ak krvné vyšetrenia

janielik87
17. okt 2012

@ada83 neviem

ada83
18. okt 2012

@janielik87 ak si vo všeobecnej tak oni to posielaju len do iscare akurat som tam volala

janielik87
18. okt 2012

ja mam Doveru ...no skoda
uvidime
radsej by som chcela len tam
vsak popytam sa lekara
este aj tak v pondelok to nebude
len proste sa mi akosi nechce s tym zverovat doma

ada83
18. okt 2012

@janielik87 a ak pojdes do poistovni zisti si ci mas vsetko poplatene to moze but dvivod aby to zdrziavali

janielik87
18. okt 2012

dakujem ti za pomoc, skusim tam napisat e-mail. Ale mala by som mat vsetko ok. Snad.

ada83
19. okt 2012

@janielik87 ak budes nieco potrebovat daj vediet

henuli
11. mar 2014

Ahojte,ja som začala chodiť asi pred mesiacom,velmi dobrý prístup .Ja mám problémy,mám 37 r.a chceme íst na IVF.

betiii
10. jún 2014

prosim vas neviete mi niektora poradit??s mm sme boli na prvom spg vysiel zle ze vraj nebudeme mat deti.mm bral kotvicnik aj macu zatial nic.chystame sa na druhy spg ale chem sa opytat v nitre neviete o nejakom odbornikovi na tento problem?

misenaf
24. júl 2014

@henuli ahoj a ku komu chodite v iscare?

dejna0412
25. júl 2014

Ahojte,ja tiez chodim do Iscaru v Bratislave a som docela spokojna🙂personal je super🙂Dr.Valky ma uz svoje roky ale dasa s nim 🙂zajtra tam idem tak uvidime co nam povedia🙂zial Dr,Valky ma Dovolenku tak som zvedava ku komu pojdem 🙂

suzanecka1
6. feb 2015

no doc. Valky by už nemal ordinovať, ja som s ním bola veľmi nespokojná, po 3 mesiacoch som odišla a aj celkovo z iscaru, nevedel mi riadne odpovedať na otázky čo som sa pýtala, bol nervózny a domataný....

ajkajr
Odpoveď bola odstránená