Aké máte skúsenosti s centrom Iscare, kde sa lieči neplodnosť?
ahojte mate niekto skusenosti s centrum iscare v Ba?
neviete prečo doc. Valky odišiel do železničnej nemocnice? a pracuje este v ISCAR-e?
@timona Doc.Valky este stale robi aj v Iscare, ja k nemu idem vo stvrtok na konzult. Staci si zavolat na recepciu a tam ti povedia, ktore dni ordinuje. 🙂
babulky 22.3. sme poslali do zdr.poistovne ziadost na schvalenie, ozvem sa ked budem mat nejake nove info
Ahojte. Poradi mi niekto kam sa otestovat na plodnost? Aj mna aj priatela. Dakujem 🙂
ahoj,
kolko Vam asi trvalo, kym doslo schvalenie od poistovne? Ako sa o to ziada? Da sa tam dat aj ina adresa dorucenia, nez TP?
@janielik87 ahoj schvalenie trva cca mesiac. to musi dr vypísať žiadosť a ty ju podpíšes
@ada83 vdaka
a nevies, ci je mozne, aby mi ho zaslali inde ako na miesto trvaleho bydliska? Na koho poistovnu sa zasiela? Na moju ci mm?
@janielik87 to neviem ale asi da sa musiš sa opýtať ako budeš v kancelarii to vypisovať posiela sa to do tvojej poistovne. ale aj centrum ti zavola ako to k nim pride
@janielik87 kedy ideš podavať žiadosť?
@ada83 no radsej by som bola, keby to nedoslo ku mne domov, nechcem o tom vraviet s nasimi ani so svokrovcami..ak sa da, spytam sa lekara, ci sa moze poslat na centrum schvalenie.
V pondelok.
@janielik87 oni ti určte poradia ja čakám na schválenie my sme podávali 28.9 chcem zajtra zavolať do poisťovne v akom to je štádiu ak sa smiem opýtať ku komu chodiš?
@ada83 ideme este len na prvu konzultaciu. Ale uz vieme co nas caka. Presne. Ideme k Doc. Valky.
@janielik87 tak to mas super ked vieš čo ta čaká my tam už chodíme od februára a máme za sebou 3 IUI a teraz cakame na schvalenie žiadosti my chodme k dr. Lattakovej
@ada83 nas caka rovno IVF...to uz viem na zaklade spg mm.
@janielik87 my sme mali spg na hranici tak preto skúšali iui ale pri tretom neúspešnom ideme na ivf
no tak my uz na spg mame napisane ze ISCI...cize tak..
@janielik87 mysliš že hneť na 1 vypíšete aj žiadosť lebo oni ešte robia ak krvné vyšetrenia
@ada83 neviem
@janielik87 ak si vo všeobecnej tak oni to posielaju len do iscare akurat som tam volala
ja mam Doveru ...no skoda
uvidime
radsej by som chcela len tam
vsak popytam sa lekara
este aj tak v pondelok to nebude
len proste sa mi akosi nechce s tym zverovat doma
@janielik87 a ak pojdes do poistovni zisti si ci mas vsetko poplatene to moze but dvivod aby to zdrziavali
dakujem ti za pomoc, skusim tam napisat e-mail. Ale mala by som mat vsetko ok. Snad.
@janielik87 ak budes nieco potrebovat daj vediet
Ahojte,ja som začala chodiť asi pred mesiacom,velmi dobrý prístup .Ja mám problémy,mám 37 r.a chceme íst na IVF.
prosim vas neviete mi niektora poradit??s mm sme boli na prvom spg vysiel zle ze vraj nebudeme mat deti.mm bral kotvicnik aj macu zatial nic.chystame sa na druhy spg ale chem sa opytat v nitre neviete o nejakom odbornikovi na tento problem?
Ahojte,ja tiez chodim do Iscaru v Bratislave a som docela spokojna🙂personal je super🙂Dr.Valky ma uz svoje roky ale dasa s nim 🙂zajtra tam idem tak uvidime co nam povedia🙂zial Dr,Valky ma Dovolenku tak som zvedava ku komu pojdem 🙂
no doc. Valky by už nemal ordinovať, ja som s ním bola veľmi nespokojná, po 3 mesiacoch som odišla a aj celkovo z iscaru, nevedel mi riadne odpovedať na otázky čo som sa pýtala, bol nervózny a domataný....

tak dnes ráno som bola na hormonálnom profile a keď som prišla domov našla som v schránke obáločku z unionu - žiadosť schválená 🙂 V pondelok idem ešte na konzultáciu ohľadom všetkých výsledkov, dúfam, že všetko bude ok.. som zvedavá ako sa bude ďalej postupovať...