Aké máte ťažkosti po Ovitrelle?
Aké máte ťažkosti po ovitrelle? Mňa bolia iba kríže. Je to ok? Aké su vaše skúsenosti?
@rootham ahooj,sice neskor ale teda dnes som pichla prvý krat ovitrelle a mam pocity ako pred MS, krce,krize atd
Alee brala som na zaciatku cyklu aj letrozol a ked som ho dobrala tak asi dva dni som mala tiez taketo iste pocity, tak asi celkovo tieto hormony robia svoje 🤷♀️
Letrozol alebo nieco na stimulaciu si nebrala?
@zitusss ahoj 😊. Uz som aj zabudla, ze som niečo písala. Ale dik za odpoveď. Nebrala som nič na stimuláciu, krásne si sám narástol 22kovy 😊. Teraz mam iný problém 😕... Krámy 5dni meškajú a žiadne príznaky... Ale ze ani pms. Neskutočné migrény som mala posledný týždeň, aj tak, ze som prelezala celé dni alebo sa len motala. Čiže test som nemohla ísť kúpiť, tak neviem 😕. Dnes ale hnedý výtok. Nechápem tento cyklus... A deň po ovitrelle som mala krvacanie... Podľa dr vraj ovu... Trvalo ale pár dní, tak neviem. Cele rozhadzane...
@zitusss nebola som nikdy na iui. My len domáce snazilkovanie 😊. Kedysi 2x ivf, ale foliky nerastli ani po stimulacii. A teraz bežná kontrola po nejakych vitamínoch a zrazu toto 😊. Ach... Ktorý deň? No 30.12. bola ms... Tak 34? Neviem, ci dobre rátam. Ja som nemala žiadne lieky. Iba ovitrelle... Tak bohvie čo sa tam deje... 😕

@rootham mala som len lokalnu alergicku reakciu, ktora potom ustupila