Aké ste mali pocity po vklade?
Ahojte zienky 🙂 najdu sa tu zeny co podstupili vklad?zaujima ma ake ste mali pocity ked ste dosli domov a ako ste sa v ten den citili a aj nasledujuce dni.dakujem 🙂
@zanajana dakujem ❤️ nie to je v poriadku 🙂 chapem tvoje emocie ved sme tu na to aby sme sa podporili a tak 🙂 mala by som ist 2.11 ale kedze je plosne testovanie.stale zvazujem ci ist?lebo na klinike mi vraveli aby som si davala na seba pozor a stranila sa ludom atd....a kedze som mimo ba tak teraz neviem ci bez testu mozem ist na krv....takisto aj ty...moc ti drzim palce a tiez daj vediet ako si dopadla ;) (ty mas ist kedy na krv?a ozaj do ktoreho centra chodis a kde? )
Prvý odber mám už 9ty deň po ET, čiže 28.10. Počítam, že ten 14ty deň, teda tak ako Ty toho 2.11 budem musieť isť zase. Ešte som sa nerozhodla, či pôjdem na testovanie, hlavne chcem vedieť čo mi povedia toho 28.10. Tiež sa obávam, že sa na testovaní môžem nakaziť, lebo tiež som bola uporňovaná na to, že prvé 3 mesiace tehotenstva môže akékoľvek prechladnutie či banálna infekcia narobiť paseku, takže podľa možnosti sa treba každému vyhýbať. Ak to správne chápem, tak pokiaľ nie si z tých troch oravských okresov, nemal by byť problém pohybovať sa aj bez testu a to ani pri prechode do iného okresu ak ide o návštevu lekára. Ja by som tiež mala problém, bývam okolí Košíc a Košice sú pre nás už iný okres. A chodím do Gyncer KE. Určite sa ozvem a budem netrpezlivo čakať na to, čo napíšeš Ty!
Ak clovek ma uz jedno dieta, tak vsetko prebieha rychlejsie a nemate tolko casu rozmyslat ale rovnako to boli ked sa nepodari. A nam sa dneska HCG bola 0. Prajem Vam to najlepsie!
Ahoj te baby ma tú niekto skúsenosť stim že v 9tt mi Povedal doktor že babo mam prišli nisko a hrozí mi potrat mala to niektorá už ako sťe dopadli som po umelom oplodnení tak sa dosť bojím aby som o babo neprišla
Mám jednu otázku našiel bi sa niegdo
@kamady1977 áno kľudne sa pitajte
@227 mám velke bolesti kríže mám transfer embrio 12 mi ho kladali sice už 3 krat 2 nevislo mám veľký strach je to normálne že tak ma veľmi bolia kríže
@kamady1977 trošku nechápem. Si 12ty deň po vklade, či 12ho ti vkladali embryo? Ja som mala bolesti krížov aj pri úspešnom,aj pri neúspešnom vklade.
@227 ahoj, ty sa máš ako? Som na teba často myslela
@stanka2612 12 mi ho kladali tak som 6 deň tak sa bojím mala som posledný embrio
@stanka2612 ďakujem že si myslela na mňa na privi krat ti to vislo
@kamady1977 mne posledné embryo zabojovala a už končím siedmy mesiac 🤰. Aj tebe držím palce, nech ti to vyjde. Šesť dní je ešte skoro, ale ako som už písala, kríze ma boleli. Okrem toho máš ešte aj nejaké iné príznaky?
@stanka2612 gratulujem prajem vám to z celého môjho srdca podbrusku ma boli a hlavne tie kríže a prisia ale prsia ma aj predtim boleli od kedy beriem lieky a mám taki pocit že viacej papam
@stanka2612 myslíte že sa to uhnezdilo kolko to triva ?dali ste si aj lepidlo na čo sa vlasne to dáva a prečo lebo im som nerozumela zle mi to doktor vysvetlil
@stanka2612 kolko razí ste mali vklad ja už 3 krat bojím sa stále len na to myslim
@kamady1977 mala som aj lepidlo, vraj to pomôže lepšiemu uhniezdeniu, ale či mi to pomohlo, netuším, lebo som ho mala aj pri neúspešných vkladoch. Mám za sebou dve IVF a dokopy 7 vkladov. Slabého ducha na teste som mala na ôsmy deň od transferu, na desiaty už bol viditeľný. Držím palce, nech aj ty mas test pozitívny, ak ho teda plánuješ robiť.
@stanka2612 ďakujem kedy ho môžem spraviť?
@kamady1977 na desiaty deň od vkladu by už mohlo ukázať ✊
@stanka2612 no dúfam mám strach veľký s toho 26 mám ísť na krv a menzes mám dostať 25 tak dúfam nič nedostanem
@stanka2612 ahoj moja ja som nemocnici skoro som dopadla a prišla zachranka a hneď ma brali na ginekologiu na vyšetrenie a aj ma tu nechali
@kamady1977 fúha a čo ti povedali? Aj tí robia nejaké vyšetrenia?
@stanka2612 zatiaľ neviem nič neska majú prísť výsledky aj sa boj myslíš že už môžu zistiť že som tehotná 8 deň som po transfere
@stanka2612 ešte mi nezistilo že som tehotna

@ajka251 Veľmi držím palce!!! Dúfam, že som Ťa nedeprimovala svojou dnešnou náladou. Napíš hneď po kontrole. Kedy ideš?