icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

katka_1102
4. nov 2021

@butterfly333 Moja kamarátka z mesta, odkiaľ pochádzam. Tiež ma vyše 40 rokov, 2 dospelé deti a partnera mladšieho tiež o viac rokov. Snažili sa, chcela mu dat dieťa, boli v centre.... Nedávali im šancu.... A teraz bude rodiť pred Vianocami, úplne prirodzene otehotnela 😉Takže zázraky sa sem tam dejú 😉♥️Ale chápem ta maximálne, to zúfalstvo z toho celého.... Je to ťažké na psychiku veľmi.

butterfly333
4. nov 2021

@katka_1102 to je krásne kiež by sa to aj nám podarilo amh mam 0,89 podľa dr celkom faj na môj vek no to ešte nič neznamená. Rozmýšľam aj nad adopciu no to je na dlhé roky a zas nieje zaručené že by nám dali malinke babo a biele. No verím v zázrak. Inak tu v NR mi Kralovič toho aj tak viac povedal vysvetlil a teda povedal na rovinu že po toľkých zásahoch do maternice to môže byť problém čo er v Brne vôbec nespomenul nikto nič do teraz tak ja verím ze tretí vklad bude úspešný. 🙏🙏🙏

katka_1102
4. nov 2021

@butterfly333 Tiež sme uvazovali aj nad adopciu, ale tak dlho čakať a na malé bábätko.... Ale stále sme to nevylucili, vlastne je vlastne 😉Takže ty si chodila najprv do Brna a teraz ste prešli do NR?

butterfly333
4. nov 2021

@katka_1102 a o presne tak v Brne všetko super dr aj koordinátorka no neviem prečo najprv nenavrhli soft ani sa nás nepytali či by sme to nechceli skúsiť zo svojimi vajičkami ani amh mi nezistoval aké mam či je vôbec šanca no amh bolo 1,16 myslím ze fajn možno by z toho niečo bolo. No tak po dvoch vkladoch sme si povedali ze skúsime NR mame to od domu 30min ja aj v NR pracujem no uvidíme čo povie dr na výsledky.

kkk12345678
4. nov 2021

Ako tu tak citam všetky tieto komentáre tak sa zamýšľam koľkým % sa to vôbec podarilo 🤔 z 10-tych jednej ??? Och je to smutne 🙁 mne včera Dr povedal že je to celé záhada prečo to u nás nevychádza tak idem opäť na všetky vyšetrenia 🤷🏻‍♀️ Okrem repro-imuna, tam som bola pred rokom.

katka_1102
4. nov 2021

@kkk12345678 Aké všetky vyšetrenia, prosím Ťa? Ja okrem genetiky som nikde nebola. A chodím ešte k endokrinologicke. Ale to je všetko.

katka_1102
4. nov 2021

@butterfly333 Tak budem veriť a dúfať, že vám v NR pomôžu. Škoda, že to nie je také jednoduché.... Ale oplatí sa bojovať, lebo vieme, po čom túžime a zostáva nám nádej vždy ♥️

butterfly333
4. nov 2021

@katka_1102 ďakujem tiež vám držím palčeky nech sa to podarí veru je to ťažké no túžba je obrovská

kkk12345678
4. nov 2021

@katka_1102 hematologia, endokrinologia, genetika a reprodukcna imunologia…

katka_1102
4. nov 2021

@kkk12345678 Ďakujem 🙂

katka_1102
4. nov 2021

Teraz vlastne v ktorý deň cyklu pôjdem na KET? Od včera spinim, lieky som vysadila. Zajtra budem volať o termín k Dr.
Odmenstruujem a ktorý deň sa chodí na KET? Dakujeeeem 😉

katka_1102
4. nov 2021

@gina6 Moja a vy ste dnes ako pochodili? Co bude ďalej u vás, aké kroky?

butterfly333
4. nov 2021

@katka_1102 ja som bola raz 19dc raz 20dc

sjusiquatro
4. nov 2021

Mali ste niektora u doktora dlhy protokol?

katka_1102
4. nov 2021

@sjusiquatro Ja som mala krátky.

petkasaurus
4. nov 2021

@katka_1102 mna to tiez depta, ze vsetci naokolo tehotneju, rodia a my nic.. Teraz si chodim na vlastnu ziadost na vyšetrenia - hematologia, genetika, reproimnuno a endokrinológia, este nemam vysledky, uvidim, co bude, mozno znova skusime gyncare alebo uz brno. Drzim palce!

katka_1102
4. nov 2021

@petkasaurus Celú cestu som dnes preplakala, keď mi zavolali. Akurát som soferovala domov. Prídem, vo vchode 2 kočíky, deti.... Všade tehotné, bábätká.... Môj drahý na turnuse v zahraničí.... Niet toho, kto by ma objal.. No ale ideme ďalej. Budem sa pýtaj aj ja na repro imuno, tam sme neboli. Dúfajme a nezufajme ♥️

gina6
5. nov 2021

@katka_1102 ahoj!tak Amh mám 0,16, že stým už nič nenarobím 😱😬😞🥺!Tsh tiež v pi.. 15,...🤬😭😤😠! musím ísť dole na 2,5🤬🤬🤬😭😭😭! muž pohyblivosť 25%,morfilogicky normálne spermie 3%,ale na toto hovoril že dá sa stým pracovať 🤷🏻‍♀️,napisal tam že vhodný na IVF-ICSI,azthenoteratozoospermia🤷🏻‍♀️.
Zo svojím nemáme šancu skúšať,hovoril že zbytočne ma budú stimulovať keď je tam asi 0vá šanca...tak nás zobral ku kordinatorke a ona nám hľadá darcovské....Bola úžasná 🤍! vysvetlila všetko ,aj sme pokecali som celkom kľudná!sme v najlepších rukách!len teraz sa musíme rozhodnúť čo si vyberieme 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️? skáču tam ceny ako môj tlak!
Dali sme si mrazit spermie ešte dobre že držal diétu ....Pani hovorila, že kvôli kovidu sa môže zhoršiť aj spermiogram.A toto ja už nemôžem dovoliť! Ešte sme covid neprekonali....aj tak som mala v úmysle zmrazenie, keďže nie vždy bude môcť prísť spolu so mnou.....
A na záver... budeme mať darcovské.... ešte nechápem ,ako to funguje ...
teraz musím študovať túto tému....

katka_1102
5. nov 2021

@gina6 Aaach moja drahaaa, je mi to luuto. Tiež vás čaká dlhá cesta a nvm si ani predstaviť tú sumu, keď človek ide do darcovskych.... Ja mám, chvalabohu, vajíčok dosť. Len teda nemenstruujem a partner má zhorseny spermiogram.
Dnes mi volala Dr. z CAR, že jej to je veľmi ľúto, že si bola istá, že to u mňa vyjde, že všetko bolo super. Tak nam odporučila vyšetrenie na reprodukcnej imunologii, že vyšetrenie cca 350 eur... No reku aaano, ideme do toho. Tak napísala žiadosť a budem čakať, kedy mi zavolajú a dohodneme si termín. Takže reálne ďalší vklad vidím v januári.... To čakanie ma ničí, prosím Boha nech mi dá trpezlivosť ♥️

gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
5. nov 2021

@gina6 A endokrinologicka ti zvýšila dávky liekov? Dúfam, že sa vám to podarí, aby si mala potrebné hodnoty pre ivf 🙂Január je ešte ďaleko, ale zase som zvedavá, aké budeme mat výsledky z repro imuno.... Nádej zomiera posledná ♥️

gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
5. nov 2021

@gina6 Človek sa aspoň má kde poradiť a vyliať si srdce ♥ Ale áno, aj napriek bolesti ideme ďalej a len tak to nevzdame 🙂

tajnickaaa
7. nov 2021

Ahojte dievčatá, prepáčte, že trošku mimo témy, ale v utorok ma čaká prvá návšteva Gyncare v Nitre a chcela som sa opýtať, či na prvej konzultácii prebieha hneď aj nejaké vyšetrenie, alebo na to dostaneme zvlášť termín... Keď sme boli v GynFive, tam ma hneď aj vyšetrili, pričom som na nič také nebola pripravená, preto sa radšej pýtam, aby som vedela čo očakávať, aj keď v mojom prípade je to asi jedno, keďže som dnes dostala svoje dni :D aspoň hormonálny profil by som si chcela dať urobiť v utorok (keďže sme mali prísť v druhý alebo tretí deň cyklu) čo presne vychádza na utorok, treba prísť na lačno alebo je to jedno? vopred ďakujem za odpovede 🙂 ❤

katka_1102
7. nov 2021

@tajnickaaa No mňa v prvý deň doktorka hneď aj vysetrila u nej v ambulancii a partner dával spermiogram. Prajem veľa šťastia 🙂

tajnickaaa
7. nov 2021

@katka_1102 mna ale asi vzhladom na to, že som práve dostala svoje dni nevyšetrí, čo je škoda, lebo by sme to už aspoň mali za sebou a mohli čakať na výsledky, ale nevadí, prevezieme sa o pár dní snáď znova 🙂 dakujem krásne, aj ja držím palčeky aby druhýkrát boli slzy už len od šťastia ❤

etela_bucanska1
7. nov 2021

@tajnickaaa on nema problem s krvou 😀

tajnickaaa
7. nov 2021

@etela_bucanska1 ja idem ale k pani doktorke nakoniec, tak nevie či ma vyšetrí aj tak, štandardne som naučená že ku gynekológovi len medzi jednotlivými cyklami, tak by mi to bolo dosť divné :D ale na jednej strane by som sa aj potešila, nech máme všetko vybavené naraz

katka_1102
7. nov 2021

@tajnickaaa Aj kolegynku gina6 vyšetril lekár počas cyklu, vyššie to spomína. Takže ozaj myslím, že ťa doktorka vyšetrí 😊😊

gina6
Autor odpoveď zmazal