icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

butterfly333
4. nov 2021

@katka_1102 no ako krv a test si robila? Ja som práve v gyncare NR

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
4. nov 2021

@gina6 Som negatívna, nevyšlo to. Práve ronim slonie slzy 😭

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
4. nov 2021

@gina6 Ďakujem, si zlata.... Musím to vstrebať, je to tak šialene ťažké na psychiku... Vysadim lieky, príde menzes, mám sa objednať k Dr a naplanujeme KET.
Bolí to. Veľmi. ♥️

gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
4. nov 2021

@katka_1102 Je mi to velmi luto. Viem co prezivas 🥺 ja som skoncila v nitrianskej nemocnici s mimomaternicovym tehotenstvom 😑 vcera mi brali lavy vajcovod. Uchytilo sa v nom embryo asi z prveho transferu 😑

katka_1102
4. nov 2021

@etela_bucanska1 Ženy, ako to zvládate? Nechápem.... Moje prvé ivf, ET.... Ale tá bolesť.... To bude zakaždým takto boliet? Je mi to ľúto, že si v nemocnici, želám skoré zotavenie. Ja sa tiež musím z toho otriast a ísť ďalej. Obdivujem nás všetky. Zasluzime si, aby sme boli matkami ♥️

gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
4. nov 2021

@katka_1102 ja som to tiez oplakala. Lame mi to srdce. Je to tiez moje prve ivf. Ale mam oporu v rodine, kamaratoch a v priatelovi 💔

butterfly333
4. nov 2021

@gina6 a teda aká je cena za genetiku 1 embryo 300?

etela_bucanska1
4. nov 2021

@gina6 uz som v poriadku aj ked ubolena. A doma to zas oplačem 😞 a vidis pri prvom ET som mala aj embryoglue a aj tak babo odplavalo kam nemalo.

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
4. nov 2021

@gina6 no ved to sa teda spýtam ja len ze ci nevieš

katka_1102
4. nov 2021

@butterfly333 Ja ti neviem povedať, takže ti neporadím ale podľa toho, čo si poslala, tak tých 300 eur.

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
4. nov 2021

@katka_1102 mrzí ma ze sa to nepodarilo bol to vqs prvú vklad?

katka_1102
4. nov 2021

@etela_bucanska1 Aj ja som mala glue.... A nič. No dnes ráno tam bola pani, s ktorou sme boli spolu na odbere vajíčok aj vklade a včera mala pozitívny test, tak verím, že aj krv mala pozit 😉Boli takí šťastní s manželom ráno 😉♥️

katka_1102
4. nov 2021

@butterfly333 Áno, bol to prvý vklad. Máme ešte 4 embrya, normálne premýšľam, ze si dám najbližšie vložiť 2.

gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
4. nov 2021

@katka_1102 ja som si testy nerobila ziadne ja blbka. Keby som si urobila tak by som zistila ze neni nieco v poriadku. Som mala tiez ist dnes na krv ale kedze som krvacala tak som hned v utorok isla a doktor mi volal ze mam hcg cez 9000, ze mam prist lebo je to neobvykle.. a takto to dopadlo 😑

gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
4. nov 2021

@gina6 prednosta povedal ze po takych dvoch menzesoch sa mozem zase hlasit do gyncare na dalsi vklad. Ale poviem ti ze mam uz pred tym respekt.. a strach - ked vidim ako tu tehotne na oddeleni trpia

katka_1102
4. nov 2021

@gina6 Nie, nie. Mám čiernu octaviu TT značky 😉

katka_1102
4. nov 2021

@etela_bucanska1 Bože dobrý, už len sa to číta zle a nie, aby to človek prežíval na vlastnej koži. Keby som bola straaaane bohatá, tak si to bábo nechám vynosit a škoda, že taká možnosť na svk nie je.

petkasaurus
4. nov 2021

@katka_1102 este skus stastie so zvysnymi embryjkami a potom radsej brno, co som tu tak citala..

butterfly333
4. nov 2021

@katka_1102 tak to máš super ze mate svoje embrya my nemáme žiadne mala som v Brne dva vklady darovane embryo no vklad ani jeden nevyšiel ma už 42r 4roky sa snažíme dnes sme boli v NR gyncare no uvidíme v utorok 9.11 aké budu výsledky no bojim sa ze už vlastné deti nebudem mať mam síce dve deti z prvého manželstva no s terajším nie no celkovo som bola 9x tehotná no z toho mam dve deti moja maternica dostala dosť zabrať operácie kyret 4x po MA no je toho veľa tak sa bojím že už moje telo nieje schopné vynosit dieťa nevie co bude ďalej. S manželom sme skoro 5r spolu z toho 2r manželia on deti nemá je mladší ma 28r no a to je problém trápi ma ze nie som schopná mu dat dieťa.

katka_1102
4. nov 2021

@petkasaurus Keby mi partner nerobí v zahraničí, mile rada aj Brno.... Ale sama autom do Brna určite nepôjdem.... Už ta NR je stres, že je vkuse preč. Ale určite tým 4 embryam šancu dáme. Partner tak tomu veril, že to vyjde. On už má 1 syna 12 ročného z predchádzajúceho vzťahu.... A ja odjakživa túžim po rodine a deťoch. Mám 3 sestry, všetky majú deti. Som z 5 súrodencov.... Ja jediná nič....