Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@gina6 no sak nech chlapi vidia co s nami robia. Je to horsie ako ich odstreknutie do poharika 😀
@tajnickaaa ja som bola teraz 4.11.u dr Kráľoviča bol faj vyšetrili ma všetko si zapísal pýtal sa toho veľa vzli nám obom krv muž dal spermie a v utorok 9.11 ideme po výsledky tak som zvedavá aj sa bojím čo nám povie .
@gina6 mna nechcel zobrat 🤣 ani mi nechcel povedat ako to tam vyzera 🤣 az jedna zenska mi to po OPU popisala 🤣
Ja som po 2ivf v gynfive ba, prestúpila som do gyncare Nitra a určite mám z toho lepší pocit, takže už len veriť...nedoplatky v gynfive boli strašne, preto som sa začala smiať ze mi v gyncare povedali ze spermiogram 15€, v gynfiv 150€😂😂 Ešte ma upozornila na par veci, kde som pochopila ze ma tam troska oklamali. Takže uvidíme ako to bude prebiehať v gyncare.
@bara6092 No mne doktorka povedala, že vyšetrenie stojí okolo 350 eur. Aj keď som bola na ich stránke, tak to tak vychádza. Termin mi dali až 20.12... Aj to vďaka bohu, pretože volne majú až vo februári. Ale nevedia nájsť ziadanku, v piatok ju posielali mailom a nevedia ju dohladat. Dúfam, že sa to vyrieši. Tie dlhé cakacky ma ničia.... Kde do decembra, kde sú výsledky a kde ďalší vklad.... Aaach 😐
@bara6092 my sme v gyn five za spermio platili 30e pred dvoma rokmi
@katka_1102 @bara6092 nás repro imuno v NR u Dzurilovej vyšlo 250€ cca a to nám nerobili testy na NK bunky lebo mali pokazený stroj, ale nakoniec zhodnotila že ani neni treba. Tak komplet to môže byt v pohode 350€
@kkk12345678 Hlavne dúfam, že budeme mať dobré výsledky. Lebo brat ďalšie lieky a čakať, ako telo bude reagovať.... Po odbere som mala bleskovo za 4 dní 5kg hore, cítila som sa ako balón. Po aspirine mi opuchli ústa 👄 🤣 Nuž ale čo neurobíme pre bábo ♥️
@katka_1102 a imunovital ci Dzurilla... Imunovital som doteraz chodila 3r a platila 70+20,infuzky 30€
@butterfly333 ja som platila asi za vsetkych😂😂😂🤷♀️
@kkk12345678 viete mi povedať čo všetko vám robili?
@bara6092 Ideme k Dzurillovi. Dnes mi napisali termín a cenu 280 eur, že to bude stáť. Tak som zvedavá na výsledky, ale to už bude nový rok 🤣
@gina6 Vyšetrenie máme 20.12 ráno medzi 7 až 7.30. Potom na výsledky sa čaká 4 týždne a až potom s výsledkami si mám urobiť termín v CAR. Inak, ženy, ako dlho ste krvacali po neúspešnom ET. Spinila som 2 dni, krvacala 6 a už som si myslela, že koniec a dnes zase krv. Ako nie veľa, ale stále ešte spinim. Dokopy vseho vsudy už 10 dní. Hmm?
Ahojte, tak v utorok sme absolvovali vstupnú konzultáciu s pani dr.Hladovcovou, akože úprimne som bola riadne prekvapená, pani doktorka vyzerala tak na 17 :D spravili mi ultrazvuk, stery, krv mi brali na všetko možné, aj partnerovi, teraz pôjdeme na spg a ďalšiu konzultáciu plus mame v ten deň aj genetické vyšetrenie, akurát že pani dr. Nám odporučila navštíviť dr.Sokola v Trenčíne (andrológa) kvôli partnerovi ale že k nemu mame ísť až s výsledkami z genetiky. Absolvovali ste toto niekto? Plus nám povedala že celkovo vklad a tieto veci vidí až niekedy na február, nečakala som že to bude tak dlho trvať :( nehovoriac o tom že keď sa vyskytnú nejaké problémy, bude potrebné preliečenie a tým sa to môže všetko celé zase len oddialovat… Vám koľko trvalo od počiatočnej konzultácie kým prišlo reálne k vkladu? Dosť sa bojím toho aký časový horizont nás čaká :(
@tajnickaaa len vysetrenia dlho trvaju, samotna stimulacia a vklad su potom rychlo. Ja som mala prvu konzultaciu koncom aprila a k stimulacii a vkladu som sa dostala az v septembri a to som nemala nijake specialne vysetrenia ale bolo to kvoly personalnym zmenam a dovolenkam 😑
@tajnickaaa vidíš u nás to u pána Dr. islo presne opačne, najskôr sup sup vklady a keď sa nepodarí tak vyšetrenia .. 🤦🏻♀️ Tak postup doktorky je ok, ušetríš veľa €€€ ak by bolo viac nesuspesnych vkladov. Jedine čo som mala dopredu urobene je repro-imuno. A teraz cakam na výsledok genetiky, na 12/21 som objednaná na hematologiu a 01/22 endokrynologiu… a 1. Vklad bol v júni 2021 🤷🏻♀️
@tajnickaaa Ja som mala prvú konzultáciu v marci. Na endokrinológiu chodím pravidelne, tak vyšetrenia som mala, boli sme na genetike a hematologiu, že mi robili v CAR. Odber a vklad som mala v októbri. No neúspešný. Tak ideme teraz v decembri ešte na repro imuno a potom hádam bude čoskoro ďalší vklad 😊V novom roku.
No dievčatá veľmi ste má nepotešili s tým časovým rozmedzim od prvej konzultácie po vklad :( veľmi sa bojím toho ako dlho to bude cele trvať, je mi jasne ze najprv sa musia urobiť všetky možné vyšetrenia ale škoda ze sa na ne tak dlho čaká plus na výsledky a následne riešenie prípadných problémov .. ach Jaj, dúfala som ze začiatkom roka sa už môže niečo začať diať no asi som mala príliš ružové okuliare :( a čo je prosim Vás to repro imuno resp. v akých prípadoch sa robí toto vyšetrenie?
@tajnickaaa Je to reprodukčná imunológia. Po neúspešnom vklade embrya posielajú pár na toto vyšetrenie. Ja som bola nahnevaná, že až po neúspešnom to ideme riešiť. Od marca, čo som tam bola prvýkrát som mohla mať to vyšetrenie dávno za sebou. Tiež hrá čas proti mne a len čakám a čakám. Mile rada by som,, vyhodila" tie peniaze za vyšetrenie ešte pred prvým vkladom, nie až po neúspechu. Pre mňa zbytočne stratené mesiace teraz. Veľmi som bola nahnevaná a frustrovana.
Ja si myslim ze aj ked som po mimomaternicovom tehu, ze ma aj tak neposle na ziadne vysetrenia 🙄🤷♀️
@etela_bucanska1 Tak hádam áno. Aké vyšetrenia máš ty za sebou?
@katka_1102 absolutne ziadne specialne. Len co mi zobrali v centre krv na hormonalny profil 😃
@etela_bucanska1 No hematologiu vraj robia v centre. So štítnou asi nemáš problém, či? A na genetike ste boli? Mne vravela Dr., že bez genetiky nerobia ivf
@katka_1102 nemam info ze by som mala nieco so stitnou. Ale mam PCOS. A o genetike nepadla nikdy rec 😀 iba ak by za genetiku povazovali ked sa ma doktor opytal ci maju rodicia nejake zdravotne problemy a ja som povedala nie 😂