icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

katka_1102
14. nov 2021

@etela_bucanska1 Ahaaa. No moja Dr. vravela, že bez genetiky nerobí ivf. PCOS mám aj ja, aj tu štítnu žľazu. Už len dúfam, že aj výsledky z repro imuno budú dobré, aj keď pri mojom šťastí 🤣🤣.

etela_bucanska1
14. nov 2021

@katka_1102 mozno maju genetiku podmienenu vekom 😀 kolko mas rokov?

katka_1102
14. nov 2021

@etela_bucanska1 Ťahá mi na 33 🤣

etela_bucanska1
14. nov 2021

@katka_1102 ahaaa. Tak to neni moc 😁 ja budem mat v utorok 33😀

katka_1102
14. nov 2021

@etela_bucanska1 Tak tu budeme oslavovať? 🤣🤣 Budú chlebíčky? 🤣🤣🤣

etela_bucanska1
14. nov 2021

@katka_1102 skor si myslim ze to budi moje najhorsie narodky v zivote. Skor sa sem pridem asi vyplakat a vy mi ponuknete pohar vina a par teplych slov 😀

katka_1102
14. nov 2021

@etela_bucanska1 Priiid, vína máme dooost, môžme plakať všetky spolu 🤣🤣 Tiež sa rada polutujem a poplacem 🤣

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
15. nov 2021

@katka_1102 ja pred prvým vkladom som mala všetko vysetrene aj imuno aj hemato aj štítnu všetko no vklady neúspešne no mali sme 2x DE v Brne no teraz sme prešli do gyncare NR a ideme skúsiť soft tak verím ze sa to podarí možno moje telo DE odmieta.

katka_1102
15. nov 2021

@butterfly333 Ja viem, že tie vyšetrenia všetky nezarucia úspešný vklad hneď. Telo je zložitý komplex a súhra faktorov. No mohla som to vyšetrenie už mať proste 🙂 Co to je, prosím Ťa, DE 😊

petravep
15. nov 2021

@butterfly333 tak isto v brne 2 x neuspesny vklad v gyncare nitra oba uspesne ale biochemicke, ale aj to je uspech teraz idem vklad v native len progesteron clexane tak uvidime

tajnickaaa
15. nov 2021

Bože dievčatá ja sa vôbec nevyznám do tých všetkých skratiek a názvov vyšetrení a kadečoho čo tu spomínate 😃 normálne mám pocit že toto je nejaká kvantová fyzika a že je to až nereálne vôbec dosiahnuť, dopracovať sa k tomu vytúženému bábätku … :(

etela_bucanska1
15. nov 2021

@tajnickaaa veru mat v tomto pripade dietatko je hotova veda 🙂

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
15. nov 2021

Keby som si nepozrela papiere podľa čoho poisťovňa uznala žiadosť tak by som o tom ani nevedela...
Naše ivf bude stáť 4200eur ...a určite ešte plus nijaké príplatky... Tak mne neni jedno že nieje všetko ok!

katka_1102
15. nov 2021

@gina6 Supeeer, tak vám to schválili 🙂 No nie je to malý peniaz, všetko okolo toho je nákladné a ešte aká dlhá cesta, kým bude bábo v kočíku :D Ako moja sestra hovorí :D Niečo si si čítala o tom parametri? CA125? Určite Ti budú robiť kontrolný hormon.profil, neboj sa, určite to bude nabudúce lepšie 🙂

katka_1102
15. nov 2021

@tajnickaaa Ano, je to komplikované celéééé, ale ked tak tuzime po bábatku, tak si tým predsa rady prejdeme všetky 🙂 Ja sa už teraz veľmi teším na dalši vklad...na ten krásny pocit, ze to embryo je vo mne.... a hádam tam uz bude tých 9 mes 🙂 Moje krásne milované 🙂

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
15. nov 2021

@gina6 Moja 🙂 Smútok v duši zostáva vždy, až pokiaľ nebude láska na svete, čo verím, že každá z nás, skôr či neskôr, si tú lásku porodí ♥️🙏

katka_1102
15. nov 2021

@gina6 Draháá, nemala si nejaký zápal, že sú zvýšené tie hodnoty? Lebo mi nejde do hlavy, že by to prehliadol....

gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
15. nov 2021

@gina6 No som prekvapená, že to tak nechal.... určite mu zavolaj alebo sa objednaj k svojmu gynekológovi, aby si mala dušu na pokoji....a že o pol roka? OMG!

tajnickaaa
15. nov 2021

Vidíte toto som sa zabudla opýtať v centre, že kedy a ako vlastne treba podať žiadosť do poisťovne a koľko trvá, kým ju schvália a či trvanie schvaľovania žiadosti nejako ovplyvňuje ďalšie vyšetrenia (či sa musí čakať kým je žiadosť schválená, alebo sa môžu diať veci aj medzičasom) 🙈

katka_1102
15. nov 2021

Žiadosť posielajú oni z centra do poisťovne. Mne doktorka, tuším, posielala žiadosť, keď mi predpisovala injekcie na stimuláciu....a do týždňa som mala odpoveď, že mi to schválili. Medzičasom, kým sa chválila žiadosť som už stimulovala, takže inak haluz, že keby to neschvália a už sme boli v procese.... ale dr. už na základe výsledkov vidí, či to schvália...mne vravela, že mi to určite schvália...ale človek je taký v napätí aj tak celý ten čas.... ja by som prijala dopredu informácie, viac informácii a nie tak postupne.... Mám rada vo veciach jasno, aby som to všetko mohla vstrebať a prípadne aj naplánovať....napr..... išli sme už plánovať ivf a pichli mi injekciu na vyvolanie.... a to bolo celé..netušila som vôbec, čo sa bude diať ďalej, aký je postup.... či musím presne v nejaký čas cyklu začať stimulovať a tým, že mám chlapa v zahraničí....páčilo by sa mi viac, keby je k tomu nejaký harmonogram.... aby žena dopredu vedela 🙂

tajnickaaa
15. nov 2021

@katka_1102 ďakujem pekne za vysvetlenie 🙂 ja som z toho cela úplne mimo takze si myslím že aj keby mi dá na všetko presný harmonogram tak z toho budem úplne vykoľajená .. strašne sa bojím čo všetko má čaká najmä po psychickej stránke a z hľadiska času .. aj financií ale tak s tým už do toho ideme že lacné to nebude :-/ .. a veľmi sa bojím aj všetkých výsledkov z vyšetrení čo nám robili a ešte len budú robiť

etela_bucanska1
15. nov 2021

@tajnickaaa neboj sa zbytocne popredu a nezahltuj mysel negativnymi myslienkami. Ber to ako po pojde postupne. Ries realne problemy v realnom case a nemaj zbytocne obavy.

tajnickaaa
15. nov 2021

@etela_bucanska1 áno máš úplnú pravdu, ja to všetko viem, len ťažko sa to niekedy vysvetľuje hlave a srdcu 🙂 ale ako hovoríš, postupne, krok po kroku a raz tam možno dôjdem 🙂

butterfly333
15. nov 2021

@katka_1102 DE je darovane embryo

butterfly333
15. nov 2021

@petravep ja som zvedavá ci sa pri soft niečo podarí no verím ze pri mojom amh 1,52 by mohli by aspoň 2 zdravé vhodné vajíčka.