Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
Ahojte. Vo stvrtok idem k doktorovi na pokec ze co bude dalej po MMT. Tak som zvedava.
@etela_bucanska1 Tak nám daj potom vedieť, budem na teba myslieť 🙂 Hádam budeš môcť ísť čoskoro na dalši vklad 🙂
@katka_1102 ahoj tak aj my sme dnes na genetike mali doktora Križana, presne ako si písala, pár otázok, krv a hotovo a výsledky tak o cca 5 týždňov. A doktorku máš Hladovcovú? ja mám ju a som s ňou veľmi spokojná aj keď zatial som mala len dve konzultácie ale všetko krásne vysvetlí, povie na rovinu ale aj podporí, veľmi sa mi páči jej prístup, mladá zlatá baba, len škoda že ani ona nevie veľa vecí ovplyvniť tak ako by človek chcel... uvidíme čo bude ďalej... držím nám všetkým palce <3
ešte som chcela napísať že sme dnes mali výsledky z hormonálnych profilov a z druhého SPG priateľa, záver je AZOOSPERMIA :( :( :( po výsledkoch z genetiky musíme ísť k nejakému doktorovi andrológovi do Bánoviec a keď nám ani on nepomôže tak pravdepodobne posledná možnosť sú darcovské spermie a v tom prípade neviem čo spravím :( :( :( chcem mať dieťa s mojim partnerom, jeho gény, jeho všetko :( :( :( neviem, asi sa zbláznim... nie je tu niekto kto mal podobné problémy so spermiogramom partnera a predsa sa podarilo? mladý chalan 27r. a takéto problémy :( strašne sa opúšťam dnes :(((
@gina6 to ma veľmi mrzí že u vás je problém na oboch stranách, všade po nete čítam rôzne prípady, doslova zázraky, tak verím že sa jeden stane aj nám všetkým ❤ mne dnes doktorka povedala, že ak nám nepomôže ten doktor, tak nemajú s čím pracovať, tým pádom by partnerovi nemali zobrať aké spermie, ešte to možno pôjde chirurgicky ak sa mu tie spermie vôbec tvoria ... uvidíme, netreba sa vzdávať 🙂 len sem tam sa strašne opustím a potom sa akoby reštartujem a idem ďalej, asi to človek sem tam potrebuje...
áno, bolo ťažké priznať si že asi máme nejaký problém, ktorý treba riešiť a odhodlať sa ho začať riešiť, teraz je ťažké predstaviť si čo všetko nás ešte čaká, ale aspoň sme sa už niekde pohli a nádej tu zatiaľ stále je 🙂 musím priznať, že táto skupina mi veľmi pomáha, niekedy stačí keď si len čítam príspevky ale taktiež som tu našla odpovede na kopu mojich otázok, je dobre vedieť, že v tom nie sme samé a že máme kde nájsť podporu. Prajem ti aby si na ten svoj zázrak už nemusela dlho čakať ❤ ❤ ❤
Ahojte, akurat idem od doktora. Vsetko v poriadku a v januari sa mozem hlasit v centre a ideme na novy transfer 🙏🏻❤️
@tajnickaaa Mojaaaa, ani nevieš, ako mi srdce láme, keď to čííítam..... tie problémy a tá bolesť v srdci je vždy veľmi silná..... ale boli to pre teba čerstvé informácie a človek nie je pripravený na také veci a vždy je to na začiatku šok....ale ver, že človek to časom spracuje a ako si písala.... reštartuješ sa a ideš ďalej, lebo nás všetky ťahá túžba po rodine a bábatku... A ver, že aj ked pojdete do darcovského prgramu, budeš to bábo milovať, pretože bude vaše 🙂 🙂
A áno, mám Dr. Hladovcovú, ja som s nou veľmi spokojná. Neskutočne milá a ochotná, všetko vysvetlí a naozaj z nej mám vždy len dobrý pocit 🙂
@etela_bucanska1 Supeeeeer, tak ty si sa dnes rýýchlo vybavila 🙂 Ja budem dúfať, že naša repro imuno dopadne dobre a pojdeme aj my niekedy vo februári na vklad dalši 🙂
@katka_1102 no veď doktor je vždy rýchly 😂 keď ja na neho nikdy nemám žiadne otázky lebo všetko mám už naštudované popredu 😂 tak budeme novoročné čakatelky. Možno pojdeme do vkladu spoločne 😁
@etela_bucanska1 :D :D Inak, to je pravda, bola som pri ňom raz a fakt to bolo šialene rýchle, ani som sa nestihla spamätať a išla som preč :D :D :D Viem, že som mu povedala: ,,Bože, vy ste ale rýchly" :D on mne na to, že ma nechce zdržiavať po odbere :D :D Hádam budeme mať viac šťastia budúci rok 🙂
@gina6 juchuuu, paraaaada, tesiiim saaa, tak konečne môžeš podstúpit svoj prvý vklad a zažiť ten príjemný pocit 🙂🙂🙂 Tak už len tfuj tfuj tfuj, tsh nech je v norme a ideš 🧡
@gina6 drahá to je super sprava gratulujem a kto ma rokov darkyna?
@gina6 Mojkaaa, my nič novééé 🙂 čakám už len na muža, kedy konečne po 7 týždňoch dorazí z turnusu kvôli korone.... pre mňa to bude najkrajší darček, že príde konečne domov a potom máme tú reprodukčnú pred vianocami 🙂 Ešte 17 dní a bude doma 🙂 Vianočná výzdoba ešte žiadna 🙂 Včera som vybrala 1 dekoráciu vianočnu a plánujem piecť suché niekedy 🙂
@gina6 A aké máte informácie o darkyni, hm? 🙂
@butterfly333
@katka_1102
172cm,78kg, narodila sa v 1988,jedno dieťa, vysokoškoláčka, hnedé rovné vlasy, hnedé oči.krvna skupina 0 pozitívna
@gina6 super takže budúci rok idete na vklad? Verím že sa to podarí držím palčeky
@gina6 vieš čo zajtra ideme na prvé očkovanie aj sa trocha bojim no po tom čo som mala koronu nie ľahký priebeh bojim sa už to nechcem zažiť. No a soft by mal byť vo februári a teda podľa toho či budú vajíčka.
Baby, čo ste boli na genetike, tak na recepcii mi vraveli že info dostanem do mailu a potom sa mám objednať k Dr na zhodnotenie výsledkov. Rovno aj tie výsledky posielajú do mailu? Či len info že už sú 🤔 už každú chvíľu by mali byt tak som netrpezliva 😁

@babo44 Ahoj. Ja tiež chodím k Dr hladovcovej a zatiaľ sme mali prvý pokus, ale neúspešný.