Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@lalulola nezufajte. Mozno sa vam nic z toho nestane. Mozno vam vsetko dobre naplanuju
@etela_bucanska1 no uvidíme, nejdem predbiehať
@lalulola tiež som prešla z Brna reprogenesis do gyncare NR ja si taky možnosť nepripustam verím ze všetko bude tak ako má a hlavne aby sa už konečne zadarilo
@butterfly333 držím palce 😊
@lalulola ďakujem podobne 😉
Ahojte žienky. Pripájam sa k vám ako nováčik 😉 po 5tich rokoch snaženia sme sa nahlásili na prvú konzultáciu. Dali nám termín 10.februara a už teraz mam z toho stres 🙈😂.
@natalka145 Držím palce, nech to bude všetko v poriadku 😊
Zatiaľ žiadne vyšetrenia, nič. Ale ja by som mala byt úplne ok ale priateľ mal úraz pred cca 15rokmi. Celý spodok mal rozkopnuty koňom a ze vraj mu vtedy povedali lekári že už nebude môcť mať deti. Sme spolu 5 a pol roka a bez všetkého spolu správame a nič. Takže v gyncare nám asi len potvrdia jeho diagnózu.
Dúfam že to všetko pôjde pomerne rýchlo ak som ja v poriadku
Máte niekto skúsenosti s pánom doktorom Kráľovičom? K nemu sme objednaní
@natalka145 rychlo hovori, rychlo vas vybavi a ma pekny usmev 😄
@etela_bucanska1 no tak to si budem musieť dobre vyčistiť uši, aby som zachytila co možno najviac informácií 😊
@natalka145 Ja som bola tiež u neho, aj keď som dúfala že pôjdem k MUDr. Hladovcovej....ale áno hovorí rýchlo a neartikuluje. Na prvej návšteve sa toho moc nedozviete.... zoberú vám obom krv, vo vnútri doktor skontroluje a opýta sa pár otázok. Veľmi od toho neočakávajte, ja som bola dosť sklamaná.
@lalulola ja som si vsetko nastudovala na internete dopredu tak som vedela co ma caka. Nikdy som nemala nejake otazky 😀 vsetko sa da dohladat.
@etela_bucanska1 Študovala som si aj ja, avšak čakala som že na prvej konzultácii mi povie niečo k tým možnostiam a nedozvedela som sa v podstatey nič....tak som bola z toho sklamaná... trošku inak som si predstavovala že to bude prebiehať....ale tak uvidíme, budúci týždeň idem na kontrolu tak som zvedavá či sa dozviem niečo viac
@lalulola on nikdy nehovori nic dopredu. On sa vzdy riadi podla aktualnych vysledkov. V tom je asi rozdiel medzi nim a doktorkou. Doktorka vsetko vraj obkeca. On sa dopredu nechce vyjadrovat.
@etela_bucanska1 no tak uvidíme, prvý dojem som nemala dobrý, ale verím tomu že ďalšia konzultácia dopadne dobre 😊 ja som skôr ten typ čo potrebuje obkec 😊 všetko vysvetliť a tak...
@lalulola daj sa prehodit k doktorke lebo hento od neho fakt necakaj. Ja som vzdy bola u neho za 10-15 minut vybavena 😀
@etela_bucanska1 zas chcem mu dať šancu, tak to nebudem teraz riešiť. Ale tak uvidíme aký budes ďalší postup.
Ahojte. Idem sa sem troska “vyliat” zo svojich problemov ktore nesuvisia s gyncare. Mojej mamine pred vianocami diagnostikovali rakovinu vystelky maternice, zobrali jej vsetko, v topolcianskej nemocnici bola podla mna zanedbana starostlivost lebo sa jej rana zapalila a tri dni s tym nic nerobili a uz pomaly mesiac sa jej to velmi pomaly hoji lebo jej v rane zistili zlateho stafylokoka ci co a uziva uz druhe antibiotika a v utorok pojde na prvu chemoterapiu a budem sa musiet o nu postarat a mam strasny strach z toho co nas caka. Otec pracuje v rakusku a priatel tiez musi chodit do prace. Ja som od septembra na pn. Bojim sa ci sa dokazem o nu starat. Som na vsetko sama. Vo februari chcem ist na umele oplodnenie ale z tejto situacie mi puka srdce. Cim je to blizsie, tym sa viac bojim. 😢
@blondava ďakujeme 🙏🏻❤️
@etela_bucanska1 moc držím mamičke palce. Treba veriť, že všetko dobre dopadne. A bude sa raz tešiť z maličkého vnúčatka... Posielam pozitívnu energiu a silu bojovať 🥰
@natalka145 moc dakujeme 🙏🏻❤️
@etela_bucanska1 Verím, že s maminou to dopadne všetko dobre a zvládne to, treba pozitívne myslieť a nepodliehat tomu, aj keď verím že je to náročné. Držím palce nech všetko dopadne ok...