Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
Ahojte baby no ako ste na tom? Do rána som čítala vaše diskusie a veru držím vám veľmi palce aby sa podarilo..ale ako som čítala viacero diskusii tak je veľká neúspešnosť.. Mňa to tiež asi čaká lebo mam pcos a anovulacne cykly..gyn mi nasadila utrogestan a dovi, žiadne sledovanie vajecnikov.. nič..mame 3r syna a nedarí sa druhé babo nakoľko cykly som mala len pár krát za rok, ihneď odporučila repr.centrum ..
@blondava držím palce 🤞
Je tu super komunita na podporu a vlastne skúsenosti
Mňa čakajú ešte 2 mesiace s utrogestan a už to bude pol roka užívania a potom pôjdem ku gyn na ďalšie posudenie...skúsim ju trochu dotlacit do nejakých vyšetrení..no príde mi ze sa ma tak trošku chce "zbavit" bez nejakých testov a vyšetrení ale pritom je vždy veľmi milá.. mám u nej zmiešané dojmy..
@blondava my sa snažíme tiež tak 2 roky, syn sa podaril ani nevieme ako a kedy niekedy keď mi náhodné prišiel menzes
Môj chlap našťastie nemal problém, a jeho materiál je podľa urológa (myslím ze tak sa volá tá specializacia) aj podľa mojej gyn nadpriemerný, hodnotenie mal 85% ..takže tak...
Dúfam, že ti to vyjde a budeš rušiť termín 😊
Ja mam aj vypísaný výmenný že keby sa rozhodneme nečakať
Do centra si máš aj niečo priniesť nejakú dokumentáciu? Môže ísť s tebou aj partner? Prosím potom daj info potom ako to prebiehalo aby som sa vedela (psychicky) nachystať 😅 i keď som co to po-čítala ale aktuálne ako to je 🙃
Ahojte, tak dneska som sa objednala u doktora na buduci piatok na ultrazvuk 🙏🏻 Nech pozrie sliznicu ci rastie aby sme sa dalsi cyklus vedeli zariadit na ket ❤️ 🥳
@etela_bucanska1 ahoj ja idem doktorovi na sliznicu 24.1. Konecne drzim palce
@blondava objednávala si sa telefonicky ci cez ich stránku? Zo začiatku aká malá suma ze 15€ a neskôr také palky 🙈🙉 ale hlavne aby to pomohlo..no pri takej bilancii úspech- neúspech sa aj obávam ci vôbec sa oplaca ísť do toho ...chceme druhé dieťa..ale keby sa nepodarí budeme psychicky zle a ešte aj celkom na mizine 😮💨 stále ďakujem Bohu za synčeka nakoľko bol neplanovany ale vytuzeny a ze mam aspoň jeho ..
Obávam sa aj samotného umelého oplodnenia ci by sa babo narodilo zdravé keďže je to umelý zásah.. o zmrazenych embryach ani nehovoriac 😖
@veornika
Ahojte ženy. Chcem vás len podporiť. Nebojte sa, choďte, skúste, uvidíte. Ja chodím k doktorke v NR a nikdy som z nej nemala pocit, aby ma nútila podstúpiť ivf. Je veľa iných možnosti, ktoré mi tiež ponúkala. No keďže mám pcos, absentujuci menzes, anovulaciu.... Partner zlý spermiogram a prácu v zahraničí... Chcela som sama ísť do ivf. Mám zatiaľ 1 neúspešný vklad a teraz čakáme na výsledky z reprodukčnej imunologie a potom plánujem ďalší vklad 🥰😉 Držím všetkým všetkým palce, sme super 👌 😅
@katka_1102 ahoj Katka uvidím čo mi navrhne keď ma uvidí o 2 mesiace, myslím ze aj keď sa dlhšie nedarí by mala z vlastnej iniciatívy mi robiť rôzne testy..komu chodíš? Ja nežijem v NR ale mam tu gynekologicku...práve môj chlap tiež začína v zahraničí a budeme spolu len víkendy takže ďalšie - v snahe o babo ..môj mal našťastie spermiogram ukážkový..
Držím palce aby druhý vklad sa ti podaril 😇
Baby ešte otázka ozaj pri tej prvej konzultácii sa robí aj usg v prítomnosti chlapa? 😅 aj cez menzes ? 🥶 a dá sa pripadne vybrať ísť k pani doktorke a nie ku chlapovi?
@veornika V CAR sú odborníci, iný level 🙂 Ja som nemala partnera v ambulancii pri vyšetrení. Bol vonku na recepcii. Jeho zobrali na spermiogram a potom spolu krv. A teraz počas šialenstva s koronou obmedzujú kontakty. My keď sme tam chodili min. Roku, nikdy nechceli test. Len sme podpisovali cestné prehlásenie. Chodím do car k Dr. Hladovcovej. Je veľmi príjemná, vysvetli, podporí. Som s nou spokojná 😉
@katka_1102 čítala som ze partner moze byť len pri tomto vstupnom vyšetrení oboch a viac by tam nemal ísť je to tak? Ak áno v tom prípade mi to príde nie korektne keďže to riešia obaja ako pár a predsa to nieje jednoduché rozhodnutie len na ženu nechať...akú máš ty skúsenosť mohol tvoj partner s tebou chodiť počas všetkých sedení? Chápem ze na odber a tak asi nechodil ..ale keď sa riešil spôsob Um.Op., lieky a neviem co všetko..
Ano majú režim OTP ako som postrehla
@veornika ved dalej tam partnera ani netraba lebo tam sleduju teba. Moj bol len raz somnou a nebola to vstupna ale tusim az ta dalsia. A zakazdym ked tam idem tak je rad ze nemusi somnou 😀 aj tak len lieky prekonzultujeme, kukne ultrazvuk, zoberu krv. Pri tom partner nemusi fakt byt. Partner je tu aj tak len ako darca spermii🤣 nemaju mu moc co sledovat a vysvetlovat.
@veornika ved je to normalna gynekologia a gynekologovi si partnera netrepes. A vsetko co ti povedia mu mozes doma pretlmocit a vsetko sa da najst na internete. Ale ze uplne vsetko
@veornika Pri mne bol partner iba raz v ambulancii, a to vtedy, keď som bola po vklade, tak sme šli obaja do vnútra k doktorke, ale inak nie. Naozaj tam nie je potrebný. Tak, ako píše etela_bucanska1, partneri v tomto prípade vystupujú ako ,,darcovia" 🙂 Môj bol teda len rád, že môže počkať v aute alebo na recepcii :D Ja to beriem úplne normálne, idem tam ku gynekologičke na vyšetrenie a ozaj pri tom nemusí byť a aj tak mu všetko poviem 🙂
@katka_1102 ďakujem za milé objasnenie 😇
@gina6 co by som ja za to dala 🤣 aby moj videl co zeny furt podstupuju. Lebo brblal ked mal ist na spermiogram. A v nas sa musia furt šparať😀
@martinka1703 Mozem sa spýtať koľko vám trval proces od schválenia poisťovne až po zákrok?
@macicka111 poistovna Dôvera nam to schvalila do tyzdna 😀 ale k zakroku som sa dostala kvoly dovolenkam a chybajucej embryologicke az o 4 mesiace 😑

Kočky ďakujem za podporu 🙏🏻