Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@macicka111 ano. Zalezi ake mate problemy.. Dr. vsetko vysvetli
Ahojte dievčatá, prišlo nám pred pár dňami z genetiky do e-mailu, že vyšetrením tzv. sekvencií AZF bola na chromozóme Y u partnera zistená genetická zmena, ktorú dávajú do súvislosti s mužskou neplodnosťou :( :( samozrejme sme sa už objednali na konzultáciu, ale dovtedy asi nevydržím :-/ nestretli ste sa s tým niekto alebo neviete čo by to mohlo znamenať? je to teda bez šance??? :( zbláznim sa už
@tajnickaaa Ahoj. Neporadím Ti. Tiež čakám na výsledky, dnes som im po mesiaci písala a ešte stále nie sú. Konzultáciu vám dali na aký termín? Lebo to čakanie na všetko je hrozne. Držím palce!
@katka_1102 ja som sa chcela objednať až na začiatok februára kvôli tomu, že tam mám ísť aj na kontrolný hormonálny profil, pôvodne sme mali ísť 9.2 ale doktorka má od 4.2 dovolenku, tak sme to presunuli na 2.2, ale problém je v tom že teraz v piatok 21.1 ideme k andrológovi a k nemu potrebujeme ísť už aj s tými výsledkami z genetiky, už som tam 2x volala a zakaždým mi povedia že ešte ich nemajú, nám do e-mailu prišlo len toto čo som napísala vyššie... je to celé strašne stresujúce, už si miestami hovorím, že kašlať na to, nezvládam tie stresy a tú bezmocnosť :-/ na genetike sme boli 24.11, to je už vlastne 8 týždňov, povedali že výsledky budú do 5 týždňov. Vy ste boli kedy na genetike?
@tajnickaaa Omg, to nemyslíš vážne, že tak dlho nemáte výsledky. My sme boli na odbery 20.12. Takže sme 4 týždne,, ešte len" po. Ale neskutočne už aj ja mám nervy, človek aby platil všade, toto áno, ale aby boli schopní poslať výsledky do normálneho termínu, tak to nie. Ja som tiež z toho v strese, čakáme na nich, aby sme sa mohli pohnúť ďalej konečne.
@katka_1102 zlatíčko u teba ešte tiež žiadna zmena?to má mrzí.
Aj mi ešte stále čakáme na zázrak a výsledky.....
@gina6 Ahoooj. Ú nás zatiaľ žiadna zmena, stále čakáme na výsledky a dúfam, že budú v poriadku hlavne, chcem skúsiť ešte 1 vklad. Tak vieš sama a tiež každá jedna z nás, aké to je na psychiku. Nekonečné termíny a čakanie.
Keď to tu tak čítam dievčatá, až mi smutno zostalo..my sme ešte len na začiatku....ideme ešte len na podpisovanie žiadosti keď budeme mať výsledky od urológa....tak to bude trvať všetko asi večnosť 😕
@lalulola presne toto čakanie je najhoršie. 😕
@tajnickaaa ahoj ja som bola na genetike 10.11 a výsledok mi prišiel 16.12 🤷🏻♀️ my sme s týmto problém nemali. Oni najskôr pošlú mail či je všetko ok a o týždeň to dôjde Dr. poštou. Následne som tam volala nech mi to naskenuju do mailu.
Čaute baby 😊 tak dnes som bola u doktora. Bola som objednana na 14:00 a zlaty mi rano zavolal ci mozem prist skor, tak som sa potesila lebo som isla do Nitry vlakom a bola som tam uz o dvanastej 😁 a nemala by som tam dve hodiny co robit v tej zime 🙄 Tak ma zobral cca o pol jednej. 🥳 No a dalsi cyklus ideme na Ket 🙏🏻 Dostala som estrofem, fraxiparine 😬 a aspirin protect a od prveho dna cyklu mozem zobat a pichat. Vychadza to na asi polku februara 😊 boze fuj jak neznasam ten fraxik😀
@etela_bucanska1 Moooja, tak to sa teším 🙂 🙂 Mne dnes prišli výsledky z reprodukčnej imuno a zistili mi celiakiu. Teraz som smutná, že ma možno budú chcieť preliecit, aby som vysadila lepok a vklad bude možno v lete.... Neznášam čakanie... V pondelok volám do CAR a musím sa objednať na gastro. Aaaach.
@katka_1102 noo aspon zistili co je zle. Prajem ti vela sil v boji. 🙏🏻 Ta diagnoza neni sranda 😕
@katka_1102 vsimla si si aj nejake problemy? Byvalo ti zle alebo co?
@etela_bucanska1 Áno, viem, že tá diagnóza nie je dobrá, ak chce žena otehotnieť. Jedine sem tam hnačky, ale nie pravidelne. Ja sa necítim nijako zle vôbec a hnačky sú aj z metforminu, ktorý beriem. Takže zase môžem len čakať, cítim sa zúfalo.
@katka_1102 to sme tu vsetky neboj 😁 sme tu pre teba. Neber to ze vsetko sa zas oddaluje, ale ber to tak ze si o krok blizsie k uspesnemu tehotenstvu ❤️
@etela_bucanska1 Vidíš, lepší uhol pohľadu 😍😍 Ďakujem za podporu 🙂Budem sa venovať planovaniu svadby radšej, to hádam pôjde plynulejsie 😅😅
@katka_1102 no vidis super, gratulujem k zasnubam ❤️ Trosku zmenit myslienky je tiez fajn 🙏🏻 Jak sa hovori clovek mieni, pan boh meni. 😀 niekedy proste veci nejdu lahko ale o to viac je na konci radosti. Ci je to s babom alebo so svadbou 😁
@etela_bucanska1 Áno, chcela by som ísť tohto roku na 1 vklad max a venovať sa pripravam svadby a myslieť iba na to a tešiť sa z toho 🙂 A zmeniť prácu, menej stresu. Hádam sa mi to podarí 👌 Aaaa dakujeeeem 😉
@katka_1102 boze aj ja by som chcela zmenit pracu, lebo okrem stresu je tam aj toxicky kolektiv 🤦♀️ Len neviem co kam😑
@etela_bucanska1 Ja si posielam teraz dosť aktívne, tak dúfam a verím. Dochádzam každý deň hodinu tam a späť a ide ma každé ráno vykotit 😅😅A kopec stresu, nepredvídaných udalosti a večer som rada, že som rada 😅 chodím sa domov iba vyspať a umyť 🤣🤣
@katka_1102 podobne to mam veru. Tiez dochadzam hodinu tam a hodinu späť. Dvanastky, kratky dlhy tyzden, viac roboty za tie iste peniaze😑
@etela_bucanska1 Nič som nepovedala 😅😅 12stky musí byť dobrá makacka a plus cesta 2 hodiny. Materská dovolenka je pre nás vykúpenie 🤣🤣
@etela_bucanska1 jeej sme na tom rovnako ja idem 27.1 tiež do NR gyncare na utz a pre recept a začínam stimulku okolo 3.2.a chceli by sme ET ak to bude môžme ideme prvý krát
@katka_1102 tiez to tak vidim 😁😁

@etela_bucanska1 my ideme na ďalší týždeň podať žiadosť tiež do dôvere poisťovne žiadosť.po schválení my nasadia liečbu či ? ☺️