icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

etela_bucanska1
21. jan 2022

@butterfly333 bolo by super keby nam vklad vyjde naraz 😁 ale mne bude urcite meskat menzes tak neviem neviem. Ja idem do tretice - vsetko dobre ❤️ Verim tomu

lalulola
22. jan 2022

Dievčence prosím poradíte mi? Manžel ide na vyšetrenie na urológiu 31.1 a neviem či sa mám objednať už teraz kvôli žiadosti do poisťovne, alebo počkať až keď budú výsledky jeho. Neviem totiž že či sa robia nejaké špeciálne vyšetrenia, lebo spermio už má. Viete mi prosím poradiť?

butterfly333
22. jan 2022

@etela_bucanska1 no u mňa to bude tiež do trerice malú sme už dva vklady darovane embryo v Brne no nevyšlo to tak ideme skúsiť zo svojimi ved amh mám 1,52 tak snáď niečo bude z toho no môj vek 42r. No verím ze sa to už konečne po 4r podarí.

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
misha753
24. jan 2022

@gina6 a to schvalenie prislo aj tebe nejako? na mail, do aplikacie alebo tak? ci len dr ti povedal ze uz to je schvalene?

etela_bucanska1
24. jan 2022

@misha753 ja som si to nasla v elektronickej pobocke Dôvery.

gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
24. jan 2022

@gina6 ako sa daju v apke pozriet vysledky krvnych testov prosim

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
24. jan 2022

@gina6 mali nejake debilne aktualizacie a nic poriadne neni v tej apke😑 kedysi som tam mala aj napisane na co som alergicka a po aktualizaciach tam je prd🙈

petravep
24. jan 2022

@gina6 dakujem ja som dnes bola na sono lebo planujeme vklad v native ale musim este v strefu prist lebo dnes mal folikul len 16mm a sliznica 6 mm tak ze v stredu este nech to mame tip top a naplanujeme presne vklad

gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
25. jan 2022

@gina6 drzim palce ja mam este zamrazene 3 blastocysty 🙏🙏🙏

sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
25. jan 2022

@sjusiquatro utrogestan by sa mi hodil ak je volny. Ďakujem

gina6
Autor odpoveď zmazal
sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
sjusiquatro
25. jan 2022
gina6
Autor odpoveď zmazal
sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
sjusiquatro
25. jan 2022

@gina6 dakujem pekne...aj tebe drzim palce🙂🙂

etela_bucanska1
25. jan 2022

Inac baby teraz ked som tam bola naposledy, tak na recepcii sa zaucali dve nove a doktor mal v ordinacii tiez novu doktorku co tam bola s nim. Neviete ci to zaucali k nim alebo do kosic alebo co? Len tak zo zvedavosti😁

gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
25. jan 2022

@etela_bucanska1 zauca novu ja som tam bola o 9:00 ludi na recepcii co cakali ako u kardiologa milion ja som bola objednana 8:15 a zobral ma 9:15:🙈ale hned mi predstavil doktorku ze toto je nasa nova pani doktorka . A aj na recepcii sa zaucaju nove a aj sestricky brali nove

etela_bucanska1
25. jan 2022

@petravep a ostavaju tam v centre? Bolo by teda fajn keby je ich tam viac, aby fungovali 7 dni v tyzdni 🤗

gina6
Autor odpoveď zmazal
misha753
25. jan 2022

@etela_bucanska1 aj ja som tam bola vo štvrtok a tiež boli na recepcii dve nové a u Kralovica nová Dr