Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@gina6 037/2829963 toto je jeho tel. v ambulancii
@gina6 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vtipna situacia v zufalej chvili 😁 prepac pobavilo ma to 😁 ale uplne chapem tvoje pocity.
@gina6 stres, chaos a panika 🤣🤣🤣 maju dvihat telefony! 😀
@gina6 🤣🤣🤣 a sak co. Mne vzdy hovori: keby nieco, volajte! 😀 jaj dneska si ma asi najviac pobavila 😁
@gina6 ahoj, ja som teraz čakatelka na menzes 😁 asi zajtra behnem na vyvolávačku. A keď príde, začínam prípravu na ket 🥳 dúfam že to bude ešte tento týždeň☺️
@gina6 drahá ty aku už si vo fáze priprav?
@butterfly333 Čauko!
Už od soboty beriem lieky 🤗☺️👏🏻
@gina6 no celkom fajn Tak to je super tak aj na vklad ideš tento mesiac?
Ahojte, tak dnes sme dostali injekcie a čakám na MS, má prísť tento týždeň....a začíname s cyklom IVF.....
@gina6 aha tak to pôjdeme v marci spolu dúfam že sa to podarí 🙏🙏🙏
@butterfly333 @gina pridávam sa k vám v marci, dnes som mala začať pichať injekcie ale zistila som že celý pondelok som bola s covid pozitívnym takže "čakám" dve čiarky a tým pádom stimulka o mesiac posunutá 😔
@misha753 ja som ešte doma na covid pn tiež som už mala začať 3.2 no civid plány posunul takže začnem až začiatkom marca 3.3 mám dostať ms. No držím palce aby si bola v poriadku. Inak u nás doma ja pozitívna a dcéra aj muž negatívny stále
@gina6 je to napísané v tom papieri, ale všetko mi vysvetľovali sestričky, resp len to ako sa pichaju injekcie. Trošku som sklamaná, som čakala hodinový rozhovor aké sú negatívne účinky, čo a ako bude prebiehať, vysvetlenie toho všetkého čo sa môže a čo nie. No dočkala som sa 5 minút u pána doktora, 2 minúty na recepcii kupovanie injekcií a 5 minút sestrička ukazovala ako pichať injekcie. To je všetko.
@lalulola to si bola prvý krát u Dr?

@etela_bucanska1 zostavaju v nitre zajtra tam idem znova na sono tak uvidim ako bude