Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@lalulola tak ine od neho ani necakaj 🤣
@etela_bucanska1 aha no tak podstatné je dopracovať sa k výsledku 💜
@lalulola aha no tak tých 5min je akurát tiež som tak bola. Ja som zatiaľ spokojná snáď všetko dobre dopadne.
@blondava idete prvý krát? Ak áno tak o týždeň vás budú volať a búdu aj výsledky spermio.
@etela_bucanska1 ty ako pokračuješ ja po covide tak mi to preložili na marec.
@butterfly333 držím palce 😊 tak ja som ten typ čo sa veľa pýta, takže sestričky hádam aj očami prevracali....😕
@blondava nic sa dopredu nedozviete. Doktor ide vzdy podla vysledkov a aktualnej situacie. Nema zmysel hovorit dopredu o metodach ktore sa nakoniec nevyuziju alebo sa zvoli ina cesta.. On nerad hovori nieco dopredu.
@butterfly333 aspon ze si mala lahky priebeh 🙏🏻 Ja som mala ist na vyvolavacku ale nechcelo sa mi 😀 rano ma bolelo brucho aj krize tak mam pocit ze kazdu chvilu sa menzes spusti. Pockam a dam telu cas do buduceho tyzdna. Ale verim ze zajtra alebo pozajtra to pride. A potom zacinam s liekmi. 🙏🏻
@blondava my sme prišli o týždeň po výsledky ako nám dali termín. No my sme boli obaja.
@etela_bucanska1 áno som zaočkovana tak bol ľahký.Ked som mala covid prvý krát to som nebola očkovaná tak priebeh bol zlý no dala som to.
@blondava aj ja, teda my...
Tak slečny, my mame zajtra veľký deň... Ani neviete ako ťažké to pre nás je... Dvakrát sme boli rozhodnutí že nikam nejdeme, naposledy včera keď sme vypisovali vstupné papiere... Už som chcela volať ze sa nedostavíme.... Taka som cela z toho v strese v nervozite... O priateľovi nejdem ani vravieť... Nedá sa s ním posledné dni normálne ani baviť. On to asi berie ešte horšie ako ja... Boji sa ze zlyhá ako chlap, vie o svojom zdrav. Probléme a vie ze je to asi ma ňom a berie to moc hrdo sebavedomo a keď to bude tak ze je ch a na jeho strane tak vekmi osobne... Bojím sa co bude, čo vám budem žienky moje aj písať...ako to s nami "zakymasa" po .. Mam veľký strach....
@natalka145 moj bol tiez z toho celeho hotovy a tiez sa pred prvou konzultaciou somnou moc nebavil lebo mal z toho stresy a ze zlyhal ako chlap.. lebo uz sme vedeli ze ma zly spermiogram. Po druhej navsteve sa mu trocha ulavilo ked aj mne zistili PCOS… a teraz po roku tam chodime jak do obchodu 🤣 ziadne stresy, vieme co cakat…🤣
@natalka145 moja mamina teraz chodi na chemoterapie.. bojim sa o jej zivot.. tak nasu neplodnost beriem ako nadchu oproti tomu co musi prezivat ona.. neni horsie ako vlastnej mame holit hlavu lebo jej padali hrste vlasov…
A to ze som podstupila IVF ma aspon naucilo pichat injekcie 😀 teraz mame po chemo picham do brucha 🙏🏻
Možno že pôjdem voči sebe ,ale nemôžem si premárniť čas a duševnú pohodu!
@gina6 koho si sa pytala ked ti nebol ochotny vysvetlit? Ja by som hned na recepciu volala a bombardovala ich

@butterfly333 Nie. Toto bolo tretí krát.