icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

etela_bucanska1
11. feb 2022

@butterfly333 v apke nic neni aj ked to mam cez poistovnu 😁 jedine preplatene lieky si viem v apke pozret 😀 ostatne jedine cez notebook v elektronickej pobocke. Apka je naprd 😀 no a ty ako samoplatca tam urcite nic nebudes mat 😄

butterfly333
11. feb 2022

@etela_bucanska1 veď to nič tam také nieje.

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
11. feb 2022

@gina6 ja som dostala len toto

etela_bucanska1
11. feb 2022

@gina6 v mobilnej aplikacii? Ja mam iphone a tam je aplikacia chudobna

etela_bucanska1
11. feb 2022
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
11. feb 2022

@gina6 sak na stranke to viem ze je vsetko ved som to pisala😁

butterfly333
11. feb 2022

@gina6 a ty nie si samoplatca?

butterfly333
11. feb 2022

@etela_bucanska1 a to máš kde v apke v mobile?

etela_bucanska1
11. feb 2022

@butterfly333 co myslis? Jedna fotka je odfoteny mail a druha fotka je odfotena aplikacia v mobile

butterfly333
11. feb 2022

@etela_bucanska1 ten mali

etela_bucanska1
11. feb 2022

@butterfly333 mail je email. V mojom pripade gmail 😁 ze poistovna mi poslala email o tom ze bola podana ziadost na ivf. Ale odpoved mi uz emailom neprisla 🤷‍♀️

butterfly333
11. feb 2022

@etela_bucanska1 ti asi niesi samoplatca preto mne nič neprišlo . Ale to je jedno aj tak si to musím zaplatiť všetko.

etela_bucanska1
11. feb 2022

@butterfly333 samoplatcom nema dôvod poistovna nieco posielat. Ja mam 33 a moje prve ivf, takze to mam cez poistovnu

misha753
11. feb 2022

@butterfly333 ja nie som samoplatca a doteraz som nic nedostala a nikde ani v epobocke ani v aplikacii som nic nevidela a podla vsetkeho mam ivf schvalene kedze mam aj injekcie uz doma :D ...zalezi aj od poistovne zrejme, ja som vszp...a hrabala som sa v tej epobocke a ukazuje to veci s dvojmesacnym oneskorenim :D takze to zrovna ani nemusia mat epobocku alebo aplikaciu ked to ukaze len stare veci.....

butterfly333
11. feb 2022

@etela_bucanska1 aha tak keď si samoplatca tak áno

butterfly333
11. feb 2022

@misha753 asi záleží od poisťovne.

gina6
11. feb 2022

@butterfly333 nie,nie som ešte. 39 mám

butterfly333
11. feb 2022

@gina6 aha tak to ešte stíhaš škoda ze to mne nikto nenavrhol skôr.

tajnickaaa
12. feb 2022

Ahojte dievčatá, včera sme sa konečne od 24.11 dopracovali k výsledkom z genetického vyšetrenia. Mali ste už niektorá taký prípad, že v prípade, že spolu počnete chlapčeka, bude na 100% neplodný? v podstate máme 3 možnosti.
a) využiť darcovské spermie
b) risknúť to s priateľovými spermiami s tým, že ak to bude chlapček vedome ideme do toho, že mu spôsobíme rovnaké trápenie aké samy teraz prežívame (ale v podstate inak by mal byť úplne zdravý)
c) v našom prípade je možnosť vyselektovať pohlavie iba na dievčatko (v iných prípadoch selektovanie pohlaví nie je dovolené) avšak sa za to pripláca kopa peňazí a máme tak o polovicu menšiu šancu na úspešnosť vzhľadom na selektovanie embryí ak som to správne pochopila

Čo by ste robili na našom mieste? u mňa darcovské vnímam ako úplne poslednú možnosť v prípade že sa priatelovi žiadne spermijky nenájdu.

Ďakujem za každú radu, či postreh <3

lalulola
12. feb 2022

@tajnickaaa Tak je to taká komplikovanejšia situácia....ale myslím, že rozhodnutie je úplne na vás. My ti môžeme odporučiť čo by sme si vybrali my,ale samozrejme nemusí sa to zhodovať s tým vašim názorom. Ja osobne by som si radšej priplatila a vybrala možnosť c. Ale ako píšem, je to na vás

etela_bucanska1
12. feb 2022

@tajnickaaa Presne ako pise
@lalulola. Je to len na vas. Napr. ja by som si zvolila moznost b) a proste to risknut. A keby je to chlapec tak nikdy nevies ci by vobec chcel raz mat deti.( su na svete karieristi, gayovia, knazi, slobodni mladenci 😀 ) A v buducnosti bude zase asistovana reprodukcia na vyssej urovni. Ale hlavne je to na vas. Sadnite si s partnerom a preberte vsetky moznosti a zvazte ktora bude pre vas najvhodnejsia.

vikivix
12. feb 2022

Ahojte baby chcem napisat svoju skusenost s Gyncare Nitra.
Ked sme prisli s manzelom tak vsetci boli usmiaty a mily,pozitivna energia...Pokial sme nezacali proceduru,potom zacali problemi nezdvyhali tel. Aj ked sme boli objednany cakali sme 40 minut,najhorsie bolo ked mi bolo strasne zle a skocila som na pohotovosti (krvacanie)4dni nikto nebral tel.Ked som bola na vklade vyplnili sa papiere na vklad dvoch vajicok ale rozmrazili iba jedno ked som sa pytala ze co to ma byt povedali ze zabudli s dodatkom ze sa na ten papier ani nepozreli. Vsimla som si ze vsetkym davaju rovnaku terapiu aj ked sme individualny pacienti samozrejme o nasledkoch brania velkych davok liekov nehovoria.Im je dolezite mnozstvo vajicok a nie kvalita aby mali co najviac zamrazenich a to velka chyba lebo urcite budu nekvalitne presla som si celu proceduru a mam velmi spatne skusenosti.Vidim ze tu moc nepisu uspesne pripady keby som vedela ako to bude investujem radsej do dovolenky ako do ich centra, vsetkym drzim palce ale zo skusenosti neodporucam!!!...

tajnickaaa
13. feb 2022

@etela_bucanska1 @lalulola - ďakujem dievčatá za vaše názory 🙂 som si vedomá toho, že to rozhodnutie je len a len na nás a že to čo by sme spravili my, by možno nespravili iní, ale keďže je to pre mňa/nás zase niečo nové, uvítam akýkoľvek názor, ktorý mi môže pomôcť v rozhodovaní, prípadne s vžitím sa do tejto situácie ... viacmenej sme naklonení tej druhej možnosti, kedy nebudeme pozerať na pohlavie dieťatka pokiaľ vieme že po všetkých iných stránkach bude úplne zdravé, aj doktor nám povedal, že to o čom sa bavíme dnes, v začiatkoch jeho pôsobenia nikto ani len nesníval, takže to kde bude medicína o 10, 20 rokov nikto nevie a možno to čo je dnes problém o pár rokov problémom nebude. V podstate keby sa nám podarilo počať prirodzene, tak by sme túto otázku vôbec neriešili.
Už len dúfať, že sa nájdu u priateľa nejaké spermie.

lalulola
13. feb 2022

@vikivix 😕 no to si nás nepotešila