icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

etela_bucanska1
14. mar 2022

@kkk12345678 v piatok som mala hcg 90. Zajtra idem na druhy odber 🙏🏻🙏🏻

etela_bucanska1
15. mar 2022

Dievcata moje. V piatok som mala hcg 90 a dneska to bolo cez 300😁 ani som si to od radosti nezapamatala ❤️

gina6
Autor odpoveď zmazal
kundiboo
22. mar 2022

@martinka1703 ahoj , prosím ta aj vám pomohli v Gyncare v Nitre ?

martinka1703
autor
22. mar 2022

@kundiboo ahoj, ano 🙂 my uz to mame za sebou aj s babatkom 🙂

kundiboo
22. mar 2022

@martinka1703 premýšľam nad návštevou, mm má zlý spg . Vy ste mali v čom problém?

petravep
22. mar 2022

@kundiboo spermiogram inak vsetko ok obaja aj imuno aj genetiku aj hematologiu aj hysteroskopiu

kundiboo
22. mar 2022

@petravep a pomohli vám?

martinka1703
autor
22. mar 2022

@kundiboo v spermiograme…

petravep
22. mar 2022

@kundiboo zatial stale skusame doktor povedal ze maximalne tomu veri ze to vide mame za sebou 3 vklady 2 x buochemicke 1 x nic a teraz utorok dalsi ket v prirodzenom cykle stale

etela_bucanska1
24. mar 2022

Ahojte. Idem sa zase len postazovat 🥺 ja len ze co este na mna boh zosle? Mor? Kobylky? Minuly rok mmt, potom mamina rakovina a dnes mi zomrelo moje milovane morske prasiatko 😢 tento rok by malo 6 rokov 😢 boze jak mi chyba moj malinky 😭

blondava
Autor odpoveď zmazal
petravep
28. mar 2022

@blondava ja zajtra mam ket drzim palce

blondava
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
28. mar 2022

@gina6 dufam ze vklad bude bez problemov a konecne ten stastny mame posledne 2 embrya

gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
28. mar 2022

@gina6 juuuj super 👏👏👏👏👏

blondava
Autor odpoveď zmazal
petravep
29. mar 2022

@blondava cize nebolo iui?ja som mala posledne dve embrya a dosli sme ze jedno sa zle rozmrazilo tak vlastne posledny pokus

blondava
Autor odpoveď zmazal
petravep
29. mar 2022

@blondava presne aj ja mam ten pocit ze nie za kazdu cenu peniaze neboj bude to dobre ine nam neostava len verit🙏

gina6
Autor odpoveď zmazal
lalulola
12. apr 2022

Ahojte žienky,ako pokračujete? Ja som dnes po predoperačnom vyšetrení a čakám na MS aby som začala stimuláciu 😊 od februára sme čakali keďže sme koronovali.

misha753
12. apr 2022

@lalulola ja tiez cakam na MS, ktora pride az zaciatkom maja aby som mohla zacat stimulovat. Cakam uz od decembra, najskor mi v tom branili sviatky, potom Covid v rodine, potom cysta a teraz som pre zmenu mala Covid ja :/ takze pevne verim ze dalsi cyklus mi uz do toho nic nepride

lalulola
12. apr 2022

@misha753 držíme palce 💜

kkk12345678
12. apr 2022

@petravep mne sa stalo to iste avšak podľa mojich info som mala zmrazené 3 z toho sa 1 zle rozmrazilo, 1 bolo OK to sa vložilo a to posledné bolo zle spočítané a v PC zle zapísané takze nieje. Tak teraz som po poslednom vklade 🥺 a verím že to vyjde 🙏🏻 Ty ideš kedy na krv?

petravep
12. apr 2022

@kkk12345678 ja uz som bola na krv bohuzial negativne a uz mam aj po menzese rozhodla som sa ze budeme skusat prirodzene a na tuto etapu mojho zivota zabudnem akoby sa ani nestala. Drzim palce nech sa Vam to podari🙏

blondava
Autor odpoveď zmazal
kundiboo
14. apr 2022

@blondava super to sa celkom rýchlo dal dokopy 😋