icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

blondava
Autor odpoveď zmazal
kundiboo
14. apr 2022

@blondava to sa lepší ešte a budem držať palce aby vám IUI vyšlo

tajnickaaa
20. apr 2022

@blondava ahoj, prosim ta čo pomohlo partnerovi k zlepšeniu spermiogramu?

blondava
Autor odpoveď zmazal
tajnickaaa
20. apr 2022

@blondava ďakujem veľmi pekne za odpoved 🙂 ešte aj foto uplna paráda aspoň presne viem čo hľadať 🙂 môj priateľ bral pár mesiacov folandrol, ten nám vôbec nepomohol, teraz od decembra užíva kotvicnik ale v podobe drveneho plodu v kombinácii s macou v prášku, vitamín C a ajurvedske bylinky shatawari a amrati no od andrológa dostal ešte aj tabletky .. na poslednom spermiograme našli jednu motylnu spermijku ale aj to je už pre nás úspech nakoľko predtým sme nemali absolútne nič .. neviem už čo spraviť aby sa to zlepšilo, riešime to už cez dva roky :-/

blondava
Autor odpoveď zmazal
kkk12345678
20. apr 2022

@etela_bucanska1 ahoj prosím tam keď si bola na 1 odber krvi a mala si HCg 90 tak to bolo ktorý deň po vklade?

etela_bucanska1
20. apr 2022

@kkk12345678 deviaty ked neratame den vkladu

kkk12345678
20. apr 2022

@etela_bucanska1 mne volali teraz a mám 65 🙏🏻 Že vraj je to super povedala sestrička. U vás vsetko v poriadku?

etela_bucanska1
20. apr 2022

@kkk12345678 zozaciatku moze rozne stupat hcg, hlavne aby stupalo. Drzim palce. Ano ja zatial v pohode tehulkujem. Od siesteho tyzdna mi byva zle. Niekedy sa z toho psychicky rucam 🤣 teraz som 9+4tt a najblizsiu kontrolu mam o dva tyzdne tak dufam ze babo je zdrave a rastie ako ma.

kkk12345678
20. apr 2022

@etela_bucanska1 úžasne🙏🏻 tak uvidíme aký bude piatkový odber 🙏🏻♥️ A do kedy sa chodí do gyncare? Iba prvé sono? Aj si ostala Pn ? Či chodíš do prace?

etela_bucanska1
20. apr 2022

@kkk12345678 ja som bola naposledy v gyncare na prve sono. Ja som na pn od oktobra od stimulacie. Mala som ohss, mimomaternicove, potom mame zistili rakovinu- nasledne chemoterapie. Som v klude doma s mamou. Kedze som zamestnana v elektre na dvanastky, kratky a dlhy tyzden. To by som nedala ani fyzicky a hlavne psychicky. A teraz ked mi byva zle tak to byva niekedy cely den a musim len lezat.

blondava
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
20. apr 2022

@blondava ďakujem ❤️😊 no mne sa veru vlečie 😁 bodaj by som mala už prvy trimester za sebou 😁

kkk12345678
20. apr 2022

@etela_bucanska1 extrémne ten cas letí 🙏🏻 Len nech je vsetko v poriadku tak ako má byt ♥️

lalulola
21. apr 2022

Ahojte žienky, tak už aj my sme začali konečne so stimuláciou. Dnes je to tretí deň. Budúci týždeň idem na sono 26.4 tak som veľmi zvedavá. Pani na telefóne hovorila že odber vajíčok by mohol byť 28-29 tak snáď to všetko dobre dopadne.

mojedieta
21. apr 2022

Ahojte. Chodíme s mužom tiež do gyncare Nitra p.doktorke Urbašíkovej. Máte ju niektorá? Som teraz v pomikove kedy sa začne vlastne stimulovať ak vam chce dať dlhy protokol? Mala som jej zavolať keď dostanem menzes no žiaľ ma vypnutý mobil tak som písala SMS no žiadna odozva. Mám zmiešané pocity.

mojedieta
22. apr 2022

@lalulola môžem sa spytat? Tretí deň je 3.DC? Teda 3.deň menzesu? Ďakujem

kkk12345678
22. apr 2022

@mojedieta to tam je nejaká nová doktorka? Ja tam chodím už rok a viem že tam je len Dr Kralovic s Dr Hladovcovou 🤔

lalulola
22. apr 2022

@mojedieta ahoj, treba volať na to číslo čo je na stránke, nie priamo nej. Nahlasuješ sa na recepcii nie u doktora. Číslo 800300000

lalulola
22. apr 2022

@kkk12345678 aj ja som prekvapená, asi teda pribudla ďalšia doktorka. Veď keď vidím koľko sa tam párov strieda len za tú chvíľku čo tam ideme, tak musia mať ozaj veľa toho....

blondava
Autor odpoveď zmazal
lalulola
22. apr 2022

@blondava Veľmi držím palce 💜

blondava
Autor odpoveď zmazal
mojedieta
22. apr 2022

@lalulola ona mi kázala volať jej keď budem mat menzes.

mojedieta
22. apr 2022

@kkk12345678 áno je nová

etela_bucanska1
22. apr 2022

@mojedieta ved volaj na recepciu a povec ze sa jej nevies dovolat.

lalulola
24. apr 2022

Ahojte žienky, dnes by som si mala k Bemfole aplikovať aj Cetrotide. Neviete mi niektorá poradiť ako na to? V papieroch mám napísané že sa majú podať súčasne. Takže obe si dám večer o 20:30. Mali ste niektorá túto kombináciu? Všetko bolo ok? Ja idem na prvé sono až na 9 deň, príde mi to dosť neskoro. Vôbec mi nesledujú vývoj a dosť sa obávam toho ovariarneho syndrómu. Prosím poradíte mi?

etela_bucanska1
24. apr 2022

@lalulola to ze to sleduju tak sporadicky je bezne pre toto centrum. Poradim kazdu injekciu si daj na inu stranu brucha a kazdy den striedaj strany. Ohss mozes aj nemusis dostat, to neovplyvnis ako bude telo reagovat na mnozstvo hormonov. Pi vela vody nech sa hormony vyplavuju.