Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@etela_bucanska1 Áno máš pravdu 😊 už som z toho domotaná 🤣
@etela_bucanska1 práveže som googlila ale asi zle... ďakujem 😊
@lalulola nerob si zbytocne stres 🙂 bude tak ako ma byt
@lalulola ja som mala 6 ks 5AA ( neuchytili sa) a posledné bolo 5BB a som z neho tehotná ♥️🍀
Ahojte 😊 mám pár otázok. V piatok idem na krv po ET (4.5) a mám tam byť na 7:00. Chcem sa preto opýtať, že po odbere krvi čakám ešte na doktora? Robí sa aj sono, či ma pošlú domov a zavolajú výsledok? Viete mi prosím poradiť? Ďakujem 😊
@lalulola po odbere ides domov a medzi 12:00-15:00 ti len zavolaju vysledok. Sono sa robi az na potvrdenie srdiecka
@etela_bucanska1 ďakujem 😊
@lalulola 4.5 ?? 🫣 a kedy si mala vklad ? Držím palčeky 🙏🏻
@kkk12345678 zajtra 13.5 idem na krv, vklad bol 4.5
@lalulola to ideš už na 9dpt na krv tak skoro ti kazali?
@butterfly333 vzdy sa tak chodi
@etela_bucanska1 ja som bola teraz po et bol 28.4 a dnes 12.5 krv
@butterfly333 ja som bola vzdy na deviaty den a ked bola krv pozitivna tak volaju o tri dni na kontrolny odber.
@etela_bucanska1 aha takže každé car to ma inak.
@butterfly333 skor vo vsetkych sa chodi na 14ty den, len v gyncare sa chodi na deviaty 🙈
@gina6 anooooo podarilo 🍀 na 5 pokus 🥰 tešíme sa 🙏🏻
@butterfly333 aj si testovala? Držím palčeky 🍀🍀🍀
@kkk12345678 áno na 10dpt pekná čiarka na 12dpt slabšia a 13dpt test biely včera krv negatívna 😪
@butterfly333 áno tak skoro, ale bohužiaľ negatívna 😥
@blondava ďakujem aj nám no čo už ideme ďalej 4roky snaženia 3vklady neúspešne
@lalulola to ma mrzí ja tiež včera krv negatívna 😔
@butterfly333 to má mrzí, neboj už najbližšie to vyjde ✊🏻
ty si mala to darované však? Máš ešte niečo zmrazené?
@blondava my sme mali ICSI, MACS a predĺženú kultiváciu. Problém bol v spermiograme.

@lalulola vsetko sa da za sekundu vygooglit. Ano A kvalita je naj. https://detizezkumavky.cz/hodnoceni-kvality-emb...
Ja som mala kvalitu 5AB a som tehotna.