icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

butterfly333
13. máj 2022

@kkk12345678 v Brne sme mali 2x darované embryo no teraz som mala vklad svoje embrya no žiaľ zamrazené nemáme nič.

blondava
Autor odpoveď zmazal
lalulola
14. máj 2022

@blondava aj mňa....len nerozumiem prečo sa naujalo, lebo bolo to ukážkové embryo...a ja som ani nekrvacala ani nič... takže asi odíde až s menštruáciou ak to správne chápem...

kkk12345678
14. máj 2022

@butterfly333 to je mi ľúto 🥺

butterfly333
14. máj 2022

@kkk12345678 ďakujem

33ada33
19. máj 2022

Ahoj dievčatá nemáte náhodou info ako bude CAR fungovať počas leta? Ďakujem 😉

etela_bucanska1
19. máj 2022

@33ada33 info nemam, ale myslim si ze doktori budu vsetko odkladat a posuvat podla dovoleniek. Minuly rok mi tak odlozili ivf o 3 mesiace lebo im chybal embriolog a striedali sa na dovolenky😑

blondava
Autor odpoveď zmazal
33ada33
19. máj 2022

@etela_bucanska1 ďakujem 🤩 ja som tiež min rok čakala niekoľko mesiacov, dúfam 🙏 že tento rok bude už všetko fungovať tak ako má 👍

lucyas3
4. jún 2022

@lalulola ahoj bud s menstruaciu alebo sa “ vstrebe “ to povedali mne 😎

tajnickaaa
14. júl 2022

Ahojte, prosím Vás nestretol sa tu niekto s metódou, ktorú použili pri partnerovom spermiograme na rozpohybovanie spermií? nezapamätala som si ten názov a neviem sa dopátrať k tomu, koľko to stojí, nám to totiž použili dnes, ale keď pozerám cenník gyncare, nikde tam nič také nie je spomenuté

gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
7. aug 2022

@gina6 ahoj, ja som spokojna tehulka 😁 som v 6. mesiaci a pomaly si chystam vybavičku 😁 čakáme chlapčeka 😊

gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
7. aug 2022

@gina6 dakujem ❤️ Pre niekoho rychlo a pre niekoho pomaly 😀 kedze mam od zaciatku nevolnosti, bolesti a vsetko zle co moze tehotnu stretnut tak mne sa to vlecie 😀 a ty mas co nove?

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
7. aug 2022

@etela_bucanska1 gratulujem 😉

katka_1102
7. aug 2022

@etela_bucanska1 Waw, teším sa! Krásna správa ♥️

etela_bucanska1
7. aug 2022

@butterfly333
@katka_1102 ďakujem ❤️🥰

etela_bucanska1
7. aug 2022

@gina6 mamina sa bude mať už dobre. Prešla 6 cyklov chemoterapie, 25 vonkajších ožiarov a dva vnútorné. Vo štvrtok mala posledný. A mali sme aj koronu a zvládli sme to. 🙏🏻
Na pn som mala necelé tri mesiace diagnozu OHSS a potom som prešla na maródku s výrastkami na pätách, to som mala potom ďalšie cca 3 mesiace a potom už klasicky rizikove tehu. Byvalo mi neskutočne zle..

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
9. aug 2022

@gina6 akože sa netešíš na vklad?
Ja preživam teraz počas tehu všelijake krizy. Že načo som sa to dala, cele tehu mam problemy, a vychova a starostlivosť ma desí. A čím je bližšie pôrod tým sa bojím viac. Lebo nikdy som nebola s novorodencami v kontakte. Ani ich nedržala v rukách 🙈 ale nejako bolo a nejako bude 😀 je to prirodzené.

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
9. aug 2022

@gina6 hovori sa že keď sa už dieťa narodí tak budeme mať obavy až do konca života 😁 je to normálne. A chápem ťa. Ja som najväčšie obavy začala mať až po pozitívnom teste. Potom mi začalo byvať zle a bola som rada keď som prežila do večera 😀 a teraz začínam zas panikáriť keď si čítam príbehy z pôrodníc 🤣

etela_bucanska1
9. aug 2022

@gina6 to co mas za debila 🙈 hned by som ho menila. mne moj gynekolog nikdy nerobil problemy a este chapavo ma vypisal ze ved tolko penazi sme minuli tak nech som v klude.

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal