icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

etela_bucanska1
14. okt 2021

@katka_1102 moja jedina priprava je taka ze zatial od prveho dna cyklu beriem 3x denne estrofem a raz denne si picham fraxiparine 😁

katka_1102
14. okt 2021

@etela_bucanska1 Tie injekcie furt 😂 Dnes som si dávala tiež už aj cetrotide ku gonalu a fraxiparin. Hádam som si to dobre všetko dala 🙂 Dúfam, ze vám to vyjde 😊😊

etela_bucanska1
14. okt 2021

@katka_1102 fuuu cetrotide je peklo 😀 tu injekciu som najviac nenavidela lebo ma to potom dost svrbelo 😀 a fraxiparine ma tupe ihly a robia sa mi po nom modriny 🙄 ale uz som si zvykla na injekcie 😁 no nech nam to vsetkym vyjde 🙏🏻 ❤️

katka_1102
14. okt 2021

@etela_bucanska1 Áno, svrbelo aj mňa a mala som červený fľak 😂Po fraxiparine mam zatiaľ 1 modrinku. Najľahšie ide gonal, potom fraxi a cetrotide ozaj des 😂😂

etela_bucanska1
15. okt 2021

@katka_1102 no co? Ako? Typujem dostala si ovitrelle 😁

katka_1102
15. okt 2021

@etela_bucanska1 Ahoj ahoj 😊😊😊Nie, nie, nič som nedostala, pokračovať v stimulácii a v utorok na kontrolu idem 😂Ty si ako dopadla? 😊

gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
15. okt 2021

@gina6 waw, tak to meno chcem aj ja, uuuuzasne, blahoželám ♥️😊😊😊😊 Ja som žena xl tiež. Mne sa ta hodnota upravila pekne euthyroxom88. V podstate po pol roku mám hodnotu potrebnú pre ivf. Ty máš také vysoké tsh?

etela_bucanska1
15. okt 2021

@katka_1102 mna doktor zobral o pol hodinku skor tak som sa tesila a od 21.10. mam pridat progestanelle a 26.10. mam KET ❤️🙏🏻

katka_1102
15. okt 2021

@etela_bucanska1 Ja dúfam, že už budem mať budúci týždeň odber 😊 budem vám držať palce, nech to všetko dopadne na 1*💕😊

etela_bucanska1
15. okt 2021

@katka_1102 dneska rano som tam videla dve holky isli na odber. Tak som si hovorila ze by som si isla hned za ne pospat 😁 strasne som bola unavena nevyspata. Mozno sme sa aj videli 🤷‍♀️ Od pol osmej som tam vysedavala. Cierne okuliare, blond vlasy.. 😁

katka_1102
15. okt 2021

@etela_bucanska1 Ja som bojko pred odberom 😂Ja som tam prišla niečo po 8.30. Menili mi termín na 8.45 a blondínku si nepamätám a možno si tam už ani nebola, keď som prišla 😊😊

etela_bucanska1
15. okt 2021

@katka_1102 ahaa. Nas vymenili 😁 Mna zobral este o osmej doktor a velmi rychlo ma pozrel a dal lieky. Tak som bola rada ze som fakt dlho necakala. A ked som si uz na recepcii brala lieky tak tam tusim prisiel anesteziolog, tak sme to pekne stihli 😊 cca 8:33 mi tam dosiel taxik, tak sme sa teda asi nevideli 🙃

katka_1102
15. okt 2021

@etela_bucanska1 Ja som auto zaparkovala 8.26 pred klinikou a ešte som sedela v aute, takže sme sa míňali 😊 Možno pšište 😆

gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
15. okt 2021

@gina6 je to mozne 😁 mna tam vacsinou chlap rano vysadi a ide do roboty a ja si potom idem po svojom. A vacsinou potom dve hodiny cakam na bus domov 😀 on tam nerad chodi 😀

katka_1102
15. okt 2021

@gina6 Neboj sa, nádej zomiera posledná, aj keď si musíme každá prejsť nejakú cestu, jedna dlhšiu, jedna kratšiu 😊 Ale vždy máme nádej 😊 Určite to možné je, že sa stretneme 😊 Môj sa tvári, že mu to nevadí, ale podľa mňa áno 😂😂Ale čo pre nás neurobia 💕👣

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
15. okt 2021

@gina6 netusim. My sme si davali len zakladny lebo sme chudobni🤣 aj ten vysiel nahovno opakovane 😀

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
15. okt 2021

@gina6 my sme to skor brali tak ze dali sme zakladny a keby sa doktorke nieco nezdalo tak by sme az potom na odporucanie dali urobit drahsi. 🤷‍♀️ A kedze priatel mal po troch mesiacoch rovnake zle vysledky, tak potom v den opu nam odporucili k ivf macs, lebo aj ten treti spermiogram bol rovnako zly. My sme sli do centra s tym ze problem ma priatel a ze ideme rovno do ivf, ze nema zmysel ho preliecovat. Lebo staci jedna spravna spermia ktoru vybrali tym macs 🤷‍♀️

gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
16. okt 2021

@gina6 Moja, my sme si tiež dávali ten základný balík, kde vo všetkých smeroch nemal dobre výsledky, teda neboli ideálne. Ja mam tsh už ok, ale tiež nemám žiadnu menštruáciu, ale vajíčok vraj mám na rozdávanie, tak som zvedavá, koľko embryi sa nám podarí 🙂

katka_1102
16. okt 2021

@gina6 Nám lekárka povedala, že máme veľmi malú šancu počať prirodzene, keďže obaja máme problém. Tak veríme, že to pôjdem takto. A môj má tiež už 41 rokov, ja 32. 😊😂

etela_bucanska1
16. okt 2021

@katka_1102 a my sme isli do centra s tym ze on ma zly spermiogram a z centra sme isli ze este ja mam pcos 🤣 sem tam menzes, malokedy ovulka 🤣 cize u nas je sanca prirodzene len zazrak.

etela_bucanska1
16. okt 2021

A tiez som nadrozmerna oproti tomu co som byvala 🤣 cca 20kg naviac 🤣

katka_1102
16. okt 2021

@etela_bucanska1 Tak sme na tom rovnako 😂Akože nie je to smiešne, lebo sme z toho nešťastne, ale tak každý má svoj príbeh. Tiež mám pcos a menzes zázrakom raz za čas. Moja Dr. mi vravela, že ešte nemala pacientku, ktorá by tak dlho nemala menzes.