Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@katka_1102 držím palce
@kkk12345678 áno aj ja mám naštudované veci....a mojou správou som nechcela nikoho vystrašiť len som napísala čo sa stalo nám. Ja som bola alebo aj som (už ani sama neviem) spokojná s prístupom len ma to fakt zaskočilo keď mi to povedali....pri každom vklade nám vraveli,že sú to pekné embryá a vtedy som to ani neriešila podrobnejšie (asi som sa mala ešte viac pýtať na veci)
@momo87 áno prístup je super , len človek začína byt časom skepticky keď sa viac krát nezadari 🤷🏻♀️ A všíma si kadejaké veci… 😃
@butterfly333 Ďakujem 🙂 Odber mám za sebou, na to, ako som sa bála, tak to nič hrozné nebolo 😆😆 Odobrali mi 16 vajíčok a zajtra bude volať embryologicka a informovať nás, ako sa nám darí v labaku 🙂 Ak všetko bude OK, tak v utorok pôjdem na ET ☀️😊😊
@katka_1102 ja idem v utorok o 13:00 na KET ❤️🙏🏻
@etela_bucanska1 Tak to sa možno stretneme 😊😊😊
@katka_1102 to je super toľko vajíčok len nech sa im dobre darí. Ja chcem ísť na soft no bojim sa ze nebude čo odobrať. 😔
@butterfly333 Neviem, aká je pravdepodobnosť pri soft cykle. Mne teraz volali, ze sa podarilo 7 oplodnit, tak hádam ich prežije co najviac do utorka, potom idem na ET. Zatiaľ cítim bolesti v podbrušku, ako taká dobrá svalovka, ale je to lepšie, ako včera. Hádam sa vyhnem OHSS a bude ET. 💕🙂Držím všetkým palce ♥️
@katka_1102 no niesom už najmladšia a vraj je dobrý soft kde ide o kvalitu nie o kvantitu čiže budem velji šťastná keď bude jedno dve vajíčka.
Ahojte 🙂 2.12 máme s priateľom konečne termín na konzultáciu v Gyncare, čítam si všetky Vaše skúsenosti a všade možne na nete hľadám rôzne fóra na túto tému nakoľko tým žijem už nejaký ten mesiac... chcela by som sa informovať u žienok, ktoré podstúpili už niekoľko vkladov, koľko to vychádza finančne... viem, že je to u každého veľmi individuálne, záleží od zvolenej metódy, rôznych doplnkových služieb atď... My máme zatiaľ katastrofálny spermiogram, u mňa by nemal byť problém, odporúča sa nám ICSI. Bojím sa trošku koľko to bude všetko stáť, ak sa nám nepodarí na prvý, druhý krát... nie že by som chcela myslieť takto negatívne ale žiaľ musíme sa pripraviť aj na túto variantu a kedže to nie je najlacnejšie, človek chce mať aspoň trošku prehľad o tom, koľko si cca pripraviť... Ďakujem vopred za každú odpoveď a všetkým nám želám malé zdravé klbko šťastia a lásky ❤ ❤ ❤
@kkk12345678 uff... tak uprimne som nečakala až takú pálku :( ale asi je to tými viacerými pokusmi predpokladám keď je to zakaždým 300€... takže ak mi budú odporúčať to embryo glue a hatching (úprimne nemám šajnu čo to je :D) tak si to nemáme zbytočne dávať?? a každý další pokus (pokiaľ mám zmrazené vajíčka) teda stojí 300€?
.. ach jaj... na jednej strane je skvelé, že v dnešnej dobe existujú takéto formy pomoci párom, ktoré nemajú šancu na prirodzené otehotnenie ale na druhej strane je smutné, že na tom tak zarábajú a že pokiaľ na to ten pár nemá peniažky, tak má proste smolu :( .. každopádne dúfam, že to vyjde, nech to stojí, čo to stojí a veľmi ti želám aby tento pokus bol už posledný a úspešný ❤
@gina6 my sme boli najprv v GYN-FIV ale tam som mala nepríjemný zážitok s doktorom Harbulákom, tak sme to prestali riešiť, cca pol roka sme si dali od tohto pauzu a teraz sme sa rozhodli pre Gyncare v Nitre, ktoré mi odporučil aj moj gynekolog, tak dúfam, že nebudem lutovať 🙂
@gina6 poisťovňa hradila mimo nás, takze toto je to čo sme my zatiaľ platili…okrem tých predražených metód sú dosť drahé aj lieky na stimuláciu, tie sú okolo 250€ myslím
@gina6 metody su vsetky popisane v papieroch co sa odovzdavaju pri odbere vajicok, takze si staci precitat co budete podpisovat
@gina6 držím veľmi palce 🍀, tak u nás je problém len spermiograme, tak ideme štandardným postupom, pri darcovských vôbec nemám sajnu čo a ako 🤷🏻♀️ Ale uvidis že to pôjde aj z vlastných 🙏🏻 Treba veriť !
@etela_bucanska1 boze, všetky tieto metody by mali byt podla mna automaticky robene, hlavne to embryo glue :(
@tajnickaaa Ahoj 😊 ja práve podstupujem prvý cyklus IVF. Prvá platba bola za lieky, to bolo 380 eur,plus sme dávali mrazit spermie, lebo partner pracuje v zahraničí, to je 100 eur. Teraz mám za sebou odber vajíčok a v utorok by som mala ísť na transfer. Všetko, čo mi odporučila embryologicka, tak som dala. To je 1290 eur plus sa oplodnilo 7 vajíčok. Tak, ako písali, prvé zamrazene embryo 180 eur. Každé ďalšie 50 eur. A poisťovňa hradí 1200 eur. Uhrádza odber vajíčok a prvý vklad.
Takže nás to dokopy cca. bude stáť 2300 eur.... Tiež som bola zaskočená, pretože na konzultácii to bolo, že cca 1500 eur. Takže toľko zatiaľ moje skúsenosti, odkladám si všetky doklady. V utorok to budem vedieť všetko zrátať.
@gina6 Moja, ty ideš teraz 26, že? Na konzultáciu. Budem na Teba myslieť a daj potom vedieť. Mne možno v ten deň vložia prvé embryo, ak teda nebudem mat OHSS 😊 mám tam byt medzi 12.30 až 13.00. 🙂
@gina6 Po vklade, tuším, sa ide na 10. Deň na krv. Som zvedavá, či mi neodlozia vklad, dúfam, že nie. Takú hodinku sa zdrzite so všetkým, neboj sa, všetci sú tam ozaj veľmi fajn 😊😊
@gina6 A vieš čo, ako som sa bála ten anestezy, ani som nevedela kedy a spala som 😆 Keď mi pichli do žily látku, začala som cítiť také brnenie v tvári a potom si až pamätám, ako na mňa prehovorila sestrička na izbe, ozaj nič strašné, ale človek má obavy, je to prirodzené 🙂

Ahojte, tak po včerajšej kontrole u Dr. idem zajtra na odber vajíčok. Odhadom cca. 20 vajíčok, tak som zvedavá, koľko bude schopných 🙂 Už nech to mám za sebou a potom dám vedieť 🙂