icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
28. okt 2021

@gina6 Ahoj 🙂 Cítim sa dobre a nemôžem sa dočkať, aký bude výsledok 🙂 Dúfam, že sa to zadarilo na prvýkrát a budem skákať po strop :D :D Ved oni ti odporučia, čo bude lepšie a určite nechajú rozhodnutie aj na vás dvoch 🙂 On je vraj taký vtipálek, ale som rada, že mám doktorku, na môj vkus je príliš ,,oplašený" :D Raz som bola pri ňom, po odbere vajíčok...neskutočne rýchlo hovoril, úplne nabitý energiou :D Príde mi taký oplašený zajko :D Ale samozrejme, nič na tom nemení fakt, že je odborník 🙂 A nie, o týždeň nebude dávať zase vzorku, pokiaľ vám nič nehovoril. Môj dával iba prvýkrát pri prvej konzultácii a potom až, ked sme dávali mraziť, ked som sla stimulovať, ale nakoniec prišiel na odber vajíčok, tak dával čerstvé :D Ja by som si tak dala vit. S :D a Nemôžme :D :D

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
28. okt 2021

@gina6 ako ste zistili ze zlyhávajú vaječniky? Vekom ci vám to v car zistili? Tiež idem 4.11. dr Kralovičovi no bojim sa co poviem 4r sa snažíme nikto nám zatiaľ soft nenavrhol mam 2x vklad DE no chceme skúsiť ten soft no mám už 42r tak sa bojím či niečo z toho bude.

janie7
28. okt 2021

@butterfly333 Ahoj moja, nechcem ťa odrádzať, ale pokiaľ nemáš dobré AMH do softu by som nešla a samozrejme náš vek hrá rolu. Vidíš aj Tomáš pri mne volil hneď klasiku, nie soft a to mám AMH závideniahodné. Každopádne daj určite vedieť čo ti povedia v Gyncare, držím palčáky 😘

katka_1102
28. okt 2021

@gina6 No podľa mňa nevydržím a budem si štvrtok ráno pred odberom robiť test 🤣🤣Už rok so mnou cestuje v kufri a čaká na svoju príležitosť 🤣♥️

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
29. okt 2021

@katka_1102 určite daj potom vedieť! čakám výsledky s tebou 😉😘

butterfly333
29. okt 2021

@gina6 čo znamená také tsh?

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
29. okt 2021

@gina6 ja mam ths 1,45 to je vraj dobre a prečo musí byť 2,8?

gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
29. okt 2021

@butterfly333 Všetko pod 2.8 je v poriadku. 🙂

butterfly333
29. okt 2021

@katka_1102 ďakujem 😉

katka_1102
29. okt 2021

@gina6 Určite dám. Dnes mi volali z centra, že nakoniec mame 4 embrya a nie 3. Tak ma to potešilo, ale dúfam, že nebude treba 🙂🙂

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
1. nov 2021

@gina6 prosím vás 4.11 ideme do gyncare treba mať test?
@katka_1102

gina6
1. nov 2021

@butterfly333 ja som tam predtým volala.recepcna hovorila že odporúčajú (nie sme očkovaní),ale žiadať to od nás ako centrum nemôžu.ale dali nám vyplniť tlačivo ohľadom toho či sme očkovaní,či máme test....

butterfly333
1. nov 2021

@gina6 aha oki ďakujem my sme síce covid prekonali minulý rok.

katka_1102
1. nov 2021

@butterfly333 My tiež nie sme očkovaní, nikdy sme sa pred návštevou CAR netestovali. Dajú vám vyplniť cestné prehlásenie.

butterfly333
1. nov 2021

@katka_1102 ďakujem za info. Ani my niesme očkovaní a ani neplánujeme.

butterfly333
1. nov 2021

@katka_1102 ešte otázka treba aj výmenný lístok od gyn?
@gina6

gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
1. nov 2021

@butterfly333 ja som nemala a nik ho ani nepytal

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
katka_1102
3. nov 2021

@gina6 Ahooooj, no dnes som si pred prácou kúpila tehu testy, nevydržím do zajtra :D Najhoršie je to čakanie, nič horšie nebolo, ani injekcie, ani narkoza :D Min. týžden som mala bolesti v podbrušku, trošku ma bolia prsia, ale nechcem si namýšlať..... ráno o 7 tam mám byť a potom mi budú volať, či som alebo nie som..... už nech to mám za sebou, no plakať budem v každom prípade....

butterfly333
4. nov 2021

Baby koľko stojí v gyncare genetika 1 embryo?