icon

Ako dlho trvá proces od konzultácie po umelé oplodnenie?

33tehulka33
11. júl 2025

Ahojte ako dlho tvar prices od prvej konzultácie po umelé oplodnenie ? Resp. Vaše skúsenosti ako dlho vám trvalo dopracovať sa k babu. 9 mesiacov sa snažíme prirodzene to nepojde co potvrdili terajšie výsledky. Objednaní sme na august do spec. Centra. Bojim sa ze to bude zdĺhavé:/ ako ste to mali vy ? Od prvého stretnutia po samotný prvý vklad kolko casu to trvalo? Dakujem

lin_a
11. júl 2025

moj gynekolog ma do CAR posielal az po roku neuspesneho snazenia. Mali sme v CARe uvodnu konzultaciu, v priebehu nasledujucich 2 tyzdnov nasledovali vsemozne odbery a vysetrenia a zistili sa hned 4 diagnozy, preco to neslo prirodzene. Takze u nas bolo jasne ist jedine na IVF, ani sa neskusalo 3x IUI apod. 1. vklad/ET bol 4 mesiace od prvej konzultacie, vlastne mohol byt aj o mesiac skor, ale nechceli sme mat stimalaciu a odber cez Vianoce.
Ten proces moze byt rychly ale aj azdlhavy, je to velmi individualne, kazdy pripad je specificky a vyzaduje si ine nacasovanie.

olivia_c
11. júl 2025

@33tehulka33 my sme boli na konzultacii a dalsi mesiac som mala uz vyber vajicok a vklad.

robo1990
11. júl 2025

@33tehulka33 u nás prvé stretnutie v októbri... Riešil sa spermiogram ..po cca 2-3 mesiacoch brania vitamínov a chodení na folikulometriu neúspešne tak opäť spermiogram ale rozšírený ..potom konzultácia ohľadom ivf ..v marci odber a v apríli vklad ... Vklad sme mali len 1 lebo sme mali len 1 embryo.. na druhé ivf sme museli šetriť a nakoniec sme sa k nemu ani nedostali ..

anonym_07c630
11. júl 2025

To je veľmi individuálne. Niekto ide na vklad hneď v ďalšom cykle od konzultácie a keď nevyjde prvý cyklus, ide sa na ďalší po 3 mesiacoch. Záleží od vašich výsledkov, koľko budete mať embryí atď. Niekomu to vyjde za mesiac, niekomu za 5 rokov a niekomu nikdy…

martaatram
11. júl 2025

U nas bol odber vajicok oktober ..na konci novembra som mala vklad… ale u nas sa nedarilo 9 rokov .. mam za sebou 2x ivf uspesny bol 11 vklad
Poradila by som ti medzi tym ak sa nezadari a pojdete do centra porobit si vysetrenia ako hematologia, reproimunologia, stitna zlaza… nwch nestracas potom cas a mala si uz vsetko vysetrene .. drzim palce🤞🏻

adabise683
15. júl 2025

@33tehulka33 ja som bola rok od konzultacie cerstvo tehotna ... predtym som skusala inseminaciu ale neuspesne a vysiel "az" 3.vklad po IVF