Ako dlho trvá proces umelého oplodnenia?
Prosím vás, ako dlho trvá približne proces umelého oplodnenia? 4. 10. ideme na 1.konzultáciu do Brna.
@blabla22 ja som kdesi čítala, že 2-3 kontroly u nich, inak u svojho gynekológa
@rk123 no my budeme musieť cez poisťovňu... Ale 2,3 mesiace sú pre mňa ok....strasne sa už nemôžem dočkať.... akého lekára ste mali? My máme doktorku Irina Tokareva.
@tina.olbreitova my sme mali Stelcla.
co sa tyka tych kontrol, po ovulacii (pred ms) ides tam aby ti pozreli maternicu ci je vsetko ok. pri stimulke su vacsinou 2kontroly, ja som mala 3 lebo mi rastli pomalsie folikuly. potom ides na odber a potom na vklad, takze sa to nazbieralo 😊
ked mas vklad az v dalsom cykle tak sa to zas robi inak, ale to ja uz neviem, lebo to som nesbsolvovala. vsetko povedia urcite na konzultacii
@rk123 ďakujem moc za cenné rady
@tina.olbreitova ahoj kedy ste sa objednávali keď ste dostali taky termín a ktore centrum
My sme isli hned Reprofit. 16.8 prva konzultacia, 16.9 zaciatok stimulacie. 2 x utz u nich a vklad 4.10. 16.10 pozitivny test 🙏🏻 drzim plce nech vam to ide tiez tak rychlo. Dva tyzdne trvala poistovna myslim u nas.
@zadana19 reprofit Brno, koniec augusta a 4.10.termin
@kitta super, super, ďakujem, u nás ešte asi mesiac genetika... Ako ste to ozaj riešili v práci? Nebol problém s absenciami?
@tina.olbreitova vynechala som asi 4x my sme si davali termin hned rano a o 11 som bola naspat v praci
@kitta aha, no my to máme trošku ďalej, cca 3 hodiny cesta tam....
@tina.olbreitova bude to stat za to 🙏🏻
@sjusiquatro dôvera. 3 týždne trvalo, než sa vôbec dostali k mojej žiadosti, aby zistili, že chcú doplniť ďalší spg. Pritom čítala som tu na koňovi od iných žien, že dôvera to vie schváliť aj rýchlo..
Spg som poslala v stredu, tak som zvedavá. Pokiaľ nestihnú schváliť do konca budúceho týždňa, posúvame zas o mesiac -_-
Môžem sa spýtať koľko sa platí a co sa platí ďakujem
@kitta Cauko síce starší koment ale skúsim. To fakt to celé trvalo len mesiac? Bolo to Vaše prvé ivf? Vysetrenia nechceli najprv robiť?
@rebecca999 ja som bola po laparoskopii cerstvo, ale hormonalny profil a utz a este asi krv mi spravil vysledky moj gynekolog a tam uz len ultrazvuk a asi este aj krv brali. Asi zavidi od predoslej liecby a podobne. My sme to mali rychlo. KET este rychlejsie. Pockali sme na menzes, boli na utz a bol vklad.2tt a vybavene
@tina.olbreitova Mozem sa opytat ako u Vas dopadlo IVF? Tiez rozmyslame, ale nevieme sa rozhodnut? Preco ste si vybrali prave Brno? Dakujem krasne za odpoved ☺️
@stefania100 nakoniec sa podarilo normálne...Brno mu poradil gynekolog...
@tina.olbreitova fakt? Gratulujem😍 aj ste prišli na nejakú “chybu v systéme” prečo to nešlo či sa iba podarilo?
@rebecca999 ďakujem,malá už má 21 mesiacov....manžel má genetickú chorobu, na ktorú mu prišli....začala sa liečiť a podarilo sa.....
@tina.olbreitova wau skvele. My mame tiež rodinnú anamnézu na genetický defect ale nezdedila som🙏🏻 Každopádne aby ste boli zdraví❤️ a teda ste asi aj embrya davali testovat však.
@tina.olbreitova čo mi šiši však ste embrya nestihli. Ešte je skoro ráno mi to nemysli 😂
@rebecca999 nevadí....presne,netestovali,takže bolo to 50 na 50,či to malá zdedí....bohužiaľ zdedila....zatiaľ je to ok, prejavuje sa to až vo vyššom veku...
@tina.olbreitova to má mrzi dúfam že nič vážne. V našom prípade to bol život ohrozujúci stav a bohužiaľ to ani nedopadlo dobre. Prajem Vám aby ste boli zdravi vsetci.
@rebecca999 no vážnosť uvidíme o pár rokov...ale ďakujeme....aj vám všetko dobré 🙂 a to zlé ma úprimne mrzí...

@blabla22 to je velmi individualne, vsetko povedia na konzultacii. my sme isli asi 5x na otocku, vobec nam to nerobilo problem, niektore baby to riesili u svojho gynekologa atd. vsetko zavisi od toho ako telo reaguje, ake mas lieky atd. neda sa to uplne zobseobecnit. je tu aj diskusia reprofit brno, pripadne pozri tam, je tam vela info od bab 🙂