Ako podporiť uhniezdenie embrya?
Ahojte nejaky rady co dopomaha k uhniezdeniu embrya? Budem rada ak sa zapojite a napisete co vam pomohlo a co zase Nie citala som ze niekto odporuca ananas niekto zase nieco ine Samozrejme viem ze nic nieje 100% a to ci Sa uhniezdi je na prirodne a hlavne to ma v rukach ten hore ale mozno nejake malicka rada neuskodi a mozno pomoze nie len mne 🙂
A kedy sa zacne teda produkovat HCG baby?
@jazlyn nič nepomôže. Keď sa nemá uhniezdit tak sa neuhniezdi....A keď sa ma uhniezdit tak sa uhniezdi aj keby si na trampolíne skákala.
Ja som bola na niekoľkých IVF...krásne ukážkové embrya...raz som ležala..raz som sa tvárila ze nič a rovno do prace....raz mi bolo zle ze som týždeň prelezala...ďalší raz rovno na dovolenku...A nikdy nič.
Otehotnela som po rokoch spontánne...po chorobe, po antibiotikach...po tvrdých tréningoch s veľkými činkami, po chlastackach s kamošmi cez prvú vlnu korony ...A dieťa je o par dni na svete 😂😂 do 6 mesiaca som cvičila skoro ako bežne, turistikovala, do 7 mes jazdila takmer denne na motorke. Dodnes som pribrala len 4 kila (dieťa má.tersz 3) a cítim sa výborne.
Takže....neovplyvníš to naozaj....držím.palce. Viem ze nemyslieť sa na to nedá....ale ja som si už prestala.sledovat aj menštruáciu ani nič...A sexovali sme len tak kedy sa nám chcelo...A vtedy zrazu prekvapko 😂🤦♀️
@bambuska9 aj ja som mala v pondelok KET,tak čakám. Tiež mám tlaky v podbrušku,aj pichanie občas,no radšej si nič nenamyslam, nech nie som potom sklamaná
@jazlyn To uhniezdienie trva 1-3 dni a Hcg hormon sa zacne produkovat ihned po uhniezdeni ale prvy den je hodnota taka mala ze ho bezne testy nezachytia. Krvny ako, ale ten co ocikas nie. Treba pockat na to aspon 6 dni. A aj to je individualne. Niekto moze mat Hcg hodnoty v tisicoch a niekto ani 100 nie v ten isty den. Ja som nikdy netestovala lebo ak by mi ukazal negativny (nic by to este nemuselo znamenat ale strasne by ma to znicilo a pritom mat dobru mysel je velmi dolezite na uhniezdienie.
Som druhý deň od KET a tlaky v bruchu citim stále. Včera večer dokonca pichanie na ľavej strane. Pripomína mi to menstruacne stavy. Môj muž užíval na spomalené a malo spermií macu peruansku a ashwagandhu. Výrazne sa mu zlepšil spermiogram. Oxidacny stres nebol skoro žiaden. Ale určite pomohlo aj obmedzenie alkoholu a prestali sme fajčiť. Ja užívam kyselinu listovú, keďže ja by som mala byt ok ale žiadne špeciálne vyšetrenia mi nerobili. Vkladali mi 5dnovu blastocystu pred hatchingom s približne 100bunkami. Tak verím, že si hľadá miesto podľa toho času uhniezdovania 🙂
@mirka1633 ahoj, ako ste dopadli nakoniec, ak sa smiem spýtať? podľa krvi som tehotná tiež, už mi vyšiel aj krásny pozitívny teh test.. 4.januara ideme na ultrazvuk ❤️ tak veríme, že všetko bude dobre
@artemislix ahoj no ja som uz 8+3 ☺️ Dribec rastie uz som dostala aj tehotensku knizku 😊 tak drzim palce nech je vsetko v poriadku. Pre mna neboli najhorsie dca tyzdne na cakanie na krv ale cakanie na tieto ultrazvuky. Akurat mi doktor povedal ze mam obrovske vajecniky kvoli hyperstymulaku. Takze som znova nasadila prisnu bielkovinovu stravu a 4 litre pitny rezim, lebo pocas stulimulky ani po et mi nic neboli a ked som teraz zvolnila tuto stravu tak hop a je to tam. Cize odporucam nadalej vela bielkovin a vody kedze hcg ohss este zhorsuje
@tmonika1 az moj lekar mi to povedal ale uz v care som to videla na ultrazvuku. To si proste vsimnes take velke cierne kruzky a ja trupka som sa mala hned pytat uz tam ale vobec mi to nenapadlo lebo okrem nafuknuteho brucha mi nic nie je ani ma nic neboli a netlaci. Takze mu mi to povedal az moj gynekolig ze moj vajecnik ma 11 cm namiesto 2-3 cm
@tmonika1 to ani nie je dieta skor vela bielkovin musis prijmat ja ich doplnam este aj proteinovym praskom pre istotu nech sa tie vajecniky trosku spamataju a nech nie je problem s babom. No a co sa tyka toho hladu, tak aj u mna to je hruuuza😅 musim jest kazde dve hodiny a vobec mi nejde na chut sladke co predtym by som zjedla za vagon sladkosti 😅 kazdopadne tak tazsie na zaludku mi je iba takto vecer ina je to ok. Ja som sa strasne bala ci je vsetko v poriadku lebo mi nic nebolo az do zaciatku 8tt a teda to mi je len vecer trosku tazsie a ani unavena nie som nejak extremne takze to vyzera na jedno z tych prijemnejsich tehotenstiev 😇 kazdopadne ked z kazdej strany clovek pocuva ako by mi malo byt zle a ako by som mala spat takmer kazde dve hodiny tak som bola skor z toho nervozna ze mne nic nie je. Ale teda vcera uz som dostala tehotensky preukaz a vsetko vyzera byt ok az na tie vajecniky takze uz to len dotiahnut do uspesneho konca 😊
@mirka1633 vodu pijem, tak 3-4 litre vody denne dám určite. už po odobrati vajíčok som mala voči tomu rešpekt, tak som to dodržiavala.. A asi máš pravdu, že to čakanie na ultrazvuk je horšie ako na samotnú krv.. tri týždne čakania pred nami. ale na dobre sa oplatí čakať 😊 držím prsty, nech to dotiahnete spolu do úspešného konca. ❤️
ešte otázka, robili ste si test aj počas cakacej doby na ultrazvuk?
@artemislix asi 2x som robila aj po potvrdeni HCG krvou a pred cakanim na ultrazvuk, lebo som sa strasne bala, ze to nie je realne :D som nedokazala stale uverit, ze by sa nam to podarilo na prvu supu 🙂 resp. ta psychika je pocas toho cakania strasne rozkolisana, jeden den super happy, ze sa to podarilo, dalsi den boze ved sa urcite nieco stalo. No to k tomu asi patri 🙂 drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙂
@mirka1633 dobre.. tak niesom blázon 😄😄.. ja to budem asi tak tiež robiť. a rodičom ste kedy oznámili? my rozmýšľame, či na vianoce im povedať, alebo radšej počkať na kontrolu, či je všetko okey
@artemislix este nikto nevie 😋 dostanu taku stieraciu pohladnicu kde ked si to zotru bude nieco ako mila babka a dedko tesim da na vas v juli 2021
@mirka1633 to je super nápad 😊 na to som pozerala aj ja, ale asi počkáme až na kontrolu 😊

@bambuska9 Embryo sa uhniezduje medzi 6-10 dnom od oplodnenia. Zober si ze kolko dnove embryo ti vkadali a pridaj k tomu jeden den co uplynul od vkladu... niekedy sa tou manipulaciou pri vklade moze trochu vyvoj pozastavit takze mozno este jeden den navyse pridat.
Drzim palce.