Ako podporiť uhniezdenie embrya?
Ahojte nejaky rady co dopomaha k uhniezdeniu embrya? Budem rada ak sa zapojite a napisete co vam pomohlo a co zase Nie citala som ze niekto odporuca ananas niekto zase nieco ine Samozrejme viem ze nic nieje 100% a to ci Sa uhniezdi je na prirodne a hlavne to ma v rukach ten hore ale mozno nejake malicka rada neuskodi a mozno pomoze nie len mne 🙂
@susana0305 môže to byť aj ovitrel aj tehu, ale na tehu by ti test ukázal veľmi skoro. Vydrž a testuj okolo 9 DPT to už ti ukáže test pravdu.
@adara777 Ďakujem za odpoveď, snáď sa to podarí. po 3 rokoch by to bol sen. Aj keď dnes mi nie je najlepšie a cítim sa ako keby mam dostať ms. Za normálnych okolností by som to dostala za 3 dní, a moja ms je teda ze na deň presná....🙄 snáď sa bojím zbytocne
@susana0305 aj to čo cítiš môže byť uhniezdenie, aj kríze takže to je ok. Ale radšej sa veľmi nesleduj, snaž sa na to veľmi nemyslieť a potom skús test. Držím palce ✊
@adara777 Ďakujem dám určite vedieť co a ako. Ďakujem a pekného Mikuláša
@susana0305 ďakujem a nápodobne 😊
Ahoj dievcata, tak ja som dnes testovala 7 deň po KET, 6 dňovej mensej blastocyty, ale výsledok bol biely test. Robila som ho testom Viola, zevraj nie sú dobré to som sa dozvedela až po kúpe. Takže radosť vystriedal plač. Myslím, že u nás je to už stratené. Stále mám tlaky v bruchu a krížoch ako pred MS. Takže neviem. Test bol z ranneho moču. Myslím, že keby sa tam niečo dialo tak už by tam bol aspoň duch. Prosím babymate nejaké skúsenosti? Ďakujem za vašu radu, nech je akákolvek
@susana0305 no 7.den už majú niektoré ducha na teste, ale stalo sa aj mojej známej, že 8.den nemala nič až potom 13 deň a už ma chlapčeka. Ešte skús o 2 dni, to už bude najväčšia istota.
A naj testy sú vraj dr.Max
@adara777 Ďakujem, tak skúsim to ešte o 4-5 dní. a ďakujem za tip, kúpim si ten. Ďakujem
@artemislix mne hneď prvýkrát ET 🙂

Ahoj dievčatá, snáď mi niektorá odpovie. Bola som v sobotu 3.12.2022 na odlozenom embryotransfere, vkladali mi 6 dnovu blastocytu ale menšiu,takže mu dali známku č.2. Dnes 6.12.2022 ma bolia kríze a v bruchu mam tlak, a riadne nafúknuté, zatiaľ nespinim. Ovitrell som pochla 26.11.2022. Je možné, keď som včera večer po vypití asi 3 litrov vody za deň urobila test a bol tam duch že by to už mohlo byť tehu alebo ešte stále ovitrell. Dúfam že mi nejako poradíte, lebo ja už som ko po troch rokoch. Ďakujem vám.