icon

Ako podporiť uhniezdenie embrya?

jazlyn
15. nov 2020

Ahojte nejaky rady co dopomaha k uhniezdeniu embrya? Budem rada ak sa zapojite a napisete co vam pomohlo a co zase Nie citala som ze niekto odporuca ananas niekto zase nieco ine Samozrejme viem ze nic nieje 100% a to ci Sa uhniezdi je na prirodne a hlavne to ma v rukach ten hore ale mozno nejake malicka rada neuskodi a mozno pomoze nie len mne 🙂

Strana
z3
susana0305
6. dec 2022

Ahoj dievčatá, snáď mi niektorá odpovie. Bola som v sobotu 3.12.2022 na odlozenom embryotransfere, vkladali mi 6 dnovu blastocytu ale menšiu,takže mu dali známku č.2. Dnes 6.12.2022 ma bolia kríze a v bruchu mam tlak, a riadne nafúknuté, zatiaľ nespinim. Ovitrell som pochla 26.11.2022. Je možné, keď som včera večer po vypití asi 3 litrov vody za deň urobila test a bol tam duch že by to už mohlo byť tehu alebo ešte stále ovitrell. Dúfam že mi nejako poradíte, lebo ja už som ko po troch rokoch. Ďakujem vám.

adara777
6. dec 2022

@susana0305 môže to byť aj ovitrel aj tehu, ale na tehu by ti test ukázal veľmi skoro. Vydrž a testuj okolo 9 DPT to už ti ukáže test pravdu.

susana0305
6. dec 2022

@adara777 Ďakujem za odpoveď, snáď sa to podarí. po 3 rokoch by to bol sen. Aj keď dnes mi nie je najlepšie a cítim sa ako keby mam dostať ms. Za normálnych okolností by som to dostala za 3 dní, a moja ms je teda ze na deň presná....🙄 snáď sa bojím zbytocne

adara777
6. dec 2022

@susana0305 aj to čo cítiš môže byť uhniezdenie, aj kríze takže to je ok. Ale radšej sa veľmi nesleduj, snaž sa na to veľmi nemyslieť a potom skús test. Držím palce ✊

susana0305
6. dec 2022

@adara777 Ďakujem dám určite vedieť co a ako. Ďakujem a pekného Mikuláša

adara777
6. dec 2022

@susana0305 ďakujem a nápodobne 😊

susana0305
10. dec 2022

Ahoj dievcata, tak ja som dnes testovala 7 deň po KET, 6 dňovej mensej blastocyty, ale výsledok bol biely test. Robila som ho testom Viola, zevraj nie sú dobré to som sa dozvedela až po kúpe. Takže radosť vystriedal plač. Myslím, že u nás je to už stratené. Stále mám tlaky v bruchu a krížoch ako pred MS. Takže neviem. Test bol z ranneho moču. Myslím, že keby sa tam niečo dialo tak už by tam bol aspoň duch. Prosím babymate nejaké skúsenosti? Ďakujem za vašu radu, nech je akákolvek

adara777
10. dec 2022

@susana0305 no 7.den už majú niektoré ducha na teste, ale stalo sa aj mojej známej, že 8.den nemala nič až potom 13 deň a už ma chlapčeka. Ešte skús o 2 dni, to už bude najväčšia istota.
A naj testy sú vraj dr.Max

susana0305
10. dec 2022

@adara777 Ďakujem, tak skúsim to ešte o 4-5 dní. a ďakujem za tip, kúpim si ten. Ďakujem

entd
5. máj 2024

@bambuska9 ahoj som tu nova

veverka86
26. jan 2025

@artemislix mne hneď prvýkrát ET 🙂

Strana
z3