Ako podporiť uhniezdenie embrya...
Ahojte... Chcela by som Vás poprosiť o rady co urobiť na podporu uhniezdenia embrya..
Práve som prišla z kliniky po transfere a chcela by som urobiť všetko naozaj všetko aby sa to do tretice podarilo...
Co piť co jesť...?
Ďakujem za Vaše rady..
@simcaaaq mne kazali robiť test na 10 den po et alebo prísť na krv.. Budem ti držať palce a posielať pozitívnu energiu aby ste pod stromčekom boli už traja... 😉😉😉
@pantapanta ano??? No tak zajtra rano idem nato snaď to zvladnem lebo to bude stresujuce 😃a dam ti vediet ,dakujem moc😚
@pantapanta no co si otom myslis??? Mozem sa tesit??? 🤗
@simcaaaq ahoj...myslim že áno... Ja by som sa tešila..!!!gratulujem....
@pantapanta ďakujem pekne😊
Ahojky 😊 dnes som po transfere vkladali mi 5 dňové embryo, lebo som po predĺženej kultivacii. Kedy si môžem spraviť prvý testik?? 😊 A ako ste sa cítili vy po vklade?
Ananasovy džús, trochu vína, slabší odvar alchemilky na prekrvenie maternice
@simona1712 o 9 dní ☺️
@adelka300518 ahoj ja mam 21.12. Vklad co mam robit aby sa to podarilo 2 dc vinka cerveneho vecer po vklade a pomoze? Dobre aom to pochopila
Ahojte aj ja by som potrebovala radu ako podporit uhnezdenie
@adelka300518 Prosim Vas kedy je potrebne to cervene vino? Hned po ovulacii? Dakujem 😊
@stefania100 Alkohol sa po vklade neodporuca, v ziadnej forme.
@ingelika78 Dakujem ☺
@adelka300518 ahoj,prosím ťa, to červené víno koľko dní pred vkladom embrya? A treba piť víno aj po vklade? Ďakujem

@pantapanta ahaa dobre tak si to zapamatam🙂 ja už mam 10 den po ET a podla mojho stareho kalendara menzes mi meška asi 3 deň ,no viem že to ešte nič neznamenaa kedže vie menzes aj prisť po vysadení liekov...😏mam vložene 5dnove embriko a kazali test 26.12. Lebo na krv nemzoem ked su sviatky tak az po novom roku ale asi spravim testik 24.12 snaď to vinde a budeme mat krasny darček s priatelom 🙂 bolesti mi prešli lebo ma bolelo bruško ako pred mrškou už niekolko dní no dnes tento 10 deň akoby bolesti zmyzli tak nevem čo sa somnou deje...držte palčeky