Ako prebiehal váš KET a výsledok?
Baby, ako to bolo u vás? Ja som zoskocila zo stola a hneď, že sa môžem obliecť a ist. Dosť ma to zaskočilo. Myslela som, že ma nechajú aspoň chvíľu polezat. Nebude to mat vplyv na výsledok?
Naposledy som bola v máji a normálne som ležala 10minut. Ale počula som, že niektoré CAR to už nerobia, že však to embryjko nevypadne-neboj sa, ono sa tam chvíľu pomotká a ak sa má cucnúť, cucne sa 🍀
Ak to má výjsť, tak to klapne 🙂 je to dobrý pocit jasné chápem, ale dva vklady som bola na koze 20 minút, vklad a hned som šla dole a na wc a ten práv vyšiel. Pre predstavu je to ako chlebik natretý maslom a medzi neho sa vloží celý kmín, čiže vypadnuť nevypadne, len chápem je to ten pocit. Držím palce.
Najnovšie štúdie ukazujú že ležanie a nie len tesne po vklade ale aj počas tých dvoch týždňov po ket môže byť skôr kontraproduktívne. Ja som ležala 15 minút. A ked sme prišli domov som zaliezla do postele a v ten deň z nej nevyšla, bola som proste unavená a napriek tomu zajtra začínam 30tt. Keď to má vyjsť to vyjde, keď nie, tak nie. Ležanie určite nie je rozhodujúci faktor.
Mna zase nechavali posediet si 10-15 minut ... asi len tak pre lepsi pocit 😀 vela stastia !!!
Ahoj, ja som v RF brno ležala 10 min.

prvy et som lezala asi pol hodinu a ani tuk, druhy ket som lezala asi 4 min a musela som ist na wc a potom som sa obliekla a isla prec. a zatial vyzera, ze to vyslo.