icon

Ako prežívajú vaši partneri problémy s otehotnením?

katarinche
31. mar 2015

Vsade su diskusie z pohladu zien. Sama velmi dobre viem, ake to je kedze uz sme boli nuteni vyhladat CAR. Napriek tomu, ze moj manzel mi je velkou oporou, cele to preziva nejak inak. U neho to nie su take tie kazdomesacne sinusoidy zacinajuce sa optimizmom, nadejou, zasobovanim sa testami, ak by nahodou 1 den meskala a nasledna depka a sklamanie. A zase odznova... Ten moj to berie tak nejako racionalnejsie a s vacsim odstupom. Ale dieta velmi chce. Casto sa rozpravame o tom, co vsetko bude robit so svojim dietam, ako sa budu hrat, co budu spolu robit. No nedava najavo svoje pocity ohladom problemov s otehotnenim. Ako to preziva Vas partner? Bola by som rada, ak by prispel aj nejaky muz.

alison758
31. mar 2015

@katarinche moj takisto..vzdy mi povie ze on vie ze sa to podari a budeme rodicia aj ked ja to vidim ciernejsie...muzi su taky...vacsina nedava najavo svoje pocity

steinarka
31. mar 2015

@katarinche rovnako ako pise @alison758 .. a to chce babatko este trocha viac ako ja.. no aj napriek tomu ho vobec nic nerozhadze.. a to sa snazime 50ty mesiac 😉 hlavu hore, vsetko bude oka 🙂 🙂 🙂

deluxea
1. apr 2015

Ahoj.Môj manžel je na tom rovnako,dieťa veľmi chce,ale jeho správanie je opačné a tiež nejako nedáva najavo svoje pocity....vidí,že problém tu je,ale my sa o tom veľmi ani nerozprávame...a to som za pomaly 5 rokov snaženia už raz potratila....niekedy ma to až desí,že sa tvári,že sa preto netrápi....tvrdí,že raz bábo bude a tým je celá diskusia uzavretá....skrátka berie to z kľudom a bez nejakých vačšich emocií

katarinche
autor
1. apr 2015

To som rada, ze moj manzel nie je jediny. Asi to naozaj maju muzi inak. Tiez som uz raz potratila :(
Obcas sa bojim, ze ja chcem to babo ovela viac, kedze to prezivam intenzivnejsie. Je to dost stresujuce.

koka231
1. apr 2015

@deluxea no to co pises ako keby si mojho manzela opisovala 🙂 presne toto iste ani mi sa moc nerozpravame vcera som mala laparku prefuky vajecnikou ale mam len lavu stranu volnu prava je totalne nepriechodna aj s vysokym tlakom tym najvecsim co mohli mi to chceli prefuknut no nedalo sa a manzel ako ziadna reakcia nic ....takze tiez to neberie niejako extra sak niekedy sa podari taky flegmatik ako mozno vnutri ho to trapi len sa nevie vyjadrit alebo sa nechce

katarinche
autor
2. apr 2015

@koka231 pamatam si ta z nejakej inej temy o snazeni sa. Drzim palce, aby sa co najskor podarilo. Niekedy ten flegmaticky pristup vie nahnevat. "Iba" ta nepriechodnost je problem?
V nasom CAR dokonca ponukaju parove konzultacie so psychologom pre zlepsenie komunikacie medzi partnermi v tejto oblasti. Akurat, ze ta psychologicka vyzerala, ze kto este depku nema, ona mu ju zabezpeci. Ale idea je to dobra, kedze to vyzera byt bezne.

aureelia
4. apr 2015

Ahojte baby, mňa to akurat dnes uplne prepadlo, všade kde sa otočím samé brušká a my stále nič.. priateľ to tak neberie, vraví že bábo raz bude...ale ja už začínam byť z toho unavená...radšej nezapínam ani FB a idem sem kde prežívajú baby to isté čo ja nech nie som sama...my ideme prvykrat do centra o dva tyzdne...najviac sa obavam tych vydavkov...:(

alison758
5. apr 2015

@aureelia vydavky su to najmenej co ma trapi aj ked sme uz do toho ivenstovali vsetky nase uspory,ale omnoho horsie su pre mna tie neuspehy.drzim palce nech to vyde cim skor.ako tak citam vsetci chlapy to beru zhruba rovnako