icon

Ako riešiť PCOS a problémy s astenoteratozoospermiou?

Včera o 13:11

Ahojte baby, IDem si pre radu.
Ja mam diagnostikovany Pcos syndrom,meskajuca menstruacia, pol roka som.nrmala menzes až mi pichli injekciu q lekárka na klinike mi dala duphaston.
Beriem prvy cyklus a o dostala som.menzes .Priateľovi zistili najprv vo februári že ma oligospermiu stredné tazku q po 3 mesiacoch bol na spermiograme tak ze astenoteratozoospermia..... berie folandrol už 4 mesiace od toho februára, do výsledkom mu odporučili ivf/icsi.
Menzes prisiel skor ako som dobrala lieky , mala som 6 dní,klasika, cyklus 21 dňový som.mala keďže prvá bola injekcia kedy som mala 2 dní menzes...zatiaľ doktorka na klinike nepovedala ďalší postup len dala lieky odporučila hyfosy, na ktoré idem zajtra.
Šanca na prirodzené je ani neviem aká, po ďalšie doktorka riešila chudnutie injekcie mounjaro....aspoň 3 až 5 mesiacov lenže diabetolog nechcel predpísať....mam problem so štítnou hypotyreoza......
Mate nejaké skúsenosti ,aké vám odporučili metody alebo tak?

anonym_bde29e
Včera o 13:32

Partner zle spermie, Ty PCOS, obezita, hypotyreoza.
Toto nie je na forum laikom, ale na odporucany postup od lekarov. Doveruj im a riad sa podla ich odporucani.

anonym_c734be
Včera o 17:40

@anonym_autor skus si pozriet Naprotechnologiu, snazia sa liecit pricinu. https://share.google/IisAHsA74kwKr4H1K