icon

Ako ste sa cítili po KET?

nelly1412
29. jún 2020

Ahoj babenky ;) chcem sa len spytat ci ste citili nejake zmeny po KET, ked sa Vam podarili otehotniet. Ja som bola na vklade 26.6. A uz neviem ci si cosi nahovaram alebo nie, kedze po babatku uz dlho tuzime. Za kazdu skusenost a odpoved Vam dakujem.

Strana
z2
balalea
29. jún 2020

@nelly1412 chodím do GF v Nitre

nelly1412
autor
29. jún 2020

@maggie86 naozaj ti drzim palceky aby sa ti cim skor zadarilo 🙏🙏🙏 ja som dostala uzasnu radu od jednej skvelej osoby: " PREDSRAVUJ SI AKO BUDES STASTNA 10 MINUT PO PORODE a ono to pride " . Davam na jej slova 🙂

juliet86
29. jún 2020

@nelly1412 dakujem pekne. aj tak su to tie najkrajsie momrnty. a telo zvladne bilion viac to mas pravdu. aku statistiku uspesnosti ketov ma.centrum kde ti vkladali?

nelly1412
autor
30. jún 2020

@juliet86 vies co som v Helios Martine. A uspesnost presne neviem aku maju ale co som si zistovala su jedny z nalepsich tak hadam 🥰 a je pravda ze co ma byt to bude, ale dakedy si musime pomoct 😁😁😁

nelly1412
autor
30. jún 2020

@petruska21 ty ale asi chodis do BB Helios co ? A ako si stravila dnesny den ? Prepac ze som zvedava len som zvedava 😂 aj si mala nejake pocity ?

petruska21
1. júl 2020

@nelly1412 do MT chodim 🙂 no včerajší den :D pohádali sme sa s manželom a to som od vkladu aká kludná bola :D asi začínajú pracovať hormóny, ale to je dobre aspoň viem, že sa niečo deje. A ty ako?

nelly1412
autor
1. júl 2020

@petruska21 joooooj no dufam ze len pekne pracuju, kazda jedna co tuzi byt mamickou so to zasluzi 🙏
Ja som fajn na tom nejako extra nic, kludna som tiez. No co mam pocit ( alebo si to nahovaram ), ze ma castejsie a intenzivnejsie boli podbruskom ...

petruska21
1. júl 2020

@nelly1412 to aj ja mám taký pocit zvláštny v bruchu ako keby ma bolelo, tak cudne, ale snažím sa nevšímať si to moc 🙂

nelly1412
autor
1. júl 2020

@petruska21 jooooj strasne moc nam to prajem. A mam skveleho partnera, ktory ma k tomu podporuje este a stoji za mnou dej sa co dej. Aj ked to nevislo povedal ze mame dalsich a jeden je urcite ten ktory bude nasim dietatkom.

smejulinko
30. aug 2020

@nelly1412 ahoj aj sa Vám podaril Ket ako ste sa cítili po ňom, my sme boli v auguste a mám zmiešané pocity lebo má ani prsia nebolia a nič

nelly1412
autor
31. aug 2020

@smejulinko ahoj. Nam sa podaril KET, momentalne sme v 13tt 🙏 toto bol nas 2 vklad pretoze prvy nam v decembri nevysiel...
No mala som nejake jemne bolesti pod bruskom, prsia ma boleli normalne ako keby mi ma prist ms ... nijake zvlastne pocity ... az od nejakeho 6-7tt mi ostavalo blbo ale to sme uz vedeli ze cakame babo.

Strana
z2