icon

Ako ste sa cítili pri užívaní liekov pred kryoembryotransferom?

sofia1
29. okt 2016

Ahojte kočky,chystam sa na KET a chcem sa opytat ako ste sa citili pri uzivani liekov pred KET a kolko embrii ste si dali vložiť? 🙂

Strana
z2
anov
6. nov 2016

@xeroma Ja akurat rozmyslam ze zajtra rano testnem dnes by som mala dostat ms takze aj podla toho uvidim ze co... tak drzim prsty aj nadalej

sofia1
autor
6. nov 2016

@xeroma jeeej moc sa tesiiiim,drz sa a ozvi sa

sofia1
autor
6. nov 2016

@xeroma a kolko ti vložili?

xeroma
6. nov 2016

Baby ďakujem,dúfam,že to bude OK. Vkladali sme jedno,ale predtým keď sa mi uchytili dve,som mala ducha už na štvrtý deň. Aj včera som skúšala testovať a bola iba /.

sofia1
autor
6. nov 2016

@xeroma tak prve mas uz dvojičky?

anov
8. nov 2016

no ja to balim pre tentokrat dosla mrcha ani som si test robit nemusela je to jasne nabuduce snad....

sofia1
autor
8. nov 2016

@anov to vazne??😢

sasenka6
5. dec 2016

@parvinka0001
Ahoj prosím ta , prečo máš vsetky tie lieky pred KET? Vysvetlila by si mi to prosím ta lebo ma čaká niečo podobne s rozdielom ze mi môžu vložiť max 1 embryo

parvinka0001
5. dec 2016

@sasenka6 netusim 😂veduca je tiezpo ivf a ostala zarazena kolko ich mam ....ale nevysli to

sasenka6
5. dec 2016

@parvinka0001
Jaj tak to ma mrzí 😔 nabudúce vyjde 😉
A ťažkosti ta po akej dobe prešli? Nebolo to OHSS ci to z liekov pred ket nebýva?

parvinka0001
5. dec 2016

@sasenka6 mala som aj ohss a kvoli tomu som skoro skoncila v nemocnici ..ale nakolko svokra je sestricka tak mi pichala infuzie ...ale to bolo po odbere v septembr...a ket bol v novembri ....ale ako nahle so vysadila vsetko ustupilo....

sasenka6
5. dec 2016

@parvinka0001
Juuj no OHSS mám ajja ale žiaden vklad mi nerobili kvôli tomu.
Takze si mala OHSS po OPU a potom aj pred ket?

parvinka0001
5. dec 2016

@sasenka6 nie po opu bol ohss kde som skoncila na infuzkach....a ootom ked som zacala brat pred ket tabletky tak mi znich bolo zle....u mne tiez nebol kvoli tomu vklad ..ako nesiesl ohss? Ja som vracala od utorka do piatku bolo to hrozne

sasenka6
5. dec 2016

@parvinka0001
Jaaj tak, zle som to pochopila.
Mne bolo zle od žalúdka uz posledný deň pichania stimulky a prestala som jesť nič mi nechutilo . A hneď ako som sa prebrala po OPU to začalo . Zvracanie , 2 dni vkuse ma napinalo, nemohla som spat, infuzky ako ty a dva krát mi vyberali vodu z brucha . Ako hovoríš bolo to hrozne. Nič horšie som este nezažila 😂
Tebe robili punkciu vody ?

Strana
z2