Ako zvýšiť úspešnosť prijatia embrya po KET?
Ahojte baby, minulý cyklus som absolvovala odber vajicok,avšak živý vklad nebol mozny,mala som 24 odobratych vajicok, dostala som injekcie inhixa.....oplodnenych bolo 19 a z toho 14 embryii sme dali zamrazit, 26.den cyklu prišiel menzes ,dostala som lieky, na kontrole bolo všetko ôk,mam riadeny cyklus ci ako sa to vola, 31.8. Mam ist na kontrolu , chcem sa spýtať ako pomôcť úspešnému prijatiu embrya,samozrejme nejaké pokyny dostanem ,aj vrámci kliniky som si pozrela co robiť po vklade,ale zaujíma ma skúsenosť iných bab......... možno že blbá otázka ale aj tak ....😊
14? 😵😵 to je velmi vela
Ja som napr. isla rovno z centra na povestné hranolky 😀
14? 😵😵 to je velmi vela
@cakanka22 to aj ja , paradoxne ten vklad sa podaril 😆, akoo dobre bolo tam aj veľa inych faktorov, ale niekde som čitala študiu že slané jedlo podporuje uhniezdenie a v kombinácií s endorfínmi čo pri jedení Mc Donaldu zaživame to ma pozitívny účinok. 🤔
@velkanika na začiatok stači aspoň Bromelain 5 dni pred a asi 3-5 dni po vklade... Na nete sa dajú nájsť k tomu presné inštrukcie.
Embryí mate požehnane, ak vklady nebudú vychádzať tak potom existuje veľa spôsobov ako podporiť uhniezdenie.
@anonym_3461b9 jasne ja len sa pýtam zas nerobím z toho cirkus, v strese nie som absolútne aj celý priebeh zvladam super, myslím psychicky, len ma napadla taka myšlienka že ako ešte troska k tomu dopomoct....dakujem
14? 😵😵 to je velmi vela
@cakanka22 áno 14 mrazených embryi,ani ja som nechápala, teda vsetke sme dali zamrazit aj nám tak radili aj chceli sme s priateľom spomínali vek aj celkovo všetko okolo toho, a dosť kvalitné mame čiže uvidíme o pár dní pri prvom vklade, slané?
@cakanka22 to aj ja , paradoxne ten vklad sa podaril 😆, akoo dobre bolo tam aj veľa inych faktorov, ale niekde som čitala študiu že slané jedlo podporuje uhniezdenie a v kombinácií s endorfínmi čo pri jedení Mc Donaldu zaživame to ma pozitívny účinok. 🤔
@anonym_3461b9 akože slané jedla? Hmmm zaujímavé veci sa dozvedam😊
@anonym_3461b9 jasne ja len sa pýtam zas nerobím z toho cirkus, v strese nie som absolútne aj celý priebeh zvladam super, myslím psychicky, len ma napadla taka myšlienka že ako ešte troska k tomu dopomoct....dakujem
@velkanika pozor na bromelain ak užívaš aj lieky na riedenie krvi
@velkanika 14 zmrazenych embryii po predlzenej kultivacii? 14 embryii sa premenilo do blastocysty? To je dost dolezita info
@velkanika ja som sa na to pytala priamo v klinike, co mozem spravit pre podporu. Bolo mi povedane - kyselina listova, omega 3, dostatok tekutin
@anonym_3461b9 aj mne, tie kde som bola hned na hranolky vyšli 😀 moze byt na tom pravdy, aj po vklade teraz vo februari som mala chut na mastne a tazke jedla/kebab,hranolky, pizza... preslo to asi po mesiaci 😦😃 ale mala som velmi chut na slane

@velkanika na začiatok stači aspoň Bromelain 5 dni pred a asi 3-5 dni po vklade... Na nete sa dajú nájsť k tomu presné inštrukcie.
Embryí mate požehnane, ak vklady nebudú vychádzať tak potom existuje veľa spôsobov ako podporiť uhniezdenie.