Koľko embryí je vhodných na zamrazenie?
Koľko ste mali odobratých vajíčok a koľko embryí bolo vhodných na zamrazenie??
Mne bolo odobratých 13, z toho 11zrelých a 7vhodných na oplodnenie. Zdá sa mi to málo. A ešte sa bude ten počet znižovať, však? Bojím sa, že nebudeme mať kvalitné embrijká a nič z toho nebude. 😏
Odobratych 13, vhodnych 10, oplodnenych 7 a premenenych do blastocysty len dve. Z prveho vkladu sme tehotni ☺️
@jone228 presne si nepamätám, ale okolo 12 vajičok..potom 9 vhodných, napokon 4 embrya. 3 boli vybornej kvality 1 nižsej kvality.
Podaril sa až tretí vklad z lepších embryí.
1 kolo 3 vajíčka, 1 oplodnené nedosiahlo tretí deň
2 kolo 14 vajíčok, 7 oplodnených, 7 vkladov z toho posledné dvojičky a nič
@jone228
4 vajíčka, 4 oplodnené, 3 embryá, 1. vložené skončilo neúspechom, z druhého máme dcéru. Teraz som otehotnela spontánne, takže ešte jedno embryo zamrazené.
ja som mala 21 vajicok - 18 zrelych, z toho 15 embryi, do 5 dna prezilo a zmrazilo sa 7. zatial 4 isli na genetiku, z toho dve su v poriadku. Takze predpokladam, ze ked dame otestovat zbytok, dokopy tu budu 3-4 zdrave embrya z 21 vajicok. Zalezi ale aj od tvojho veku a vyvoj moze byt celkom iny. Uvidite, drzim palce.
Tak nakoniec z tých 13 odobratých, 11zrelých a 7vhodných na oplodnenie, máme 3 zamrazené embrijká. Dúfam, že nám to výjde.
Tak nakoniec z tých 13 odobratých, 11zrelých a 7vhodných na oplodnenie, máme 3 zamrazené embrijká. Dúfam, že nám to výjde.
@jone228 to takmer jak my, len nam sa zamrazili len dve. Normalne som kvoli tomu plakala, lebo to IvF stoji vela penazi a bala som sa, ze z toho nic nebude a budem to musiet podstupovat cele odznova. No prve embryjko sa hned ujalo a dnes som v 7.mesiaci ☺️. Tak drzim palce, aby aj vam to vyslo
@jone228 to takmer jak my, len nam sa zamrazili len dve. Normalne som kvoli tomu plakala, lebo to IvF stoji vela penazi a bala som sa, ze z toho nic nebude a budem to musiet podstupovat cele odznova. No prve embryjko sa hned ujalo a dnes som v 7.mesiaci ☺️. Tak drzim palce, aby aj vam to vyslo
@anonym_496bcb Tak to je super, gratulujem, nech to všetko dobre dopadne do úplného konca 😊🩷
A prečo ste šli do ivf? Mali ste nejaký problém?? Lebo u nás zatiaľ nič nezistili, len 7rokov sa nedarí a všetky vyšetrenia v poriadku. 🤷♀️ Tak som taká skeptická voči tomu.
@anonym_496bcb Tak to je super, gratulujem, nech to všetko dobre dopadne do úplného konca 😊🩷
A prečo ste šli do ivf? Mali ste nejaký problém?? Lebo u nás zatiaľ nič nezistili, len 7rokov sa nedarí a všetky vyšetrenia v poriadku. 🤷♀️ Tak som taká skeptická voči tomu.
@jone228 tiez sme nemali nejaky zasadny problem. Ale nelutujem rozhodnutie ist do IVF. Bolo to to najlepsie, co sme mohli spravit 🙂
@jone228 tiez sme nemali nejaky zasadny problem. Ale nelutujem rozhodnutie ist do IVF. Bolo to to najlepsie, co sme mohli spravit 🙂
@anonym_496bcb No ja mám už z toho všetkého depresie, plačem a nič ma nebaví. Aj ten tlak z okolia znášam ťažko a neviem sa cez to povzniesť. Už to je naozaj dlhá doba.
Ak má psychika vplyv na ivf tak mi určite nevýjde ani jeden vklad...lebo mám ju total podlomenú. 🙄
@anonym_496bcb No ja mám už z toho všetkého depresie, plačem a nič ma nebaví. Aj ten tlak z okolia znášam ťažko a neviem sa cez to povzniesť. Už to je naozaj dlhá doba.
Ak má psychika vplyv na ivf tak mi určite nevýjde ani jeden vklad...lebo mám ju total podlomenú. 🙄
@jone228 tak ale aj z tych hormonov,co sa beru pocas ivf mozes byt psychicky velmi zle. Nastastie u mna sa to nijak neprejavilo. Teraz ti nechcem hovorit,ze mas mysliet pozitivne (ono sa to tazko da,ked sa necitis dobre), ale dkus mysliet aspon neutralne. Ja som to tak mala. Nevkladala som do toho nadeje,ze to urcite vyjde. Skor som sa k tomu stavala tak, ze uvidime. A potom som bola prijemne prekvapena 🙂
12 odobratych, z toho 11 vhodnych na oplodnenie z toho 9 sa podarilo oplodnit a do 6. Dna prezili 4 a tie idu ma genetiku tak uvidime.

soft stimulacia, 3 vajcia - 3 embrya.