icon

Aktuálne skúsenosti z Gyn - fiv v Nitre

koka231
18. máj 2015

Ahojte budem vdacna za kazu radu pomoc a chcela by som vas poprosit ci by ste sa podelili o skusenosti ako to prebieha aktualne v NR gyn five ....

Uz 5r nemozem zostat tehotna a Moj problem ktory mi zistili len pred dvomi mesiacmi je ze som bola na laparoskopii prefuku vajecnikou kde mi zistili priechodny len lavi vajecnik ci vajcovod pravy je uplne nepriechodny moj dr mi yeraz predpisal clostyl a duphaston a ak do troch mesiacou nezostanem tehu tak smer centrum ..mm spermie su v poriadku ....a tak planujem ze by som zasla do gyn fivu v NR lebo to mam najblizsie
mam VsZP a chcela by som sa spytat kolko ste platili a kolko vam preplacala poistovna ako dlho ste cakali na schvalenie ...a pristup zdravotneho presonalu v tomto centre dakujem za kazdu odpoved

stefaniaj
24. okt 2015

@koka231 tak drzim palce nech Ti všetko víde tak ako si praješ a potom daj info ako to celé prebieha. Mozno sa aj ja rozhodnem pre ivf, tak aspon mi dáš infošky čo ma čaká 😉

koka231
autor
24. okt 2015

@stefaniaj dakujem velmi pekne 🙂 jasne dam infosky ...ale je ro zdlhavy proces

stefaniaj
24. okt 2015

@koka231 hej viem, že je to zdĺhavé, ale tak čo by sme nespravili pre miminko 🙂

koka231
autor
24. okt 2015

@stefaniaj ved to ze clovek caka ze sa podari prirodzene a po case zisti ze je niekde chyba

koka231
autor
15. nov 2015

@stefaniaj ahoj ako si sa rozhodla idete na to ivf ja si idem zajtra po lieky na stimulku

stefaniaj
15. nov 2015

@koka231 ahoj, este sme sa nerozhodli...chceme ist este na kontrolny spermiogram, len manzel musi este dobrat vitaminky, no a podla vysledkov sa rozhodneme...tak ty uz zacinas? Juuuj silno ti drzim palceky 😉

zrzka23
7. dec 2015

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať či v Nitre bola aj nejaká samoplatkyna po 39 roku. Koľko to asi tak vyjde finančne, Dosť ma vyčerpalo pred rokmi aj doplácanie s poisťovňou tak by som to chcela ešte skúsiť len neviem či to finančne zvládnem. Ďakujem za akúkoľvek radu.

wanda52
20. máj 2016

ahojte dievčatá, aj keď je to už stará téma..boli ste spokojné v tomto centre? Myslím, či vás hneď netlačili do umelého oplodnenia? Ja uvažujem nad IUI, s tým som stotožnená. Iný spôsob zatiaľ neviem nejak akceptovať. A ako prebieha tá laparoskopia? Ďakujem

misela103
4. aug 2016

Ahojte viem si vybrat lieky na stimulaciu aj v Nr?

koka231
autor
4. aug 2016

@misela103 ahoj ano aj v nr si vies vybrat v tej lekarni kde sidli aj GF

misela103
5. aug 2016

@koka231 Ahoj dakujem ti za odpoved... neviem ci mas skusenost alebo ako to nazvat lebo ja chodim do BA GF a dr mi povedal ze lieky Luveris nech si vyberiem u nich lebo inde budem doplacat 38EUR a takto len 12 centov. asi nevies kolko budem doplacat v nr? a prosim ta aj vies ako sa vola ta lekaren v NR nech si tam viem zavolat? dakujem pekne

koka231
autor
5. aug 2016

@misela103 no mam aj skusenost aj som navstevovala GF a aj tu lekaten 😊 takze viem ze tam lieky maju ale ci vsetky to si fakt budes musiet zavolat ...no cialo nemam ale ked si das Gin Fiv Nitra hodi ti aj adresu a ta lekaren je v tej istej budove takze mozno sa niejako dopravujes aj k nazvu lekarne alebo budovi ...ale skusim kuk ci to nenajdem

koka231
autor
5. aug 2016

@misela103 toto je ona ta lekaren kde sidly aj GF

misela103
5. aug 2016

@koka231 jeeeezis ty si poklad dakujem kraaasne 🙂

koka231
autor
5. aug 2016

@misela103 nani zaco ked viem rada pomozem 😉

drobec1985
10. aug 2016

Ahojte dievčatá nevieme sa podeliť o skúsenosti s vyšetrením HyFoSy? Boli sme na 2 konzultáciách čo mi robili mám zatial OK, tak Dr. povedal toto vyšetrenie a stále váham :( Potrebujem trošku posmeliť asi.....stále dúfame že sa podarí s manželom. Ale asi by som to už nemala odkľadať :/ ĎAkujem Vám

annamary27
10. aug 2016

@drobec1985 skús asi skor v téme pipiny z gyn fiv,tam asi chodí viac báb.

drobec1985
10. aug 2016

@annamary27 Ďakujem ti :* :*

koka231
autor
10. aug 2016

@drobec1985 urcite by som vyskusala ...ja osobne hyfosy nemam za sebou ale ja som bola na diagnosticej laparoskopii s chromopertubaciou je to v podtste to iste len laparka sa robi v narkoze a rovno ked je nieco upchate tak to aj budu skusat spriechodnit ...ja som na tom bola hned ale nie z centra ale moj dr ma na to poslal ze naco zbytocne hormony pchat nebude domna ...a dobre sme urobili lebo mi tam zistili nepriechodne vajcovody ..jeden spriechodnili a druhy sa nepdaril ..a podstupili sme ivf

drobec1985
10. aug 2016

@koka231 no a ja ked som môjmu gynekolovi minulý týžden hovorila či nie je iná možnosť povedal nie....ako no coment....Radšej by som aj ja také podstúpila čo píšeš ty....Ďakujem ti teraz neviem či meninť gynekologa svojho alebo ísť na to vyšetrenie v Gyn-Five :/ si zlatá díkes

koka231
autor
10. aug 2016

@drobec1985 spytaj sa na to v GF ze chces take nieco podstupit ..a ak sa ti tvoj gyn nepaci kludne ho zmen maz na to pravo 😉

misela103
13. sep 2016

Ahojte baby co chodíte do gf nitra ja tam idem zajtra na kontrolu pretoze dr. harbulo bude zajtra tam a chcem sa spytat ako sa tam da parkovat autom? lebo podla fotiek nikde... dakujem pekne za odpovede 🙂 pekny zvysok dna

monique33
28. sep 2016

@misela103 ahoj ja som tam zacala chodit tento mesiac..parkujem bud v nemocnici ak tam najdes volne miesto alebo okolo toho sidliska..je to tam o drzku parkovat

misela103
28. sep 2016

@monique33 ahoj uz to mame za sebou boli sme tam skoro rano tak sme parkovali v nemocnici

monique33
3. okt 2016

@misela103 boli ste na prvej konzultacii?

misela103
4. okt 2016

@monique33 Nie na kontrolu nas poslali tam lebo harbulo mal vtedy sluzbu tam mam za sebou 2 IVF neuspesne aj ked este jedna kontrola ale je to uz jasne vcera sme boli na prvej a bol uz 12 dpt.

aureelia
10. feb 2017

ahojte baby, ja tiež chodím do Nitry. Máte niektorá na predaj (alebo chcete bezplatne posunúť) Augmentin? díky moc.

barborital00
10. feb 2017

@aureelia ja mám. Koľko tabletiek potrebuješ?

aureelia
13. feb 2017

ahojky, viem, že sa to predava v krabičke, a tam su tusim dva sáčky, tak apson jeden celý ten sáčok..dakujem. môžeme sa skontaktovať? napíš mi pls. IP..díky

lienka737
13. feb 2017

@wanda52 no mňa tlačili hned.
A stále tlačia.