Aktuálne skúsenosti z Gyn - fiv v Nitre
Ahojte budem vdacna za kazu radu pomoc a chcela by som vas poprosit ci by ste sa podelili o skusenosti ako to prebieha aktualne v NR gyn five ....
Uz 5r nemozem zostat tehotna a Moj problem ktory mi zistili len pred dvomi mesiacmi je ze som bola na laparoskopii prefuku vajecnikou kde mi zistili priechodny len lavi vajecnik ci vajcovod pravy je uplne nepriechodny moj dr mi yeraz predpisal clostyl a duphaston a ak do troch mesiacou nezostanem tehu tak smer centrum ..mm spermie su v poriadku ....a tak planujem ze by som zasla do gyn fivu v NR lebo to mam najblizsie
mam VsZP a chcela by som sa spytat kolko ste platili a kolko vam preplacala poistovna ako dlho ste cakali na schvalenie ...a pristup zdravotneho presonalu v tomto centre dakujem za kazdu odpoved
@alinaxx awojjjj sory že sa chcem spýtať ale presne ten problém mám aj ja ako ty. ..prvykrat som bola vo ferticent nevyšlo. ...chcem skusit Nitru nakoľko to mam bližšie. ...koľko si platila za lieky? ??či vlastne čo konkrétne tá vyšlo 800eur???dôveru mám aj ja. ..diky za odpoveď
Ahojte, dnes som uverejnila už 9 časť skutočného príbehu dvoch žien, ktoré absolvovali umelé oplodnenie. Dúfam, že si pri čítaní oddýchnete a prinesie vám nové povzbudenie...
ahoj no u mňa to bolo ale roku 2015 potom sa to navýsilo ešte o nejaké eurá kvôli tomu, že som mala problémy a utrogestan brala vlastne až do 20 tt .ale bolo to v roku 2015 takže čo som pozerala cenník išlo to hore . pozriem doma papiere aby som nezavádzala.a napíšem čo tam bolo zahrnuté presne .
Baby kolko dni ste brali luveris a cetrotide? Zatial si picham len gonal a to uz 8 dni. Vcera mali vajka 7-8mm, jedno 12mm a sliznica 7mm. Zajtra idem na dalsiu kontrolu.
Ahojte, neviete mi niekto povedať koľko trvá objednanie na spermiogram?
@husky48 práveže som zmenila dr. A včera som bola u novej a ta povedala , že podľa sona a keď som už brala lieky ktoré mi mohli pomôcť a nepomohli nebude iné riešenie. Ale ide o jednodnovu chirurgiu tak už to chcem mať za sebou, v živote som zatiaľ nebola operovana tak mám obavy, ale kvôli bábätku čokoľvek podstupim
@ruzicka603 ahoj už si tam bola? Ja sa tam mam objednať a neviem co od toho čakať a na co sa nachystať. 😕
ahojte,existuje nejaka mamička,ktora otehotnela hned po prvom ivf??
Ahojte, nám vyšlo hneď 1. IVF pred cca 5 rokmi a teraz sa chystáme všetko podstúpiť ešte raz, ale už v Nitre, predtým sme chodili do BA
@lucia_85 v nitre robia len sono a konzultacie a odoberu krv..zakroky, odbery vajicok a vstupne vysetrenia da robia aj tak len v ba..a prosim vas kolko embryi ste si davali vkladať?davali ste aj pedlzenu kultivaciu a embyoscop?podaril sa hneď prvy vklad ci az transfer zmrazenych?dakujem
Nám vstupné vyšetrenia urobili už v Nitre, zákroky a odbery vajíčok to viem že v BA. My sme si dávali vkladať 2 vajíčky - 1 bolo dvojbunkové a 1 štvorbunkové a jedno sa ujalo. Na zmrazenie nám už nič neostalo bohužiaľ, tak všetko musíme podstúpiť ešte raz.
Predĺženú kultiváciu ani embryoscop sme nedávali, keďže sme mali málo vajíčok tak nám to vlastne ani neponúkli
@lucia_85 ake vstupne vam robili v nr?my sme spermiogram,urologa,dedicne podstupili v ba..v nr bola len konzultacia co nas čaká,potom to v ba a teraz konzultujeme v nr..v nr nemaju labak tam vam spermiogram neurobila..to som myslela tymi vstupnymi vysetreniami..
mne robili vstupné gynekologické vyšetrenie a manželovi robili spermiogram - asi sa to už zmenilo odkedy ste tam boli, lebo utorky majú vyslovene len na spermiogrami, ešte mám prísť na krv druhý až piaty deň cyklu a potom si nás majú zavolať až keď nám schváli žiadosť o IVF poisťovňa
Ahojte dievcata, aj my planujeme navstevu v Nitre, lebo je to blizko, ale som sklamana, ze traba ist do BA koli samotnemu IVF. My uz mame syna z IVF z Martina, ale bolo to unave chodit tak daleko,aj ked su tam vsetci spickovi. Je tu nejaka snazilka co nedavno rozbehla cely cyklus? Planujeme sa objednat na skusobny spermiogram,a potom sa uvidi. Vdaka za kazdu odpoved.
My zatiaľ čakáme na schválenie poisťovňou a potom ideme do toho, do Bratislavy treba ísť v podstate iba 2x - raz na výber vajíčok a druhýkrát na vklad, tak to si myslím, že sa dá.

Ahojte snazilky, viete mi prosim poslat telefonne cislo na Nitru, lebo na nete som nic nenasla , dakujem velmi pekne