icon

Aktuálne skúsenosti z Gyn - fiv v Nitre

koka231
18. máj 2015

Ahojte budem vdacna za kazu radu pomoc a chcela by som vas poprosit ci by ste sa podelili o skusenosti ako to prebieha aktualne v NR gyn five ....

Uz 5r nemozem zostat tehotna a Moj problem ktory mi zistili len pred dvomi mesiacmi je ze som bola na laparoskopii prefuku vajecnikou kde mi zistili priechodny len lavi vajecnik ci vajcovod pravy je uplne nepriechodny moj dr mi yeraz predpisal clostyl a duphaston a ak do troch mesiacou nezostanem tehu tak smer centrum ..mm spermie su v poriadku ....a tak planujem ze by som zasla do gyn fivu v NR lebo to mam najblizsie
mam VsZP a chcela by som sa spytat kolko ste platili a kolko vam preplacala poistovna ako dlho ste cakali na schvalenie ...a pristup zdravotneho presonalu v tomto centre dakujem za kazdu odpoved

lvancova
13. mar 2017

Ahojte snazilky, viete mi prosim poslat telefonne cislo na Nitru, lebo na nete som nic nenasla , dakujem velmi pekne

kitti0503
31. máj 2017

@alinaxx awojjjj sory že sa chcem spýtať ale presne ten problém mám aj ja ako ty. ..prvykrat som bola vo ferticent nevyšlo. ...chcem skusit Nitru nakoľko to mam bližšie. ...koľko si platila za lieky? ??či vlastne čo konkrétne tá vyšlo 800eur???dôveru mám aj ja. ..diky za odpoveď

laurakrauz
1. jún 2017

Ahojte, dnes som uverejnila už 9 časť skutočného príbehu dvoch žien, ktoré absolvovali umelé oplodnenie. Dúfam, že si pri čítaní oddýchnete a prinesie vám nové povzbudenie...

https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/

alinaxx
3. jún 2017

@kitti0503

ahoj no u mňa to bolo ale roku 2015 potom sa to navýsilo ešte o nejaké eurá kvôli tomu, že som mala problémy a utrogestan brala vlastne až do 20 tt .ale bolo to v roku 2015 takže čo som pozerala cenník išlo to hore . pozriem doma papiere aby som nezavádzala.a napíšem čo tam bolo zahrnuté presne .

kitti0503
9. jún 2017

@alinaxx Ahoj už si sa kukla nato????

janulka_1
15. jún 2017

Baby kolko dni ste brali luveris a cetrotide? Zatial si picham len gonal a to uz 8 dni. Vcera mali vajka 7-8mm, jedno 12mm a sliznica 7mm. Zajtra idem na dalsiu kontrolu.

alinaxx
21. jún 2017

@kitti0503
ahoj ano pisala som ti ip posielala som ti fotky nechcelo sa mi to vypisovať.pošlem ešte raz prosím ťa napíš či prišlo pa

kitti0503
21. jún 2017

@alinaxx Ahoj nič mi nedošlo

majuska72
6. júl 2017

Ahojte, neviete mi niekto povedať koľko trvá objednanie na spermiogram?

husky48
6. júl 2017

@majuska72 Ja som mojho manzela objednavala do centra.tam robia spermiogram kazdy utorok.volala som vstredu a objednala ho hned najblizsi utorok.takze celkom rychlo.akurat vysledky budu vraj do 2 tyzdnov. Co som necakala,ze tak dlho

majuska72
6. júl 2017

@husky48 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď ! Tak to je celkom fajn,že hneď na ďalší týždeň vás objednali. Ja som myslela, že robia odbery 3x do týždňa ,lebo na vizitke majú napísané pondelok -streda -piatok .

husky48
6. júl 2017

@majuska72 neviem ako to funguje inde. My sme chceli co najrychlejsie,tak som volala do car a bude to za 20€ ale zas rychlo. Skus ked tak tam zavolat.mali by ti povedat kedy maju najblizsi volny termin 😉

majuska72
7. júl 2017

@husky48 my tiež máme ísť do gyn-fiv v NR 🙂 muž má teraz v robote blazninec, tak to chcem riesit, keď sa to tam ukľudní, preto som zisťovala , koľko dopredu treba volať. Ďakujem ešte raz 🙂

husky48
7. júl 2017

@majuska72 za malicko. Drzim palce😝

majuska72
7. júl 2017

@husky48 ďakujem 🙂 aj keď myslím že výsledky budú dobre, problém mám skôr ja :( a asi sa nevyhnem operacii

husky48
7. júl 2017

@majuska72 treba nech ti porobi doktor vysetrenia.podla toho aj zvoli riesenie. Nemysli hned na to najhorsie. Vsetko sa da riesit. V dnesnej dobe je vela moznosti 😉

majuska72
7. júl 2017

@husky48 práveže som zmenila dr. A včera som bola u novej a ta povedala , že podľa sona a keď som už brala lieky ktoré mi mohli pomôcť a nepomohli nebude iné riešenie. Ale ide o jednodnovu chirurgiu tak už to chcem mať za sebou, v živote som zatiaľ nebola operovana tak mám obavy, ale kvôli bábätku čokoľvek podstupim

husky48
7. júl 2017

@majuska72 ano ja som tiez nikdy nebola operovana. A uplne s tebou suhlasim. Kvoli babatku urobime cokolvek. Ak ti to ma pomoct k babatku, urcite to zvladnes. Vela zien to absolvovalo a potom sa podarilo. Takze urcite to ma pozitivne ucinky.

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
kikaliki
3. aug 2017

@ruzicka603 ahoj už si tam bola? Ja sa tam mam objednať a neviem co od toho čakať a na co sa nachystať. 😕

katarina372
25. okt 2017

ahojte,existuje nejaka mamička,ktora otehotnela hned po prvom ivf??

lucia_85
27. okt 2017

Ahojte, nám vyšlo hneď 1. IVF pred cca 5 rokmi a teraz sa chystáme všetko podstúpiť ešte raz, ale už v Nitre, predtým sme chodili do BA

katarina372
27. okt 2017

@lucia_85 v nitre robia len sono a konzultacie a odoberu krv..zakroky, odbery vajicok a vstupne vysetrenia da robia aj tak len v ba..a prosim vas kolko embryi ste si davali vkladať?davali ste aj pedlzenu kultivaciu a embyoscop?podaril sa hneď prvy vklad ci az transfer zmrazenych?dakujem

lucia_85
27. okt 2017

Nám vstupné vyšetrenia urobili už v Nitre, zákroky a odbery vajíčok to viem že v BA. My sme si dávali vkladať 2 vajíčky - 1 bolo dvojbunkové a 1 štvorbunkové a jedno sa ujalo. Na zmrazenie nám už nič neostalo bohužiaľ, tak všetko musíme podstúpiť ešte raz.

lucia_85
27. okt 2017

Predĺženú kultiváciu ani embryoscop sme nedávali, keďže sme mali málo vajíčok tak nám to vlastne ani neponúkli

katarina372
27. okt 2017

@lucia_85 ake vstupne vam robili v nr?my sme spermiogram,urologa,dedicne podstupili v ba..v nr bola len konzultacia co nas čaká,potom to v ba a teraz konzultujeme v nr..v nr nemaju labak tam vam spermiogram neurobila..to som myslela tymi vstupnymi vysetreniami..

lucia_85
27. okt 2017

mne robili vstupné gynekologické vyšetrenie a manželovi robili spermiogram - asi sa to už zmenilo odkedy ste tam boli, lebo utorky majú vyslovene len na spermiogrami, ešte mám prísť na krv druhý až piaty deň cyklu a potom si nás majú zavolať až keď nám schváli žiadosť o IVF poisťovňa

alika36
31. okt 2017

Ahojte dievcata, aj my planujeme navstevu v Nitre, lebo je to blizko, ale som sklamana, ze traba ist do BA koli samotnemu IVF. My uz mame syna z IVF z Martina, ale bolo to unave chodit tak daleko,aj ked su tam vsetci spickovi. Je tu nejaka snazilka co nedavno rozbehla cely cyklus? Planujeme sa objednat na skusobny spermiogram,a potom sa uvidi. Vdaka za kazdu odpoved.

lucia_85
3. nov 2017

My zatiaľ čakáme na schválenie poisťovňou a potom ideme do toho, do Bratislavy treba ísť v podstate iba 2x - raz na výber vajíčok a druhýkrát na vklad, tak to si myslím, že sa dá.

alika36
4. nov 2017

@lucia_85 ahoj a dakujem za odpoved, stale skoda ze to nerobia naplno tu v Nitre. Urcite by to viaceri privitali. Dakujem este raz za odpoved a drzim ti palce aby to dopadlo co najlepsie. Uvidim ako dopadneme my.