icon

Aktuálne skúsenosti z Gyn - fiv v Nitre

koka231
18. máj 2015

Ahojte budem vdacna za kazu radu pomoc a chcela by som vas poprosit ci by ste sa podelili o skusenosti ako to prebieha aktualne v NR gyn five ....

Uz 5r nemozem zostat tehotna a Moj problem ktory mi zistili len pred dvomi mesiacmi je ze som bola na laparoskopii prefuku vajecnikou kde mi zistili priechodny len lavi vajecnik ci vajcovod pravy je uplne nepriechodny moj dr mi yeraz predpisal clostyl a duphaston a ak do troch mesiacou nezostanem tehu tak smer centrum ..mm spermie su v poriadku ....a tak planujem ze by som zasla do gyn fivu v NR lebo to mam najblizsie
mam VsZP a chcela by som sa spytat kolko ste platili a kolko vam preplacala poistovna ako dlho ste cakali na schvalenie ...a pristup zdravotneho presonalu v tomto centre dakujem za kazdu odpoved

Strana
z4
alinaxx
9. nov 2017

@katarina372
Aj nám sa podarilo prvé ivf máme dievčatko ;)treba veriť snažili sme sa 6 rokov .prvého máme prirodzene.

kikaliki
9. nov 2017

Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať či váš partner bol na vyšetrenie na urológii u pána doktora Maňáka. Niesom totiž z Nitry a nikde na internete nieje písané ci sa k nemu treba objednať alebo nie a ani na papieroch od pána doktora Brestanskeho nemám žiadne údaje len kde ordinuje a ze utorky. Prosím neviete mi poradiť?

Strana
z4