icon

Bežíme IVF maratón - na konci nás čaká mimi

lenka20
11. jún 2008

takze raketky a vsetky ostatne dlhodobe snazilky, umelinky aj neumelinky, vsetky, ktore nechcene bezite tento maraton - v tejto temicke kazdu jednu na konci pocka sladky ruzovy batoztek stastia - a nebude to cukrova vata ale krasne babatinko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
tak thuj thuj thuj nech vsetky vydrzime a dobehneme si do ciela po vyhru 😉

kvetka2
26. aug 2008

tani, dakujem za tip 🙂 chlapciatko a dievciatko som vždy chcela mať 😀 takže píšem si to 😉

juja
26. aug 2008

Fííííha ako je tu ale veselo 🙂 ...čaute kočky - tehuľky 🙂
Havka moooc blahoželám 😵 budeš tuším prvá, ktorá tu bude mať jednovajčné dvojčatá (opravte ma ak sa mýlim 😉 ) A keďže "jednovajky" sú vždy rovnakého pohlavia ja tipujem dievčatká - nech mamine má kto pomáhať 😉
Jasné, že Zuzlík tiež bude mať dvojky, len sa ešte schovávajú 😉 😀
Tanittka skús tipnúť čísla lota na zajtra 😉 ty dáš čísla ja podám a ideme rovným dielom 😎

kvetka2
26. aug 2008

ahoj jujka 🙂

tanitta
26. aug 2008

No hej bobik bol bobik hned od zaciatku;)....v kutiku duse som ale dufala ze budu bob a bobek ale dobre je to tak ako to je 😵
Zuzla... ty budes zahada c. 2 😉 ....

juja
26. aug 2008

Kvetka ty už si v 15tt? 😕 😕 ...pánečku to beží, baby veď spomaľte trochu, veď my ostatné Vás takto nedostihneme 😀 ... 😉

kvetka2
26. aug 2008

veru jujka, v piatok začínam 16tt 😵 😵 strašne to letí. Už sa teším, ako k nám naskočíš na tehuvlnu 🙂 🙂

juja
26. aug 2008

..jóóóój to je ešte ďaleko...to už budete možno niektoré aj maminky...
16tt v piatok? pekne, hlavne nech je všetko v poriadku ako doteraz 🙂 ..a kedy budeš vlastne vedieť pohlavie ?

kvetka2
26. aug 2008

aááále ani sa nenazdáš a ket je tu, ja som mala tiež posledné 2 embrijká a vidíš 🙂 a úprimne-bola som skeptická
veru jujka, dúfam, že bude vsetko ok- ved co iné mi aj zostáva, len veriť 😉 8.9. mám poradňu, tak mi možno urobí sono teta doktorka- tak snád sa ukážu a určite chcem ísť na 3D v 20tt, tak potom by som to už mohla vedieť nabetón 😵 som hroozne zvedavá.......

juja
26. aug 2008

...veď práve aj ja som akási skeptická, tak to oddiaľujem a hľadám výhovorky sama pre seba, že prečo ešte nie na KET a tak 😖 Dvojky by som brala hneď aj ja .... aj kedy to mali byť dvaja loptoši a nie párik 😀 😉
To, že si zvedavá no kto by nebol? Neviem ako to niekto vydrží a chce sa dať prekvapiť až pri pôrode 😕 🙂

taella
26. aug 2008

nestratila som sa , len som v práci po dvoch týždňoch a tak je roboty dosť , tak nestíham koníkovať ☹
Ale doma to pekne stále doženiem , všetko čítam 😉
Hava , tak dvojky aj ty ? tak vitaj v klube 🙂

renusa
26. aug 2008

Havka, to je super 😵 gratulujem 😎 😉

maahuliena
26. aug 2008

havkaaa, ty brďo 😀 dvojky supeeeeeer 😵 😵 😵 opatruj sa a nech je všetko v poriadku 🙂 😉

kuspitka
26. aug 2008

Ahojte.tak tesimsa na nieco a nic stoho

hava77
26. aug 2008

kocky dakujem za gratulacie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

juja
26. aug 2008

no kde ste baby?

maska1
26. aug 2008

havka gratulujem. A to si písala, že ste mali posledného mrazáčika aj to dvojkovej kvality, jedným slovom ZÁZRAKY SA DEJÚ. 😉

kuspitka
27. aug 2008

Ahojte.hava gratulujem.to je super

takyna
27. aug 2008

Zuzlík ja sa tiež samozrejme pripájam ku gratulácii 🙂 😵 🙂

csilla76
27. aug 2008

havka gratulujem ti z celeho srdiecka k dvojkám 😵 😵 😵 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale sa teskám 😵 😵 😵

ellianka
27. aug 2008

zuzlíček, havka gratulujem 😵 😵 😵 tak veľmi ste ma potešili 🙂 silnooooooooo držím palce aby bobíčkovia pekne rástli do krásy 😵 😵 😵 opatrujte sa

renusa
27. aug 2008

Ahojte 😉
dnes tu akosi ticho 😢 dnes nás tehuľky zabudli prísť pozrieť 😔 až na Takynku 😉 tá aspoň kukla 😎

Eli, a Ty ako pokračuješ, pochváľ sa nám 😉

hava77
27. aug 2008

ahojte, ale nezabudli sme na vas, ale pre stastie vas mozem oprskat 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 takze pekny vecer 😉

maska1
27. aug 2008

ďakujem havka, dúfam, že sa nakazím čím skôr. 😀

takyna
27. aug 2008

padáme stále pod témy, už aby sa Lenka vrátila do témy lebo nestíhame , nikto veru nič nepíše, stimulanty septrember to istí , dúfam 😉

veru aj my vám posielame tehu vírusíky na septembrový rozbeh 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

renusa
27. aug 2008

Havka, Takynka ďakujeme 😵 chytám 😵 😵 už ich budem čoskoro potrebovať 😎 dnes dorazila mrcha poobede, tak môžem začať so stimulkou 😎 sa teším, že dorazila skôr...mala až v sobotu 😀 ....a poradí mi niekto, mám dnešok počítať ako 1DC, alebo až zajtra?? keďže dorazila až okolo štvrtej poobede, ale to iba taká slabá, do rána sa rozbehne určite v plnom prúde 😝

dicinka1
27. aug 2008

asi az od zajtra..nie?teraz je to asi len take spinenie..ci nie?

tanitta
27. aug 2008

Ahojky...
Renus.. pocitaj to az od zajtra...ked to bolo slabe....takze volas a objednavas sa na utz?...

betianka
27. aug 2008

ahojte všetky vytrvalky. aj všetky nové tehulky-je vás už strašne veľa, to je supééééééééééér 😵 😵 😵
len tak narýchlo som sa zastavila, a chcem vás všetky vééééľmi pozdraviť, dlho som sa neukázala, ale sem tam vás čítkam a pozdravujem aj všetky nové tváre, a hlavne staré parťáčky stimulantky. A Držím vám palčeky,, aby tehuliek bolo čo najviacej, a tehuľkám skoro bábatienka. 😵 😵 😵 prajem aj pekný večer

lenka20
autor
28. aug 2008

ahojte babuliatka, co sa to tu deje, same dvojicky - havka - gratulujem, bude to potvorka to male zlaticko co sa schovavalo 😅 😅 😅
kocky len to tu pekne udrzujte este cca 3 tyzdne, potom uz pridem a budem potrebovat straaaasne vela tehu bacilov, tak nech sa to tu hmyri tehulkami 😀 😵 😵 😵 😵
renuska tak thuj thuj thuj na vyborny zaciatok stimulky a ten najlepsi koniec v podobe // a nechces sa aj ty pridat k dvojickarkam 😉 😵
betynka ahooooj 😉

kuspitka
28. aug 2008

Ahojte.
renusa tak zaciname spolu ako dicinka