Bežíme IVF maratón - na konci nás čaká mimi
Takze raketky a vsetky ostatne dlhodobe snazilky, umelinky aj neumelinky, vsetky, ktore nechcene bezite tento maraton - v tejto temicke kazdu jednu na konci pocka sladky ruzovy batoztek stastia - a nebude to cukrova vata ale krasne babatinko x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
tak thuj thuj thuj nech vsetky vydrzime a dobehneme si do ciela po vyhru 😉
tak thuj thuj thuj nech vsetky vydrzime a dobehneme si do ciela po vyhru 😉

•
16. sep 2008tanit, keby si mala pravdu 😉
0
caute baby, dlho som tu nebola...boooze, vsak vy ste tu uz vsetky tehotne! 😃 😃 tak gratulujem vsetkym za posledne dva mesiace, to je super, zda sa, ze to tu zabera, tento maraton 😉
ja idem buduci tyzden zas do centra trochu podiskutovat o inseminacii s darcovskymi spermiami - tak sme sa rozhodli, nebudeme prirodu znasilnovat dalsim ICSI, ked nechce 😞 ...snad najdeme darcu a podari sa nam aspon IUI. Chcela by som ist cim skôr, najlepsie v novembri, ale uvidime o tyzden ako to cele prebieha a trva...
ja idem buduci tyzden zas do centra trochu podiskutovat o inseminacii s darcovskymi spermiami - tak sme sa rozhodli, nebudeme prirodu znasilnovat dalsim ICSI, ked nechce 😞 ...snad najdeme darcu a podari sa nam aspon IUI. Chcela by som ist cim skôr, najlepsie v novembri, ale uvidime o tyzden ako to cele prebieha a trva...
Ahojte babenky.
Hmm Zuzli, snáď budeš mať pravdu, a aj nám Tanitta "predpovedala" dobrú správičku.
Ja mám takú dilimu, viete ako som písala, že na 3.IVF, chcem ísť hneď ako budem mať výsledky po cytológií a bude všetko OK, a dostanem mrchu. Čo vlastne by mohlo byť začiatkom októbra, ale mám takú dilemu. V práci totiž mi od konca septebra tak do novembra mať také obdobie, keď budem veľa konzultovať, aj chodiť na služobky, a tak neviem či nebudem aj stresovať. Teda či by som mala podstupovať medzitým IVF, keĎ vlastne nebudem v kľude. Hmmm kočky máte s tým skúsenosti, alebo to je viac individuálne, či telo je schopné aj v strese dobre reagovať?? jasné že by som s celým najradšej v práci tresla, a venovala sa len svojmu snu, ale žiaľ nemá ma kto v tomto zastúpiť, a veľmi veľa ľudí a organizácií, tak stratí informácie, a teda aj šancu niečo pre seba získať. Hmmm to je dilema, tak teraz rozmýšľam, či to IVF, nepresunúť na neskôr? neviem
Hmm Zuzli, snáď budeš mať pravdu, a aj nám Tanitta "predpovedala" dobrú správičku.
Ja mám takú dilimu, viete ako som písala, že na 3.IVF, chcem ísť hneď ako budem mať výsledky po cytológií a bude všetko OK, a dostanem mrchu. Čo vlastne by mohlo byť začiatkom októbra, ale mám takú dilemu. V práci totiž mi od konca septebra tak do novembra mať také obdobie, keď budem veľa konzultovať, aj chodiť na služobky, a tak neviem či nebudem aj stresovať. Teda či by som mala podstupovať medzitým IVF, keĎ vlastne nebudem v kľude. Hmmm kočky máte s tým skúsenosti, alebo to je viac individuálne, či telo je schopné aj v strese dobre reagovať?? jasné že by som s celým najradšej v práci tresla, a venovala sa len svojmu snu, ale žiaľ nemá ma kto v tomto zastúpiť, a veľmi veľa ľudí a organizácií, tak stratí informácie, a teda aj šancu niečo pre seba získať. Hmmm to je dilema, tak teraz rozmýšľam, či to IVF, nepresunúť na neskôr? neviem
Ahojte bežkyne 🙂 , Sylvi držím ti palce nech ti to dobre dopadne, a tiež všetkým ostatným nech sa môžete čo najskôr k nám pripojiť.
Zabka môj názor osobný je , že pri stimulke je lepšie pokojnejšie obdobie, je to náročné na psychiku, mne to pri uzávierke ročnej nevyšlo tiež som mala priveľa stresu, ale samozrejme je to na tebe, budem ti držať palce 🙂
Zabka môj názor osobný je , že pri stimulke je lepšie pokojnejšie obdobie, je to náročné na psychiku, mne to pri uzávierke ročnej nevyšlo tiež som mala priveľa stresu, ale samozrejme je to na tebe, budem ti držať palce 🙂
takynka, Ďakujem presne to tak ja ja cítim, že keď sa pustím do toho pracovného tempa, tak to nemôžem spájať s IVF. A tak budem musieť rozprávať s vedúcim, nech mi dá niekoho na pomoc, pretože ja chcem riešiť svoje záležitosti, dôležitejšie pre mňa. Hmm ale či budem vedieť nemyslieť na prácu, nestresovať, či to zvládajú bez mnňa, tak to fakt neviem, a teda či nebudem na tom rovnako, ako keby som bola v práci. Hmm to je fakt teraz dilema, a nejak som ju toto neuvedomovala do včera, kedy sa ma jedna známa, ktorá pozná moje pracovné tempo, aj to na čo s achystám, spýtala, či sa to dá oboje naraz. Hmmm to je situácia. Božínku, poraď, či odložiť IVF, či riskovať.
takynka, ty si taká zlatá 🙂 no áno, každý sme nahraditeľný, ale v tomto teraz hmm neviem kto by ma nahradil, fakt nie. ale riskovať nechcem, to v žiadnom prípade. juuuj normálne mám depku z toho. Za hocijakých bežných pracovných povinností by som neváhala a dala sa hned vypísať, ale tento krát by to bolo fakt nemožné. Ja neviem, neviem, som z toho mimo. Manželík ešte o tom nevie, začala som na tomto uvažovať až včera večer, a chcela som to najprv sama so sebou prediskutovať, a poradiť sa s vašími skúsenosťami. ale bude ako on povie, keď povie, že neprekladáme IVF, tak v práci budem musieť niekoho do toho riadne zasvetiť, ale aj tak iste budem chodiť trochu do práce. juuuuj to je fakt ale osud. domieša nám stále niečo do plánov.
dicinka1 gratulujem k vajkám...
zabkaevka - súhlasím s takynkou, najlepšie je byť v pokoji a v robote to nebude možné - nie, keď budeš mať taký nabitý program.
sylvi, naozaj - tak ako hovorí havka - aj jedno vajko vie byť víťazné - len tomu musíš veriť... držím ale palce, nech je ich viac - a hlavne nech si tehu celých krásnych 9 mesiacov a potom nech držíte v náručí vytúžené bábätko x-)
zabkaevka - súhlasím s takynkou, najlepšie je byť v pokoji a v robote to nebude možné - nie, keď budeš mať taký nabitý program.
sylvi, naozaj - tak ako hovorí havka - aj jedno vajko vie byť víťazné - len tomu musíš veriť... držím ale palce, nech je ich viac - a hlavne nech si tehu celých krásnych 9 mesiacov a potom nech držíte v náručí vytúžené bábätko x-)
ahojte kočičky. taaaak dnes nik nie je na príjme, asi pracujete, ale sa snažíte prekonať dnešný deň, keďže začína víííííííkend. Paráda, ja sa teším, aj keď viem že ma čaká veľa práce, ale aj tak teším 🙂 Prajem každej z vás prijímné víkendové chvíle, tehulky veľa spinkajte, papajte, odpočívajte. Snažilky intenzívne snažilkujte, Stimulujúce,poriaaaaaaaadne stimulujte, a čakateľky na stimuláciu, hmmm ako ja, tak len v kľude sa pripravujme na tie dôležité chvíle. paaaaaaaaaaa
Začni písať odpoveď...

Odošli