Bojím sa IVF. Ako ste to zvládli?
v auguste ma čaka IVF, bojim.. bojim... ako ste to ostatne zvladli?
@mackaso Ahojky. To je dobré, čajík pi, ale aj vodičku 🙂 S tými bylinkami skutočne opatrne. Neviem presne, ktoré sa môžu a ktoré nie, ale isto viem, že šalviu v žiadnom prípade, ani alchemilku (ked už si tehu). Ale ked si dáš do GOOGLE bylinky a tehotenstvo, tak sa vieš preklikať na rôzne informácie. Ja som sa tiež len tak dostávala k info 🙂 Držím palčeky, moja. Pa
Ahojte kočky. Chcela by som sa Vás opýtať, po akom dlhom čas snaženia Vám doky odporučil IVF? a môžeme ísť na IVF ked je manžel v poriadku, len problém je podľa všetkého len vo mne? dakujem
@sherny My sme isli do centra po roku snazenia a dobre sme urobili, lebo bez IVF by sme sa nikdy nikam nedostali. My sme sa tak rozhodli sami, gynekolog ma chcel liecit inak - dufastonmi a podobne, ale ja som nesuhlasila. Samozrejme, IVF je vhodne aj vtedy, ked len jeden z partnerov ma problem. Neboj sa, urcite vam nieco vhodne navrhnu. 😉
No my sa snažíme 3 roky, z toho tak 2 roky s rôznymi liekmi, a rok chodím na folikulometriu.
Tento mesiac som mala laparku, niečo odstránili, vaječníky priechodné, podľa všetkého všetko ok... tak ja už neviem čo daľej ☹
JA SOM BOLA NA ODBERE v stredu teraz a v pondelok idem na transfer...injekcie boli v pohode 3 tyzdne som si pichala..takze BABULKY NICOHO SA NEOBAVAJTE...ja co som len mala strach z uspania pri laparke a pri odbere vajicok🙂...a este coho sa obavam je OHSS ale dufam ze to nepride...takze baby smelo do toho🙂) a tiez som taky bojko🙂
ahojte 🙂 vedeli by ste mi poradit ohladom alchemilky? buduci tyzden zacinam stimulovat a neviem ci ju mam pit, alebo radsej nemam ☹
@sherny, ohss sa u mňa prejavilo v deň odberu vajíčok. Uz doma som mala nafuknute brucho, akoby som sa velmi prejedla, až do prasknutia a potom som sa nevedela ani nadýchnuť. Mala som dosť zväčšenej vajecniky a boli polycystycke. V nemocnici som bola tri dni. Vložili mi dve embrija, ktoré sa zialbohu neuchytili... Tak mame este 5 mrazacikov, ale ja som uz na konci so silami ... Psychicky ... Moja, drz sa, bude to ok, neboj. Držím palceky.
@ga79, ohss sa u mňa prejavilo v deň odberu vajíčok. Uz doma som mala nafuknute brucho, akoby som sa velmi prejedla, až do prasknutia a potom som sa nevedela ani nadýchnuť. Mala som dosť zväčšenej vajecniky a boli polycystycke. V nemocnici som bola tri dni. Vložili mi dve embrija, ktoré sa zialbohu neuchytili... Tak mame este 5 mrazacikov, ale ja som uz na konci so silami ... Psychicky ... Moja, drz sa, bude to ok, neboj. Držím palceky.
@sherny ahojcek ja som bola na laparke...kvoli endometrioze+ priechodne vajecniky ci su a vsetko s tym spojene aby ma videli z vnútra poriadne...to som bola v novembri...v koncom januara schvalili ziadost v poistovni ...a zacala som pichat injekcie 3 tyzdne...v stredu bol odber vajicok...a zajtra ideme na vklad🙂 ..tak snad to vide...:(..🙂
Ahojte.môže mi niekto ponúknuť Puregon 600IU,alebo Gonal 450IU, a cetrotide 0,25 mg,vopred Vám ďakujem.
😖
babulky poradite zabudla som zobrat v urcitu hodinu utrogestan ..,ako pokracovat dat si ju? neni nikde ani v letaku ..co a ako, ak sa zabudne vlozit alebo uzit...dakujem 🙂
Baby prosim vas poradite mi?Sestra mala vlozene oplodnene vajicka,zial neuspesne :( dostala menstruaciu. 7 dni krvacala,vcera prestala a dnes zacala zase,boli ju hlava,je jej na vracanie a ta krv je jasno oranzova,je to ok?Kolko zena menstruuje ked je neuspesne IVF?Dakujem za odpoved.

@mackaso Ahoj moja. U mňa sa neprejavilo žiadne rozhádzanie organizmu 🙂. Prešla som tým nejako úplne v pohode. Možno som bola trošku citlivejšia na podnety z vonka (film, zvieratká), ale to ja som aj bez toho. Ale každý organizmus je iný. Držkaj sa a neboj sa 🙂