Boli ste spokojné s KET v Helios Martin?
Ahojte, čaká ma prvý odber vajíčok a potom KET.
Mám 31 rokov, ešte nemám deti. Ideme do Heliosu Martin. Boli ste spokojné v tomto centre?
Máte nejaké rady a tipy, čo vám pomohli k úspešnému otehotneniu po KET?
Ďakujem
@nikoleta999 Vysoka sliznica potrebna nie je... prave naopak, ma zly vplyv na KET a vacsiu sancu na neuspech. Podobne ako nizka sliznica.
@autorka idealne oddiskutovat priamo v centre
@cookie29 Vhodná sliznica pri vklade je v rozpati 7-12 mm ... Myslela som to tak, že ak by mala napríklad 5 nemusia jej KET ani spraviť, pretože má nizku sliznicu... Ja som mala 12 pri prvom KETE a doktor jasal plesal, že ideál sliznica ... Pred pár dňami mi ju namerali 9 a bola tiež postačujúca ...
@nikoleta999 ja Ti verim, lenze autorka sa do toho vyznat nemusi. Ja som mala 15mm a bol problem lebo vysoka.... takze pokial ma autorka normalnu sliznicu a problem je inde, tak podpora sliznice moze byt skor na skodu ako prospesna....
Ahoj, moja skúsenosť je zlá. Dva premrhané cykly, kde sa mi nevenovali, poriadne ma nevyšetrili a nedostala som sa ani ku vkladu. Prešla som do druhého centra kde mi našli myom, mutáciu v krvi a mám 7 zamrazených embryí (vlastne ln 6 - jeden je vo mne 🙂 ) Ja som tam stratila pol roka, najprv som mala veľmi dobrý pocit ale potom pri veku 27, dobrom amh a zlom len spermiograme ma na tretie ivf tlačili do darovaných vajíčok, že ja ich mám nekvalitné a nevytvorí sa mi embryo. Výsledok tretieho ivf ma veľmi prekvapil 🙂 a k tomu KETu ti asi neporadím nič ja som tiež teraz len 7DPT a sama neviem ako to dopadlo, bojím sa testovania 🙂 Ale nerobila som nič špeciálne, len som vylúčila parfemy
Po KET papať ananás a oddych 😊 nám sa to vyplatilo, sme 10tt.

Ahoj, ja som dneska bola už na druhom KETE, prvý úspešný pred 3 rokmi ... Ja som pila každý deň cviklovú šťavu, kvôli vysokej sliznici, ktorá je potrebná, 5 dní pred vkladom ananasový džus aj 5 dní po, Inofolic na kvalitu vajíčok pred odberom a brala som až do cca 12 tt ( v nemocnici mi to doktori povolili brať v pohode, tak dlho ) a kyselinu listovú, avšak teraz som však stavila na čistý myo - inositol a methal folát už naštiepenú kyselinu. Samozrejme dávky D vitamínu, rybí olej ... A prvykrát som mala aj femibion, teraz som si to nedala .. Skúsenosť s Heliosom v MT nemám, nakoľko tam chodím len ku gynekologičke, lebo navšetevujem Reprofit v Mt. Držím palce