icon

Boli ste spokojné s KET v Helios Martin?

21. máj 2024

Ahojte, čaká ma prvý odber vajíčok a potom KET.
Mám 31 rokov, ešte nemám deti. Ideme do Heliosu Martin. Boli ste spokojné v tomto centre?
Máte nejaké rady a tipy, čo vám pomohli k úspešnému otehotneniu po KET?
Ďakujem

nikoleta999
21. máj 2024

Ahoj, ja som dneska bola už na druhom KETE, prvý úspešný pred 3 rokmi ... Ja som pila každý deň cviklovú šťavu, kvôli vysokej sliznici, ktorá je potrebná, 5 dní pred vkladom ananasový džus aj 5 dní po, Inofolic na kvalitu vajíčok pred odberom a brala som až do cca 12 tt ( v nemocnici mi to doktori povolili brať v pohode, tak dlho ) a kyselinu listovú, avšak teraz som však stavila na čistý myo - inositol a methal folát už naštiepenú kyselinu. Samozrejme dávky D vitamínu, rybí olej ... A prvykrát som mala aj femibion, teraz som si to nedala .. Skúsenosť s Heliosom v MT nemám, nakoľko tam chodím len ku gynekologičke, lebo navšetevujem Reprofit v Mt. Držím palce

cookie29
21. máj 2024

@nikoleta999 Vysoka sliznica potrebna nie je... prave naopak, ma zly vplyv na KET a vacsiu sancu na neuspech. Podobne ako nizka sliznica.

@autorka idealne oddiskutovat priamo v centre

nikoleta999
21. máj 2024

@cookie29 Vhodná sliznica pri vklade je v rozpati 7-12 mm ... Myslela som to tak, že ak by mala napríklad 5 nemusia jej KET ani spraviť, pretože má nizku sliznicu... Ja som mala 12 pri prvom KETE a doktor jasal plesal, že ideál sliznica ... Pred pár dňami mi ju namerali 9 a bola tiež postačujúca ...

cookie29
21. máj 2024

@nikoleta999 ja Ti verim, lenze autorka sa do toho vyznat nemusi. Ja som mala 15mm a bol problem lebo vysoka.... takze pokial ma autorka normalnu sliznicu a problem je inde, tak podpora sliznice moze byt skor na skodu ako prospesna....

markara
22. máj 2024

Ahoj, moja skúsenosť je zlá. Dva premrhané cykly, kde sa mi nevenovali, poriadne ma nevyšetrili a nedostala som sa ani ku vkladu. Prešla som do druhého centra kde mi našli myom, mutáciu v krvi a mám 7 zamrazených embryí (vlastne ln 6 - jeden je vo mne 🙂 ) Ja som tam stratila pol roka, najprv som mala veľmi dobrý pocit ale potom pri veku 27, dobrom amh a zlom len spermiograme ma na tretie ivf tlačili do darovaných vajíčok, že ja ich mám nekvalitné a nevytvorí sa mi embryo. Výsledok tretieho ivf ma veľmi prekvapil 🙂 a k tomu KETu ti asi neporadím nič ja som tiež teraz len 7DPT a sama neviem ako to dopadlo, bojím sa testovania 🙂 Ale nerobila som nič špeciálne, len som vylúčila parfemy

bielaruza78
3. júl 2024

Po KET papať ananás a oddych 😊 nám sa to vyplatilo, sme 10tt.