Boli ste už v Gyn - Five na IVF?
Chcem sa vas opytat ci ste tam boli?Mate tam nejake skustenosti??Ja tam chodim gyn fiv ale piatok tam idem odbor krv zistit ci som tehotna alebo ne.Ak sa mi nepodari tak idem na umelom oplodenie.A na umelom oplode 🙂 nie tam robia gyn fiv alebo nekde do nemocnice ruzinovej??Lebo ma poslali do ruzinova ked som bola na laparoskopiu.Takze chcela som vas vediet.Dakujem
hmmm, to mi je luto, snad to nabuduce vyjde .... potaom sa ozvi ake ma doki s vami dalsie plany ....
No uvidimmm ako bude dalejjj vsak si napisemm 😉
ahojte dievčatá, v máji som absolvovala IVF, nedopadlo to dobre ☹ som z toho smutná, vkladali mi dve emryá, neviem prečo sa im u mňa nepáčilo......
ahoj katuliks, mrzí ma to, dnes som sa dozvedela konečný výsledok negatívny, som sa tešila, ale myslím, že to ešte raz skúsim, už aj vek rozhoduje, držím Ti palce, aby to dobre dopadlo a vyšlo to 🙂
katuliks - hľadala som na nete prečo sa to tak deje, ale nič som nenašla, ani na ich stránke o tom nič nie je, môžem sa spýtať, kde si bola na IVF?
Ja len v rámci bonzovania, že @katulis je hrdá budúca mamička a dočkala sa pekne zahryznutého embrijka. 😀
Boli sme spolu na OPU a ja som babám z izby jediná kazila štatistiku. Všetkým sa pekne zadarilo. Tak dúfam, že na ďalší pokus sa zadarí aj mne. Inak chodím k Dr. Behúňovej, ale tiež som prešla v Gyn five cez kde koho. Z 13 vajíčok sa oplodnili 4. Mali PK a 2 sa zastavili v raste. 2 mi zaviedli, ale hovorím si, že asi neboli o.k., lebo mamina aj s tatinom sa na nich veľmi tešili a správali sme sa myslím si, vzorovo. Najskôr to tak malo byť, ak teda neboli zdravučké. Už sa veľmi teším na tie, ktoré to vybojujú a budeme si raz môcť pozrieť do očí. Všetkým držím palčeky!
ahojky @nechsazadari ja som na tom tak isto. Ja chodím tiež k Dr. Behúnovej a zo 14 vajíčok bolo vhodných na oplodnenie 8. Mali sme 6 embryí a tiež na PK. Vložili mi dve a ostatné sa zastavili v delení takže nebolo ani čo mrazit ☹ Tiež sa pozastavujem nad tým že asi neboli tie dve čo vkladali dobré... ☹ Všetkým držím prsty 😉
@lubka0506 ahoj- a kedy si bola na ivf? Ja tuším 5.6., už ani neviem, ale na 1. krv som išla 14.6.. Ale skôr, ako som volala na výsledok som začala špiniť a už mi to bolo jasné... Dnes mi práve začala ďalšia mrcha. Depku už mám tuším úspešne za sebou (klop,klop,klop) a teraz sa začínam tešiť na ďalší pokus. Až sa samej sebe čudujem, ale mám pocit, že teraz by to mohlo vyjsť. Budeme maminy, čo Ty na to? 😀 😀 😀
ahoj @nechsazadari ja som bola na IVF 9.7 a tiež som začala špinit skor ako som išla na krv a tiež mi to bolo jasné...inak ešte stále špiním dnes je to 8 den,uvidím keby to neprechádzalo tak pojdem k doki.
...ja ešte depku nemám za sebou,štve ma to stále ☹
...ale súhlasím s tebou ja chcem byt mamina idem do toho 😀
ahojte ja som 10den po IVF na siedmi som si robila testik a nevysiel ☹ dalsi sa bojim spravit v pondelok idem na krv 😅
@mirka7582 test by si si mala spraviť najskôr na 10ti den,dovtedy je to podla mna zbytočné.Možno sa embryjko uhniezdi neskor a ešte aj na ten desiavi neuvidíš dve čiarky,ale v krvi ti môžu potvrdiť tehu.Netsresuj sa doma testíkmi,ani tie nemusia byť 100percentné,je tu aj taká téma ,kedy tehotné mali negatívne testy ešte do tretieho mesiaca tehu .
@annamary27 urobila som si su dve //len jedna je slabucka 😀
@mirka7582 ak ti vyšla do toho času,ktorý je uvedený na teste,tak gratulujem. 😉
@annamary27 3min odisla som s kupelky a isla som sa kuknut a bola tam slaba ciarka 🙂)
@mirka7582 😎 😎 😎 😎 😎 😎 tak a teraz už len ver v pozitívnu krvičku. 😵
ahojte 🙂 zúfalka ???-chcela si niečo???
ahojte 🙂
do GYNFIVu k dr. Stenovej (sme s ňou veľmi spokojní 🙂) chodíme s priateľom už od marca, máme za sebou niekoľko vyšetrení a práve schválenú žiadosť o umelé oplodnenie. Od septembra by sme mali byť zaradení do cyklu. Viete mi povedať, čo všetko ma teraz čaká? Môj priateľ ma veľmi zlý spermiogram, ale ja by som mala byť v poriadku. Máte skúsenosti s takýmto umelým oplodnením, teda, že spermie sú pomalšie, je malá pravdepodobnosť oplodnenia v skúmavke? Veľmi si želám, aby to vyšlo a vám to želám tiež 🙂
@marianka27 ked máte schválené IVF,tak ti vajíčka,ktoré po stimulácii ,,znesieš,,napichnú spermiami a z toho sa ti vyvinú embryjká,ktoré ti vložia do maternice.Takže sa nemusíš báť,že sú pomalé spermijky.My ich máme málo,pomalé,tie čo sa hýbu idú do prava a nie vpred a predsa sa nám vajká pekne oplodnili,len sa vo mne neudržali,takže prví iVF máme za sebou neúspešne,ale ideme 20.augusta k doktorke Stenovej na konzultáciu ohladom 2.IVF.
@annamary27 jej 🙂 ďakujem...tak to vám držím palce v piatok...aby vám tentoraz do bruška dali silné embryo, ktoré sa udrží a vyrastie.. ja idem v piatok k zubárke 🙂 sila, že za posledný polrok sa u nás slovíčko umelé oplodnenie používa dosť často, častejšie ako zubár, ... mám strach zo všetkých tých injekcií, tablietiek, ultrazvukov...ale zrejme to stojí za to malé mláďatko 🙂
@marianka27 😀 😀 😀 tak ja zubára vidím dosť často,moj tato je zubár 😀 😀 😀 v piatok nás čaká len konzultácia,dúfam,že vyplníme žiadosť na 2.ivf ,mesiac trvá schválenie a začiatkom oktobra by som už rada stimulovala.
@annamary27 ako dlho trvá stimulácia? mesiac? boli ste tiež na genetické testy? my ešte čakáme na výsledky a verím, že aspon tie budú úplne v poriadku
@marianka27 boli sme na genetických testoch a čakali sme na výsledky z nich asi 3týždne,krátko potom nám volali,že aj žiadosť jen schválená.Genetiku máme o.k.Stimultácia trvala u mna 21dní/tolko dní som pichala injekcie/.
@annamary27 stimulácia závisí asi od kramakov, že? no musím si to vypočítať 😀 kedy ste boli prvýkrát na IVF? tiež ste boli v GYNFIVe?
@marianka27 áno záleží to od krámov a tvojho hormonálneho profilu,čo ti zistia z krvi.Ja som si začala pichať injekcie 24den cyklu.Ja som začala pichať 8.5.2010,výber vajíčok bol 28.5. a vklad embryí 3.6.Negatívny výsledok mi potvrdili pri tretej kontrole krvi 22.6.Boli sme v Gyn-Five,chodíme k dr.Stenovej,ale výber a vklad mi robil dr.Harbulák.
@annamary27 ako to zvládaš? druhé IVF? myslíš pozitívne, že? pôsobíš veľmi pozitívne, optimisticky a upokojujúco 🙂)) ja som zatiaľ v pohode, aj ked si neviem celkom presne predstaviť čo ma čaká.... pichala si si injekcie sama?
@marianka27 vieš čo na počudovanie som to zvládla celkom v pohode ten neúspech.Je pravda,že ked som začala krvácať ešte pred kontrolou krvi,tak som preplakala večer a potom ,ked mi povedali ten zlý výsledok tak som uronila nejakú slzičku,ale velmi rýchlo som sa spamätala a už som začala myslieť a tešiť sa na druhý pokus.Toto forum mi veľmi pomohlo a kočky,s ktorými som bola na tom podobne alebo s ktorými som v tom čase absolvovala IVF mi pomáhali s informáciami a vzájomne sa podporovali.S niektorými ideme na to druhé IVF spoločne.

lujtalota:No dopadlo zle takze nensom tehotnaa ☹ .Pondelok idem gyn a objednat sa a musime sa dohodnut lekara keby by som mala ist na umelom IVF. 😒 Ja som dosla pred pol hodinkou z praci🙂